2 dec. 2009

Doua femei...

Ieri, dupa declaratia doamnei Cornea, simbol al anti-comunismului, sobolanii portocalii au tasnit din cotloanele in care zac de obicei sa atace. Isi doresc moartea ei, ca si pe cea a liberalilor, asa cum si-o doreau si la inceputul anilor '90. Singurul sentiment care ii anima e ura. Si singura lor arma scandalul. Iata unul dintre comentarii:

”cred ca babaciunea aia decrepita din Cluj ar trebui trecuta pe lista neagra. escadroanele de ordine ar fi bine sa o calce in noaptea de 6 decembrie. ar fi pt. a 3-a x anul asta. dupa care sa fie lasata in pace. intr-o baltoaca de sange.”

Stiu ca au pierdut si acum se razbuna. Nu as fi pus acest comentariu, dar trebuie sa vedeti cu cine au plecat la lupta personaje care se pretindeau onorabile: ca Sever Voinescu sau Cristian Preda. Cu manelisti, mardeiasi, interlopi... Cred ca acest partid, zis popular, aduna ca un aspirator tot ce e mai urat si mai murdar in societatea romaneasca.

Aud ca o alta femeie, sotia presedintelui, adreseaza azi o scrisoare deschisa presei. Doamna, prea tarziu si nu va crede nimeni. Sunteti, desigur, tot o victima. Insa diferenta dintre dumneavoastra si Doina Cornea e ca, in timp ce dansa a luptat toata viata pentru niste valori democratice certe, dumneavoastra sunteti victima unui om bolnav de putere si a disperatilor care inca il mai sustin. Si care o ameninta pe Doina Cornea la modul cel mai jegos cu putinta. Mi-e mila si sila.

22 de comentarii:

Anca spunea...

Avea dreptate Crin, perioada Basescu a fost necesara, pentru simplul fapt ca a organizat intr-un grup vizibil toate "mortaciunile" politicii. Crin il numea pe Basescu in sensul asta lupul, sanitarul padurilor. :)) Nimic nu (ni) se-ntampla fara motiv. Toata treaba e sa ne prindem la buna vreme. Enough is more than enough.

neacsu spunea...

”Scrisoarea” Mariei băsescu e dovada că distanța de la milă la silă poate fi extrem de mică.

Lilick Auftakt spunea...

@Anca

Nu stiam ca asa i-a spus. Dar am cautat si am gasit aici: http://www.ziare.com/actual/alegeri-prezidentiale-2009/11-18-2009/crin-antonescu-basescu-lupul-sanitarul-padurii-954233

Merci mult! Perfect spus! :)

@Emil

Da. :) Au ajuns sa se suprapuna.

Anonim spunea...

Cenzura la EvZ. Unul dintre lingaii de voma de politrukolog de la EVZ foloseste astazi cu nerusinare expresia "baba partaita", referindu-se la Doina Cornea; in schimb, cuvintele "basinoasa", "basina", "basesc", "prost", etc., au fost tabuizate la ordinul "d-lui" Tismaneanu; exact cum, pe vremuri, la ordinul tovarasului Maciuca de la "Cultura", se cenzurau cuvintele "bat", "baston", "ciomag", "bata", "toroipan", "stremeleag", "ghioaga", etc., din toate scenariile de filme si de teatru!

Lucia Verona spunea...

Cine a scris scrisoarea semnată de Maria Băsescu? Am citit undeva că TRU, dar m-ar mira, ştiu că e alfabetizat, n-ar fi făcut greşeli de gramatică.
Ce curaj are Băsescu! Se ascunde după fustele nevestei. Jalnic final de mandat...

Dan Stoica spunea...

Hai sa dau si eu un exemplu: "Rămâne cum am stabilit: vă călcăm în picioare. Vă rupem în bucăţi şi vă dăm la câini. Revanşa căţeilor străzii pe care i-a masacrat Băsescu. Un psihopat. Singura lui şansă de a scăpa de puşcărie va fi să-şi scoată certificat de bolnav psihic. Şi va ajunge într-un stabiliment pe măsură. Oricum îşi va pierde libertatea de care şi-a bătut joc." Cin' sa fie, cin' sa fie? O pacienta de la neuropsihiatrie? In orice caz aure limbaj oranj (ca doar aia pot spune asemenea orori, doar ei sunt betivi, curve(ari), tigani, eic, etc - asta spre deosebire de baietii securistilor unguri, os de Bratieni - scuze pentru divagatie). Dar supriza, este doamna (?!?) Roxana Iordache. Subteranele umane sunt pline de surprize iar civilizatia si educatia nu dau decat, vai, o pojghita...Sa te fereasca dumnezeu sa o zgarii!
Oricat ai ura un personaj asa ceva nu se scrie: "Dar doamna Basescu? E un reper moral un om care a permis, de zeci de ori, sa fie calcat in picioare, public, si care a crescut niste monstri langa ea dintr-o bunatate neintrecuta decat de o imensa prostie?". Esti femeie si ar trebui sa stii ca femeile sunt mai vulnerabile in lumea asta a barbatilor. Asta o pate face tembelul de Dinescu care a uitat cum ii erau terfelite sotia si soacra in Romania Mare si asta doar pentru ca erau rudele lui!
PS Ce zici de asta: "Recunosc ca nu-mi place domnul Vantu. E malefic!". Da, este chiar el, inteligentul! Alta mostra: "Am vorbit cu Vantu despre sistemul financiar-bancar din Romania, despre modul in care putem gasi resurse inclusiv pe piata de capital pentru a putea sa capitalizam economia romaneasca, atit de desertificata de lipsa de capital si de creditare. Asta am vorbit. ... Nu trebuie sa-ti placa cineva sau sa fii fan al acestor oameni care au averi putin cam mari pentru gustul meu pentru a le putea recunoaste o mica competenta.". O sa ma distrez joi, cand apare interviul favoritului vostru!

[D][S][N] spunea...

Cine'o fi redactat scrisoarea aia ? e scrisa cam prost !

Anonim spunea...

scuze:
scenariile de film :)

Anonim spunea...

Ai vazut scrisoparea? Eu nu cred ca se apuca ea sa scrie asemenea aiureli. Mihai

Lilick Auftakt spunea...

@Dane,

Nu te supara. Stiu ca il iubesti pe Basescu. Dar el chiar e psihopat.

Sigur, conteaza si cine ii spune asta si cum o spune.

Lilick Auftakt spunea...

@All

Nu am citi scrisoarea. Am auzit insa cand a fost citita la tv.

Traian Breazu spunea...

va recomand sa cititi si articolul si mai ales comentariile din linkul urmator.

hotnews publica o scrisoare deschisa a Brandusei Armanca adresata Doinei Cornea, in care intre altele iarasi incearca sa faca o legatura intre oamenii lui Basescu care au demonstrat ieri cu "fenomenul Timisoara" bla bla. Aflu Ca B Armanca -in mod absolut surprinzator- e directoare ICR la Budapesta. Probabil i-a dat Patapievici ordin sa-l apere pe basescu, sau s-a autosesizat ea; oricum inca o mostra jalnica a "intelectualilor" lui Basescu.

Daca aveti chef si ati inghitit si antivomitivul de rigoare, cititi si comentariile postacilor portocalii care navalesc in haita peste Doina Cornea si o fac in toate felurile, baba, senila, comunista, vanduta etc. Jalnic. Am mai spus-o, portocalii ii fac cea mai buna campanie electorala lui Geoana.

http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-6599256-scrisoare-deschisacatre-doamna-doina-cornea-brindusa-armanca.htm

p.s. din alt articol aflam ca basescu a spus la radio ca se gandeste la varianta Iohannis si-si doreste un premier liber, nu marioneta. Asta dupa ce l-a refuzat pe Iohannis si i-a desemnat pe Boc, Croitoru, Negoita :-))))

Lilick Auftakt spunea...

@Traian

Armanca e un fel de Rodica Culcer a lui Patapievici. O stiu. Alta securista.

tony spunea...

Maria Basescu isi merita soarta.Va suferi si mai mult cand Basescu va intra in puscarie !

GS spunea...

@Lilick, stii cumva ce se intampla cu blogul lui Andrei? Nu mai reusesc sa intru de ieri. Mi-au spus si altii.

Lilick Auftakt spunea...

@GS

Am inteles ca are probleme. Nu se poate intra. Nemernicii sunt pe el.

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Vorba cuiva azi, la tv: Maria Basescu traieste o tragedie. Noi duminica scapam de el. Ea nu. :)

Anonim spunea...

@LuciaVerona
Aveti perfecta dreptate. Cine i-a scris-o sta tare prost cu gramatica. I-o fi scris-o anagramatul ala de Tracarescu, de la Uniunea Scriitorilor, de la d-vs? :) Nu de alta dar si stilul "poieziei" lacrimogene vine bine de se leaga :)

Draghi spunea...

Basescu plange si se ascunde sub fusta nevestei. Na, asta va e barbatul politic, sufletzelelor.

Ela Roseni spunea...

Nu-mi vine să cred că după 20 de ani putem asista la o asemenea violenţă.
Nu-şi pun întrebarea ăia cu "iescadroanele" că nici n-ar putea răsufla dacă Doina Cornea şi alţii şi-au măsurat puterile cu regimul drăcist?
D.C. m-a determinat să merg la vot.
Nici eu nu prea am acces şa propriul blog...
totul e OK pana incerc sa postez..
Foarte greu am postat si comentariul de aici...

Lilick Auftakt spunea...

Buna @Ela

Si eu am probleme. :(

Ela Roseni spunea...

Scuze pentru greşeli! Însă chiar m-am enervat din cauza imposibilităţii de a posta. Şi asta doar de câteva zile...