1 aug. 2013

Atentie! Chilot nou la Guvern! De azi!

“De joi am înlocuitor la conducerea Guvernului, care are dreptul de a mă reprezenta în totalitate, dacă e ceva care apare într-o oră, două ore, domnul vicepremier Oprea are puteri depline”, a anunţat zilele trecute Victor Ponta.

"Premierul Victor Ponta nu exclude posibilitatea să-l aibă "înlocuitor" pe Gabriel Oprea inclusiv la şedinţa CSAT în cazul în care preşedintele Traian Băsescu o va convoca în perioada în care el este în concediu.", mai scrie presa.

Cu alte cuvinte, sa recapitulam:

Fenechiu, out, directia penitenciar, in viteza a treia fara frane. PNL propune un alt ministru la Transporturi. Ponta merge cu propunerea la Cotroceni. Basescu stramba din nas, mustaceaste. Il cheama la Cotroceni pe Antonescu si ii spune sa-si ia rolul si renumele in serios. Adica sa traga pe dreapta, somn de voie, timp de cateva saptamani bune.

Ponta ramane interimar la Transporturi, obligat sa finalizeze privatizarea CFR Marfa. Tacere mormantala la PNL, nimeni nu mai zice nimic de Silaghi, de Ministerul Transporturilor. Totul e bine si frumos, se accepta rugamintea prezidentiala. Inca un minister in minus nu mai conteaza, oricum PNL nu guverneaza nimic.

Adrian Nastase scrie pe blog: "Si atunci, de ce l-a invitat fostul presedinte, Basescu, pe Crin Antonescu, la Cotroceni? Simplu, pentru a pune presiune pe premier si a-i arata ca el poate deschide si alte canale de comunicare cu USL" 

Cam are dreptate. Parca ne aducem aminte si de vorba lui Lazaroiu: "Antonescu va plânge la usa lui Băsescu ca să il ajute să câștige." Probabil a inceput deja...

Basescu isi activeaza trompetele si il urecheaza pe Victoras: "Ponta vrea sa faca ceva ilegal în CSAT cu CFR Marfa. Nu pare străin de un aranjament murdar." Pai n-o fi!

Ce face Ponta? Pleaca si el in concediu si il lasa pe Oprea pilot (mold = chilot) in guvern si... interimar  la Transporturi. Mai lipseste ceva/cineva din toata aceasta mascarada? Poate doar Udrea. Dar nu m-as mai mira nici daca Oprea (avand puteri depline, nu?), ar numi-o zilele astea pe vreun post in guvern. Pentru o mai eficienta coabitare.

Distractiva politica asta mioritica, nu? Cu cine ziceati ca ati votat?


11 comentarii:

niku_elektriku spunea...

@ lilick,

chiar am botat!

chiar, am botat?

berenger spunea...

cu cine ziceai ca ai votat? :)

Lilick Auftakt spunea...

berenger, eu nu am votat. Am spus de multe ori ca am fost observator intr-o sectie. Tu?

Lilick Auftakt spunea...

Nikule, de la tine nu ma asteptam. Tztz... :)

berenger spunea...

eu i-am votat pe toti, sa fie lumea multumita :)

Lilick Auftakt spunea...

Da, e bine si asa. :)

Lilick Auftakt spunea...

Update, hahahaha:


"Administraţia Prezidenţială informează că joi, 1 august, la ora 17.05, la Secretariatul Consiliului Suprem de a Apărare a Ţării (CSAT) a fost depusă o solicitarea a Guvernului României pentru convocarea unei şedinţe a CSAT cu privire la Hotărârea de Guvern nr. 526 din 24 iulie 2013 pentru aprobarea condiţiilor principale ale contractului de vânzare de acţiuni între stat, prin Ministerul Transporturilor, în calitate de vânzător, şi Societatea Comercială Grup Feroviar Român S.A., în calitate de cumpărător, având ca obiect transferul dreptului de proprietate asupra unui pachet de acţiuni, reprezentând 51% din capitalul social al Societăţii Naţionale de Transport Feroviar de Marfă «C.F.R. Marfă» - S.A. Preşedintele României, domnul TrTraian Băsescua decis convocarea de urgenţă a CSAT vineri, 2 august, la ora 11.00", se arată în comunicatul Administraţiei Prezidenţiale.

Augustin Radescu spunea...

Da' tie cu cine ti-ar fi placut sa votam?

Lilick Auftakt spunea...

Augustin, noi, la Clubul Bloggerilor Liberali, am avut campania "Pentru un Parlament de calitate nu votati ca oile". Am sfatuit lumea sa se informeze bine in legatura cu fiecare candidat pe care il are in colegiu, indiferent de partidul din care face parte. Am dat si cateva exemple de candidati pe care ii sustinem, de pe la toate partidele sau independenti.

Augustin Radescu spunea...

Cum, chiar si de-aia cu basescu-n suflet?

Lilick Auftakt spunea...

Augustin Radescu, mai mult, chiar si de stanga. Lumea trebuie sa invete cum sa aleaga, chiar daca are alte optiuni politice.