21 dec. 2009

Paleologu la Paris (?)


Aud un zvon... Ca domnul Pleasca va fi numit ambasador la Paris, in locul domnului Baconschi, care isi si doreste aceasta continuitate. Pai cum, neicusorule, tocmai el sa ramana fara coledzi? Chiar ma racaia zilele trecute grija fata de Toader Paleologu. Ma intrebam daca a aflat ca nu mai e ministru. Ultima data cand l-am vazut, la tv, fusese uitat in Parlament, dupa motiunea de cenzura, citind o carte si pazind ca un catelus geanta aurie a Duduii. Se pare ca nu a pazit-o degeaba. :)

10 comentarii:

adi_ocs spunea...

ar fi o optiune naturala, insa actuala situatie politica nu favorizeaza aceasta mutare. ar insemna sa isi dea demisia din parlament si alegeri pentru un colegiu de deputat unde acum probabil va castiga pnl. si cum majoritatea in parlament este deja foarte la limita, nu cred ca isi asuma pdl acest risc.

Lilick Auftakt spunea...

E dorinta lui Baconschi si nu numai. Pe de o parte inteleg ce zici, pe de alta parte, acolo, trebuie un om deosebit de fidel. Si lui Paleologu cred ca i-ar conveni mai mult ambasada, dar ramane sa vedem ce decide Basescu.

Anonim spunea...

O-la-la!
După 20 de ani de la cutezanţa teribilă cu care alt Paleolog, unul adevărat, aflat mult mai aproape de măreţia bizantină, deşi venea din temniţele comuniste (sau poate chiar de aceea), l-a înfruntat pe Iliescu-FSN, cel cu 87%, şi a plătit prompt pentru asta, mi se pare o perfectă închidere a cercului.
Şi generaţiile se pervertesc, nu-i aşa?! Norocul unora că s-au născut departe de Sparta şi de stânca Tarpeiană...
Oare fotoliul ambasadorului o fi acelaşi ca în 1990?
Jalnică progenitură, jalnic destin... De la sublim la ridicol e un singur pas... Parcă un franţuz a spus chestia asta...
Un pas mic pentru om... Pentru homuncul!
Iartă-l, coane Alecule, că nu ştie ce face!

Lilick Auftakt spunea...

@Toni

Intr-un interviu mai vechi a si recunoscut ca e un mic oportunist. Sa vedem daca partidul poate sa suporte o asemenea... pierdere. :))

dramoleta spunea...

Vaaaaaai, Cotoi pierde si Parisul...vaaaaai :))

Jenika spunea...

Vai de cultura si intelectualii nostrii marcat si garantat Basescu....
Rusine e putin spus.....

Liviu spunea...

Revin la ideea exprimata de cineva mai sus, aceea ca in eventualitatea in care ar fi numit Paleologu ambasador ar fi nevoie de noi alegeri in colegiul lui.

Pai ce? Vorba celor de la PD: care-i problema? Ceva resurse s-or mai gasi. In plus, numai opozitia e de vina ca s-a ajuns unde s-a ajuns, in paricular Crin Antonescu :)

Moshul spunea...

se numeste "rocada mica".

Florin Matei spunea...

Nu ştiu de ce, dar de fiecare dată când văd mutra ăstuia pe micul ecran, râd singur, ca prostu'. Are un aer de picat din nori, de nu s-a mai văzut! Plus vocea... Vocea face, şi ea, toţi banii abonamentului radio-tv. Mircea Badea îl imită superb.

Dar, deviai un pic... Ce-i cu el? A, e propus pentru Ambasada României la Paris? Ha, ha! Presimt că va deveni un comic vestit. Ce Fernandel, Bourvil, Louis de Funes, Gerard Depardieu sau Jean Reno? Cu Paleologu, ca sursă de umor, vom face bani frumoşi în Franţa! Să te strici de râs, nu alta!

Lilick Auftakt spunea...

@Dramo

Cotoi prinde mata de coada. :))

@Jenika

Garantat Udrea, pardon. :))

@Liviu

Da, sigur. Si se subintelege ca de fapt Patriciu. :))

@Moshul

Da, sau rotire de cadre. :))

@Florin Matei

Ei, poate prinde o ocazie si face si vreun film acolo... Pe aici niciun regizor nu l-a remarcat. Haha!