26 aug. 2013

Ben Carson


Astazi o sa intrerup pentru cateva ore boicotul fata de televiziunile de stiri. Diseara o sa ma uit la tv pentru a-l vedea pe Benjamin Carson. Nu stiu daca o sa ajunga presedintele Americii, insa discursul sau puternic conservator - pro-life, in apararea institutiei casatoriei intre barbat si femeie, sau despre pericolul corectitudinii politice care a ajuns sa limiteze nepermis de mult libertatea de expresie - merita toata atentia noastra. Pana atunci va invit, daca aveti timp, sa vedeti: "Gifted Hands: The Ben Carson Story". Eu l-am vazut aseara.

 PS - O sa incerc sa il ignor pe Gadea. Sper sa nu fie stupid ca de obicei si sa strice totul...


Update, dupa emisiune: Din pacate, am sperat total aiurea. Am asteptat sa iau o gura de oxigen ascultandu-l pe Ben Carson, dar Gadea si Antena 3 au incercat permanent sa-l scufunde pe conservatorul american acolo unde stiu ei cel mai bine. In mlastina politica damboviteana in care ei se scalda si pe care o alimenteaza cu noroi permanent.

Interviul a fost nu numai indecent condus si construit, permanent fragmentat, ci de-a dreptul diabolic. Chiar scarbos! De la bun inceput mi s-a parut revoltator, doar vazand invitatii din studio. Celac? Roman? Apoi m-am enervat vazand incercarea lor permanenta de a-i dilua mesajele liberal-conservatoare sau crestine. Mai mult, au incercat sa si-l alipeasca, la modul taliban, ca pe unul "de-al lor". In fiecare clipa aveam senzatia ca se pregatesc sa ii ataseze vreo lozinca, ceea ce la un moment s-a si intamplat. Pacat!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Gadea ce trebuia sa faca ? Sa-l intrebe numai despre operatiile de separare a gemenilor ? Sau despre politica lui Putin ?
Cu astfel de emisiuni de acolo ,Gadea se adreseaza publicului din RO si nu celui american !
Si apoi ce face el , sau mai bine zis A3, e ceva inedit .

Sandi

Lilick Auftakt spunea...

Sandi, am spus. E o mizerie ce a facut. A incercat sa ii dilueze mesajele si sa le manipuleze in sensul pe care il dorea.