4 nov. 2012

Farsa electorala

Va recomand doua articole. "Blaturi electorale la greu", un text scris de sibianul Razvan Pop si "O tara vesela cu candidati pe masura", de pe blogul "La coltu' strazii". Ambele descriu foarte bine farsa electorala la care asistam. In fapt, o imensa frauda.

5 comentarii:

Dragos Bora spunea...

http://www.realitateamea.ro/2012/10/usl-what-the-fuck.html

" [...] Patru la mana, BLATUL!

Blatul cu Blaga, cu Udrea, cu pedelistii in corpore. Chiar nu se gaseau niste contracandidati de doamne ajuta pentru aia de la PDL pe care i-am injurat si acuzat de toate relele din lume? Ce va spune lista de mai jos? [...]"

radu spunea...

Fara sa ignor blatistii si infiltratii basisti din USl, mie mi-e mai teama de blatul postelectoral al gruparii Tariceanu-Chiliman-Moisescu-Orban cu basecu, care-i va oferi lui Tariceanu functia de premier in alianta cu ARD si UDMR ca sa sparga USL si sa ii asigure licuriciului pozitia de nigger sclav al USA pe plantatiile de bumbac ale scutului antiracheta. Daca asta e planul, prefer de o mie de ori sa vina rusii decat ca urmasii lui traian si slugile siaeiului sa ne transforme intr-o colonie de mana a patra care sa lupte pt. ce vor ei in Iran!

Lilick Auftakt spunea...

@radu, nu sparge Tariceanu niciun USL.

Anonim spunea...

Amicu Pop este in proportie de 70% in eroare. 50% din "nederanjati" nu vo prinde palamentul.

Lururile nu sunt deloc simple, iar acolo unde ARD are candidati foarte slabi, intrega infrastructura este pusa la dipozitia PPDD

Adrian Stoica spunea...

Lilick, exista tot felul de politicieni. Unii sunt analfabeti si grosolani, altii, dimpotriva, educati, subtili si amabili. Unii te dezgusta de cum le vezi mutra, altii, dimpotriva, au un anumit magnetism care ii face foarte atractivi. Dar toti, absolut toti, chiar si cei pe care ii apreciem si ii votam, sunt POLITICIENI.
Adica, sunt indragostiti - de fapt, sunt dependenti - de putere. Nu fac politica pentru ca sunt muritori de foame - toti au vile, conturi, afaceri. Nu fac politica pentru ca vor sa faca bine oamenilor, pentru ca sunt mii si mii de moduri in care poti face bine oamenilor, fara a face politica. Poti inventa o masina, un dispozitiv, un aparat care face ceva, mai repede, mai bine sau mai ieftin decat in prezent, poti descoperi un medicament revolutionar, o noua tehnologie, poti crea un soft gratuit ... Sunt nenumarate moduri in care poti face bine oamenilor, fara a face politica ... dar numai daca vrei. Un politician, in schimb, nu face altceva decat sa domine si sa controleze oamenii de a caror grija pretinde ca nu mai poate, si asta, fireste, tot din banii acelor oameni. A facut vreun politician vreuna din cele de mai sus? A inventat vreo tehnologie noua, a descoperit ceva ... altceva decat "circuitul banilor in natura" si altele de acelasi gen? Nu, nu, nu, de o mie de ori nu. In timp ce un creator, fie el inginer, medic, sau chiar creator artistic, usureaza, imbogateste, infrumuseteaza, sau chiar salveaza vietile a nenumarati oameni, politicienii ce fac? Pun biruri, fac razboaie, genereaza crize.
Lilick, politicienii, toti politicienii sunt bolnavi, cine nu e suficient de bolnav e eliminat. Boala lor e puterea, adica posibilitatea de a-i controla pe altii, de a-i inrobi, de a le sugruma gandirea, independenta, de a le perverti caracterul. De ce? Eu cred ca de frica, dar asta e alta poveste. Eu u simt dorinta de a controla pe nimeni, de a-mi impune vointa in fata nimanui, de ce altii sunt altfel? Cine e bolnav si cine e sanatos?