4 dec. 2009

Bate Vantu...



Basescu a recunoscut astazi la Kiss FM ca s-a vazut de trei ori cu Vantu. :)) Ii e frica, nu? Sunt si filmulete cu el? Of... :D Pai daca nu spunea asta ieri Vantu? Si daca nu umbla zvonul ca luni apar si filmuletele cu el? Pai e corect, Traiane, sa nu ne spui tu noua, poporul tau, adevarul? :))

Update: Aoleu! Are si prieteni teroristi? Pai se poate? :))

28 de comentarii:

[D][S][N] spunea...

M'ai innebunit azi cu Vantu !
Da, stiu persoana importanta pe tabla de sah, dar nu are decat un vot ! ;)

Lilick Auftakt spunea...

@DSN

Nu cred ca voteaza. :))

Traian Breazu spunea...

Mda Lilick, cum spuneam, ipocrizie dusa la maxim. Nu stiu cat de cretin trebuie sa fi (ma refer la propagandistii lui base), sa sari asa de exaltat "geoana s-a intalnit cu vantu" l-am prins, e distrus, etc. Si cat de fraieri cred ei ca e electoratul liberal, cel mai educat, sa puna botul la un asemenea artificiu absurd. cand seful lor s-a intalnit de 10 de ori cu vantu.
E ca si cum un dependent de droguri la greu, care-si ia zilnic doza de cocaina sau heroina, l-ar acuza pe altul ca a tras un fum. E ca si cum un sot care-si inseala saptamanal nevasta, cu curve si amante, l-ar acuza pe alt sot ca l-a prins cumparandu-si o revista playboy. Ipocrizie maxima, disperare maxima, prostie maxima.

Anonim spunea...

Degeaba ne mai zbatem. Nenorocitul de Basescu o sa castige iar. Chiar cu ajutorul lui Vantu. Pai stau si ma intreb si io ca prostu', niciunul dintre cei doi nu s-a gandit ca o asemenea intalnire si la miez de noapte poate fi riscanta dupa tot tam-tamul cu mogulii ? Miroase ceva urat aici ! Da' ce nu miroase urat sub Basescul asta !

Sandi

Lilick Auftakt spunea...

@Sandi

Sondajele spun altceva. Basescu s-a dus. :)

tony spunea...

Da,are prieteni teroristi!E chiar normal,avand in vedere caracterul lui de securist!

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Manelisti, boschetari... Si asta vrea sa fie votat de liberali. Hahaha!

Vania spunea...

O fi având prieteni moguli, oligarhi şi terorişti, dar nu mă număr printre ei!

Lilick Auftakt spunea...

@Vania

Poate dupa.. cadere. )

Lilick Auftakt spunea...

@Traian

Scuze ca nu ti-am raspuns. Am citit comm si am crezut ca am si raspuns. Bune comparatii. :)

Andrei H spunea...

Voi vota Geoana, am decis asta dupa multe indoieli dar nu asta doream sa spun ci faptul ca 2 persoane pe care le cunosc si care erau decise sa voteze Geoana fara nici o greata, acum dupa gafa cu relaxarea in Paris la ceas de noapte au spus ca vor sta acasa sau poate vor vota Basescu. Ce va fi Duminica nu stiu, acum nu mai avem Referendum si la sectiile speciale se va vota mai usor, cunosc tineri care nu au putut vota din cauza aglomeratiei si ar fi vrut sa voteze Basescu, nu-s platiti. Treaba este pe muchie si acolo a dus-o Geoana si nu prin prestatia slaba de ieri ci prin prezenta sa la Vantu.

Ce o fi avut in cap nu stiu, nu poti face asemenea greseala si incep sa cred ca Geoana joaca in luntrea lui Basescu si noi ne agitam ca fraierii. Daca revine Parteneriatul pt Romania? Stiau din timpul zilei de fotografia din Catavencu si nu au pregatit nimic pt o iesire cat mai onorabila. De aceea am FOARTE MARI semne de intrebare. Cu toate astea voi merge pe mana lui Antonescu si voi vota impotriva ipocritului care poate sa se intalneasca cu unii pe cand ceilalti sunt tradatori de patrie.

Deceneu spunea...

De trei ori s-au intalnit Vantu si Basescu, dar cu Udrea "care-i femeie desteapta" de cate ori s-o fi intalnit?

Lilick Auftakt spunea...

@Deceneu

Haha! Zi si noapte. :)

Anonim spunea...

William (asa voi semna de acum incolo):
lilik...after some of the darkest hours of my life, i-am declarat lui ioska dragoste eterna pentru...mai bine vedeti cu ochii vostri:

http://www.pesurse.ro/2009/12/4/santa-klaus-is-coming-to-town.html

Traian Breazu spunea...

N-aveai de ce Lilick, doar nu trebuie sa raspunzi la fiecare.

In afara de cele 100 sau 1000 de motive stiute deja am mai gasit trei motive sau mai ales motivatii pentru a merge la vot si a vota geoana.

Primul e poate unul potrivit pentru cei care au cele mai mari restrangeri sa voteze un candidat psd (nici eu nu am facut-o pana acum nici o data). E un exercitiu de imaginatie: a anula votul unor jeguri umane sau intelectuale. Adica, Tru, Avramescu, tismaneanu, hoara, toata armata de propagandisti, dar si eba, boc, etc. toti merg sa voteze basescu. Daca nu as merge la vot votul meu nu ar conta (e ceea ce vor ei). Daca insa merg la vot nu merg in primul rind ca sa votez geoana, ci merg in primul rind sa le anulez lor votul. Adica mi-l imaginez pe TRU cum pune stampila pe basescu. Eu pun stampila pe Geoana. Votul meu il contrabalanseaza pe cel al lui TRu, il anuleaza. TRU a votat deageaba.

Al doilea, tot un exercitiu de imaginatie, in legatura cu democratia din Atena antica. Aveau atenenienii atunci o democratie fenomenala, desavarsita, incomparabila cu cea din vremurile noastre, un sistem complex dar foarte bine chibzuit. Dupa cum se stie aveau un instrument democratic: ostracismul. Scopul acestui instrument era de a proteja democratia fata de lideri alesi care aveau tendinte de tirani devenisera prea puternici, prea periculosi, care amenintau sa transforme democratia in tiranie. Daca un cvorum era intrunit, se vota, fiecare cetatean scrijealea numele persoanei considerate periculoase pentru democratie pe un ciob de oala. Persoana cea mai votata trebuia sa-si depuna mandatul si sa paraseasca Atena timp de 10 ani. Din pacate nu exista ostracism in democratia moderna, eu as propune daca tot se reformeaza constitutia sa se introduca un asemenea instrument. Deocamdata turul doi e ca un ostracism pentru Basescu.

Al treilea ar fi faptul ca animale portocalii au spart si blocat in ultimele zile cel putin 3 bloguri ale unor oameni care nu faceau decat sa-si exprime niste pareri. Pareri sau adevaruri care nu le conveneau. In plus au amenintat-o pe Doamna Doina Cornea. Sunt niste fapte care vorbesc de la sine despre ce inteleg ei din drepturile fundamentale, la libera exprimare, etc., si cum vor ataca si in viitor constitutia si principiile democratice.

Anonim spunea...

Dan

ATENTIE !!

Pe diverse bloguri incep sa apara "ultimele sondaje", cu TB in poll-position". Sunt distribuite de "Barbosu" (banuiesc ca este vorba de unul dintre catavenci) si de Zoso (pe care eu si niste colegi il banuim ca este coordonatorul gherilei digitale de la PDL) si preluate de fostul ziarist (a fost deconspirat pentru ce serviciu lucra si a fost nevoit sa retraga - sa fie retras) Tiberiu Lovin

Am facut o verificare "in cruce". "Thurambar" (care se stie ca e la CCSB) confirma ca au avut doua sondaje in lucru, dar rezultatele vor fi gata abia maine.

Este bine sa stie si altii ca vor fi intoxicari pe bloguri, iar duminica in situatii limita, HotNews si EVZ vor da sigur sondaje masluite.

Lulutza spunea...

Mi-am mai adus aminte de ceva din faimoasa partida de barbut politic de ieri. Din care se vede iresponsabilitatea cronica a Marelui Carmaci, care ne poate atrage dispretul sau rezerva pana si al "marelui licurici", pe care l-ar fi "adulat" pina mai ieri in genunchi! Se pare ca, intre timp, carmaciul l-a aruncat si pe liderul celui mai puternic stat din lume in... plasa de interese a unor grupuri nelegitime! Sau motivul dispretului si urii acestui ipochimen, pentru unul sau altul, tine de convingerea lui ca ar face parte dintr-o specie perfecta, iar noi toti ceilalti, dupa cum ne selecteaza El, am face parte dintr-o specie inferioara?

Spun asta pentru ca am observat cum l-a batjocorit Traian Basescu pe Presedintele Statelor Unite ale Americii in timpul faimoasei confruntari electorale. :( A persiflat cu ironie slinoasa de maidan si a dovedit un sarcasm de hahalera ordinara, numai pentru ca - oribila crima! - aflase el, preainteleptul carmaci, ca Mircea Geoana si-ar fi facut un idol din Barack Obama!

Chiar daca a aflat despre "infractiunea" asta prin "urmarirea operativa" a oamenilor politici, fara mandat de cercetare, fara vreo hotarare judecatoreasca, adica ilegal si incalcand drepturile omului mai rau decat Ceausescu, nu-i da nimeni dreptul taticului genialei EBa sa ne batjocoreasca gandurile, ideile si preferintele in fata popoarelor planetei!

Pentru un asemenea ticalos iresponsabil, probabil ca singurele modele acceptabile de politicieni, singurele "figuri luminoase" din istorie, sunt: Jack Spintecatorul, Stalin, Hitler, Pol Pot sau Papa Doc! Si, nu in ultimul rind, elenele lui nutzionale!

Dar eu cred si sper ca nu sunt toti romanii ca sceleratul asta care i-a batjocorit timp de 5 ani lungi! Astept un protest oficial, un indemn al Ambasadei S.U.A. pentru romani sa voteze cu discernamant, luciditate si intelepciune! Memento: Die Gedanken sind frei!

Lilick Auftakt spunea...

@William

Eu am pus prima acum o luna si jumatate: http://lilick-auftakt.blogspot.com/2009/10/vine-santa-klaus-johannis.html

:))) Super!

Lilick Auftakt spunea...

@Dan

Rad si ei de sondajele alea. A facut misto Barbosu'. E greu de manipulat cu cifre, sa stii. Vrei sa manipulez eu acum cu o imagine? Ia uite cum aratau pedeleii azi la miting:

http://codexpolitic.us/wp-content/uploads/2009/12/IMG_8195.jpg

Poze ca astea anuleaza toate cifrele lor. BTW, a intrat la barbosu si Turambarr, si ai vazut poate ce a scris.. Asa ca.. :)) Sa-i lasam sa se mai bucure si ei doua zile de joculete din astea. :)

Lilick Auftakt spunea...

Haha... uite ca asta nu observasem. Poate revad, @Lulutza. Caut. :)

Cristi spunea...

Vine ziua judecatii!
Si Tatarescu a unit liberalii cu "stanga".
Bravo Crin!

Lilick Auftakt spunea...

@Traiane

La ce bloguri te referi?

Lilick Auftakt spunea...

@Cristi

Nu mai copia de pe bloguri. Liberalii s-au unit cu stanga si in 2004, ai uitat? Taranistii si liberalii s-au unit in '37 si cu Garda de Fier, sa scape tara de o dictatura, ai uitat? Doamne, cat de infantili sunt portocaliii...

Lulutza spunea...

Oameni buni, nu mai faceti greseala sa va indreptati ura si dispretul asupra cui indreapta un Basescu degetul sau acuzator, "garantat 100%" de popor! A fi o persoana "controversata" nu inseamna ca persoana respectiva devine automat vreun infractor sau criminal, stigmatizat pe veci de Justitiarul Popular Suprem, numai pentru ca lui nea caisa asta nu-i convine cum este tratata augusta sa persoana de respectivul! Se simte "umilit" si vrea razbunare crunta si sange pe pereti!

Ce ar urma sa pateasca Barack Obama, daca Base Voda si-ar intensifica sarcasmele televizate impotriva lui? Ar deveni dusmanul de moarte al poporului roman si toti ar trebui sa incepem sa-i punem acestuia la indoiala inteligenta, cinstea, diplomele si numarul de voturi?

Si ce credeti ca ar pati un Bill Gates bastinas, daca ar refuza sa sponsorizeze campaniile electorale ale lui Base Voda sau nu ar vrea sa aiba de-a face cu un mincinos nerecunoscator si razbunator ca el? Gandul se sperie...

Asa ca fiti lucizi si toleranti, ca justitia asta televizata a lui Basescu reprezinta doar un fel de "tribunale populare", foarte raspindite, eficiente si ieftine pe vremea lui Stalin!

Lulutza spunea...

Moscova ca Moscova - a scapat ieftin "tradatorul", dar va imaginati ce ar fi patit Geonel cel Bland, daca ar fi aflat Base Voda ca a avut o intilnire secreta, departe de Cooperativa lui privata "Ochiul si Timpanul" SRI, cu Barack Obama?

Ii sarea miselului la beregata - ii trebuia o scara, parerea mea :), ii smulgea cu dintii o ureche, si-o punea trofeu la rever, il musca de nas si-l ciupea simultan de pe unde putea, il punea la pamint, il calca in picioare, o chema si pe Nutzy sa-l tina sa nu se miste, ca nu-i gaseste plexul si nu vrea sa-l loveasca in stern...

Dupa care se declara singur invingator prin abandonul fiarei sangeroase! Si declara razboi grupului de interese nelegitime S.U.A., condus de "controversatul" Presedinte Barack Obama! :)

Poate pare exagerat, dar acesti 5 ani fantasmagorici ma inspira la un roman gen "12 Scaune", "Vitelul de Aur". Chiar daca Tiran Boxescu castiga, prin frauda sau hipnotizarea a 50%+1 din electorat un mandat nou. Nu ma tem ca as putea avea soarta lui Ilf si Petrov, pentru ca tiranul nostru nu citeste.

Traian Breazu spunea...

Pai Badin, ghilotina de campanie, si a fost inca unul de pe blogrollul tau acum cateva zile, dar nu mai stiu exact care, a trebuit sa reseteze si a pierdut multe informatii si comentarii.

N-ai vazut la ghilotina, au intrat si au postat vreo 3 articole ieri noaptea imediat dupa dezbatere. texte anti-geoana de parca cei de la ghilotina s-ar fi razgandit si si-ar fi schimbat optiunile.

Lilick Auftakt spunea...

Am vazut la Ghilotina si nu stiam ce se intampla. A mai intrat azi o fata si mi-a scris ca pateste la fel cu blogul ei. Nu putea sa posteze. Am avut si eu probleme tehnice, dar nu pot sa spun ce ca mai dau idei. :)

Traian Br spunea...

A fost un atac concertat, o mostra a anticomunismului, a spiritului profund democratic, de dreapta, popular si liberal:-)