14 dec. 2009

Pentru liberali: a aparut caseta cu sex intre pesedisti si pedelisti




Cititi, va rog, la Mos Califar. Pedelistii, si cateva jigodii pesediste vandute, au astazi, pentru PNL, o dedicatie: filmul "porno" cu Geoana. Ca tot au delegatia permanenta si trebuie sa ia o decizie. Deci mare atentie!

10 comentarii:

SorinPLATON spunea...

"De vina" pentru ce se intampla, dar mai ales pentru ce se va intampla in tara, nu este Basescu, ci cei ce l-au votat. Cel putin eu, din acest moment nu-l voi mai avea pe dictator ca subiect public de discutie. Nu se merita, pt. ca o fac pe degeaba. Nu se merita pentru ca natiunea are deja constiinta prea conditionata de serviciile de specialitate...iar un pahar plin este dificil in a-l mai alimenta :/ http://sorinplaton.wordpress.com/2009/12/14/decat-o-conspiratie/

Lilick Auftakt spunea...

@Sorin

Eu am de gand sa ma uit in special spre cei care l-au sustinut... La cei din jurul lui.

Anonim spunea...

william@lilik;
...inseamna ca trebuie sa te uiti in copaci, dupa urangutani

Teo Negura spunea...

Iata inc-un motiv, daca mai era nevoie, cat se poate de bun pentru Crin, ca sa stea nu prea mult, atat cat va mai rabda omul de rand, intr-o opozitie activa, inteleapta si necompromitatoare, s-astepte sa piara trogloditii pe limba lor, la origini la fel.

Anonim spunea...

http://www.pesurse.ro/
nu inteleg ce semnifica aceasta declaratie. este deschisa calea guvernarii alaturi de PD-L ? chiar si fara functia de premier ?

Atitudini spunea...

Liberalii au decis. Dupa mandat si mai ales dupa componenta comisiei, este un mare deget mijlociu la adresa lu' Base.

Sper ca lumea sa aiba minte sa inteleaga adevarata decizie...

Anonim spunea...

Lucian

PNL a luat astazi cea mai BUNA decizie. A spus un DA cu valoare de NU, guvernarii.

Anonim spunea...

Lucian

@ Lilick In sfarsit ai luat o decizie buna. Ai scos de pe blogroll Voxpublica. Nu merita sa contribui si tu la rating-ul lor. Atitea ineptii cite am citit acolo in ultima luna nu am mai intilnit niciunde.
In plus a aparut un concurent serios pentru TRU, ITM, Patrascoiu si Voinescu. Este vorba de un anume Leca.

Matilda spunea...

Oral ? Sau există vreun bileţel roz între parteneri ? Poate ştie ceva blonda lui Băse...

SorinPLATON spunea...

Tu Lilick-a mai!..

Cred ca se impune o translatare a ganditurii populare adanci, gen "prosti, da multi.." in "multi, da idioti..". In rest achiesez la pozitia domnului cu "moimucile de prin rachitzi".. :) ))
In alta ordine de idei n-am baut "de performanta" de cand ma stiu, dar cred ca ma voi apuca in curand de acest sport, ca doar "tre" cumva sa refuleze si naturelu meu cel prea samtitor..

In incheiere o uratura: Hai noroc mai astia "normalii", ce tooot o "traiti bine" pe spinarea si nervii nostri..."nebunii".. Evident ca pers. de fatza nu se pun la socoteala..

"unul dintre egali"