7 dec. 2009

A inceput infierarea publica a intelectualilor



Nici nu s-a tras bine cortina dupa spectacolul grotesc cu galeti electorale, capsunari si moldoveni care au votat aproape in unanimitate un Tatuc pe care Romania, cu majoritatea voturilor, nu l-a vrut, si incep condamnarile. Mai exact infierarile proletare. Intelectualii "vanduti", care nu au avut bunul-simt sa voteze si sa sustina Tatucul, trebuie sa fie mustrati public in oficina cotrocenista, cat mai repede. Cititi AICI.

Omul asta incerca sa le deschida ochii. Acum e pus la zid...

Am insa si o stire pozitiva despre el. AICI.

28 de comentarii:

Anca spunea...

Ma "bucur" ca ne-au f_tut inca 5 ani niste romani care au ales sa nu traiasca in tara asta. Repet, insist, sper sa sufere acolo unde sunt de discriminare pana la omor pe strada, ca in Italia -- da, mi-am pierdut mintile. Am si motive.

Draghi spunea...

Domnule Diaconu, va rog sa primiti din partea mea, virtual, un cos cu mere rosii. Sunt mult mai bune si mai sanatoase decat pungile portocalii pe care s-au vandut cei care acum indraznesc sa va ia la rost in oficina dictachiorului.

Pro DOC spunea...

Buna, Lilick!

Ata ete!! :(

Ma asteptam la aceasta intorsatura. In primul rand, fiindca frauda electorala nu e transparenta si nu intra in exit polls. Niciun intervievat nu raspunde la intrebarea "cu cine ati votat?", cu "am votat de mai multe ori cu Basescu". In plus, mai sunt voturile diasporei, unde doar Basescu si-a facut campanie. Practic, Republica Moldova a hotarat cine va fi presedintele Romaniei! Bucurestenii l-au ales pe Geoana, la fel ca si majoritatea alegatorilor cu studii superioare. Evident, din simpatie fata de liberali si de evolutia lui Crin in campanie.

Adevarul gol-golut e ca fostul FSN a pus la cale , inca din 1990, toate metodele de fraudare a rezultatului alegerilor. PDL ( fostul PD-FSN) si le-a insusit si valorizat cel mai bine! Dar nici PSD-ul n-a vrut sa le puna capat, fiindca la noi politicienii isi stabilesc legi si reguli care sa-i favorizeze cat timp sunt la putere.

Nu ne mai ramane decat sa speram (prosteste?) ca Basescu 2 va fi diferit, in bine, de Basescu 1, ca in cazul lui Iliescu.
Daca nu, nu! :)

Jenika spunea...

Niste dobitoci...
Iar un copil de 26 de ani care infiereaza un intelectual ar fi mai bine sa isi sterga mucii de la nas.... asta inainte sa ii rada cineva doua perechi de palme...
Incredibil...mi se pare fantastic si ireal....
:(

Lulutza spunea...

O dovada in plus ca Basescu si oficinele sale de presa nu au fost altceva decit niste tribune ale urii impotriva "dusmanilor" sai personali - spiritele libere. Un fel de "tribunal public", in care sclavii lui personali sunt asmutiti impotriva tuturor oamenilor care-i sint superiori in toate privintele si care indraznesc sa spuna: "Imparatul e gol".

Mecanism complex de manipulare, amestecat si cu elemente din "Experimentul Pitesti"... In care sclavului i se induce simtamintul lingusitor ca pina si un vierme ca el este mai bun decit "monstrul" aratat cu degetul. Sclavul intelege imediat ca oricine ar putea periclita pozitiile de forta ale stapanului suprem ii pericliteaza si lui bunastarea, viitorul, avutul si dragostea stapanului.

Valabil si pentru oricare dintre indivizii de pe acolo, scoliti prin cine stie ce subsol sordid al SRI, probabil. Care SRI, sa spuna ei cui or vrea ca nu se implica in manipularea maselor, in scop pur politic.

Ce sa mai spui despre asemenea apucaturi?! Si despre indiferenta ONG-urilor pentru drepturile omului?! Niste adevarati patrihoti! Nu ca alde astia ca Mircea Diaconu, care se incapatineaza sa fie spirite libere si sa se puna in calea acestei "modernizari si reformari" a statului de drept pina va ajunge un stat de dreptzi!

Ce neobrazare sa ai alte idei despre orice decit cele "emanate" de comandantul suprem! Ce tupeu sa nu-l recunosti pe cel mai uns de Dumnezeu pe pamint ca fiind singurul perfect dintre paminteni. A carui perfectiune implicita, capatata prin vot, este mai presus de orice banuiala de pata trecuta, prezenta si viitoare.

Anonim spunea...

Domnule, nu mai pune asemenea titluri paralele cu realitatea. Nu infiereaza nimeni intelectualii, indiferent ce partid au sustinut daca au avut ceva de spus si n-au fost pur si simplu curve. Nu stiu in interiorul partidelor ce se intampla, poate acolo lucrurile stau altfel.
L-am urmarit pe Mircea Diaconu in campanie si pot sa spun cu mana pe inima ca nu are stofa de politician, desi s-a straduit. Dovada: inca mai roseste in emisiuni cand trebuie sa sustina tampenii elaborate de strategii partidului si sa nege vehement adevaruri evidente.

Lilick Auftakt spunea...

@Anca
@Draghi
@Pro Doc
@Jenika
@Lulutza

Basescu inca nu stie cu ce si cu cine se joaca. Nu uitati ca suntem o armata de 5 milioane contra lui. Nu uitati. Pe el l-au votat mai putini in tara. Noi, aici, suntem majoritari. Ne impun moldovenii, de-abia iesiti din comunism presedintele?

Anca spunea...

"Ne impun moldovenii, de-abia iesiti din comunism presedintele?"

Da. Dimpreuna cu retardatii nostri.

Marius spunea...

PDL e doar o forma lipsita de continut. Ce poti sa ceri de la un partid in care singurul criteriu de promovare a tineretului in functii politice este cate galeti (portocalii, electorale) de bani varsa tac'tu in contul de campanie (vezi Prigoana)?

I-au inlaturat din partid pe toti cei care mai aveau o constiinta proprie si au realizat divizarea PNLului (rusine PLD!).

Urmatorul pas sunt deportarile si cenzura presei pentru ca securistii portocalii stiu deja cine cu cine s-a vazut, ce-au discutat la telefon sau ce-au mancat la micul dejun. Hai sa condamnam comunismul, asa... sa fie frumos!

Anonim spunea...

of! nu pot sa ma obisnuiesc cu ideea ca inca 5 ani vor fi ca precedentii 5 ani!
Pur si simplu nu pot! Ce-i de facut?

Anca spunea...

Anonim 14:26

Relaxeaza-te, nu vor fi la fel ca primii. Acum nu mai are stresul urmatoarelor alegeri, deci va face FIX ce-i taie capul -- ce-am vazut in primul mandat e fix tranta.

Marius Mina spunea...

fa-mi o favoare te rog, transmite-le d-lor bashesti ca orice minune nu tine decat trei zile.
Si daca tot s-au pus pe capul lui Mircea Diaconu , chiar ca mai aveam nevoie de "integritate" alaturi de Crin Antonescu, opozitia reala prinde contur.Pregatiti-va avem mult de lucru.
Ii asteapta zile negre pe "bucurosii" de azi.

Anca spunea...

@Marius Mina

Tot m-am obisnuit cu alternanta optimism/esec total, mai zic o data: sa te-auda zeii. :)

Petrisor spunea...

Nici nu vreau sa ma gandesc la ce vba urma, la decapitari ale politicienilor, jurnalistilor si institutiilor media, sunt sigur ca se vor intampla lucrurile astea. Va trebui sa suportam mizeriile acestor nemernici, dar totul are un sfarsit. Stiu ca va fi peste ani, dar trebuie sa acceptam ca diaspora a decis cine sa ne conduca. Lilick, eu o sa renunt a mai citi fituicile cotroceniste.

Lilick Auftakt spunea...

Si eu.

Anonim spunea...

Ce-i aia * 0,3% * ??? FRAUDĂ !
http://sfinx777.wordpress.com/2009/12/07/ce-o-fi-insemnand-03-basescu-nu-a-castigat/

Vania spunea...

Sa mi-o suga! De mine nu se vor lega, deaorece sunt rus...

Anonim spunea...

Opaa, PNL la guvernare asap...vezi declaratia lui Tariceanu: "Trebuie o solutie politica nebazata pe ura impotriva lui Basescu!"

Crăciun Florin spunea...

Gestul pustiului este normal pentru un colorat portocaliu. Asta este omul. Are dreptul sa spuna ce vrea. Dar si ceilalti au dreptul de a nu fi de acord cu el si, pe cale de consecinta, sa refuze dialogul cu el si ceilalti portocalii. Eu asa voi face. Simplu. Am destui alti oameni cu care sa socializez.

Educatia pustiului este cea care l-a facut sa fie alaturi de Basescu. Cum ii turcu'i si pistolul, spune o vorba din batrani. Ce, nu se stie acest lucru ?

Anonim spunea...

william:
tariceanu groaznic!

"Tăriceanu îi transmite un mesaj lui Băsescu: PNL nu e căţeluş al PSD"

http://www.gandul.info/politica/tariceanu-cred-ca-pnl-trebuie-sa-fie-parte-din-toate-aceste-incercari-politice-care-trebuie-facute-pentru-scoaterea-romaniei-din-criza-5160750

domnule tariceanu-putina demnitate, e prea mult daca va cerem asta?

sisifratat spunea...

s-a mai strigat în urmă cu vreo douăzeci de ani,'moarte intelectualilor'...

acum mă întreb dacă ei , semi-docţii (i-am gratulat!) au suficientă muniţie de la Comandandul lor suprem, pentru a-i ciurui pe toţi cei care au îndrăznit altfel....

Liviu spunea...

Ne asteapta iarna, dar nu una de 3 luni, cum e firesc meteorologic, ci una lunga de 5 ani.

Pentru PNL singura solutie demna e opozitia.

Stevie the LightningRod spunea...

ARTICOLUL 61
(1) Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului român şi unica autoritate legiuitoare a ţării.

(1) Preşedintele României reprezintă statul român şi este garantul independenţei naţionale, al unităţii şi al integrităţii teritoriale a ţării.

Ca sa incheiem nebunia lui Basescu conform caruia el reprezinta intruparea vointei poporului. El repreiznta statul, acolo unde avem nevoie de reprezentarea sa.

Stevie the LightningRod spunea...

*careia :))

Lilick Auftakt spunea...

Merci @Paratraznetul Fanica. :)

Avem nevoie.


Am pus postare noua cu declaratia lui Tariceanu.

Claudia Muresan spunea...

Anca, ne-a futut talibanismul manelist al celor peste 5 milioane de alegatori de oriunde care au votat Basescu. In Italia si Spania sunt, procentual si explicabil din pdv sociologic, mai multi spectatori de Etno TV, rinoceri si ascultatori de manele decit in tzara.

Anonim spunea...

Majoritatea oamenilor cu studii superioare l-au votat pe Basescu, asta ar trebuie sa va puna pe ganduri. Geoana, dupa cum era de asteptat, a a fost votat mai ales de cei mai putin educati, oameni din mediul rural sau de o anumita categorie de oraseni care inca asteapta ca statul sa le dea mancare, sa-i imbrace, sa le spuna cum sa gandeasca etc.
Am fost foarte dezamagit sa-l vad pe Mircea Diaconu in tabara rosie. E trist sa vezi ca un om de cultura isi compromite imaginea langa bolsevicii lui nea Nelu.

Lilick Auftakt spunea...

@Nelu

Majoritatea oamenilor cu studii superioare l-au votat pe Crin Antonescu. Toate studiile sociologice arata asta.