19 dec. 2009

Pentru pedelisti, dezamagirea a sosit repede. Noroc cu zapada... Imaculata...


Ministerul Administratiei si Internelor: Vasile Blaga
Ministerul Economiei si Comertului: Adriean Videanu
Ministerul Transporturilor si Infrastructurii: Radu Berceanu
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului: Elena Udrea
Ministerul Comunicatiilor: Gabriel Sandu
Ministerul Educatiei: Catalin Croitoru
Ministerul Agriculturii: Orest Onofrei
Ministerul Muncii: Mihai Seitan

Dupa cum probabil ati aflat, aceasta este lista ministrilor PD. Minus L. Minus, pentru ca nu exista pe aceasta lista niciun fost liberal tradator. Nici apropiati ai acestora. Nimic. Zero. Cititi va rog pe HotNews o revarsare de nemultumire a votantilor portocalii.

E groaznic sa tot avem noi dreptate, nu? Pentru ca avem, dar degeaba. Unii merg ca vitele, la taiere, cu capul plecat, luptandu-se cu... "comunismul". Apoi au pretentia ca liberalii sa-i scoata din mizeria in care au intrat. Ce sa caute un liberal in guvernul asta de mafioti? De ce sa-si pateze Crin Antonescu onoarea girand aceste nume? E acuzat de ura. Pai, cu toata ura, nu cred ca daca ar fi fost prin absurd lasat, ar fi facut, in ciuda votantilor Basescu azi dezamagiti, un guvern atat de prost pentru tara, numai din membri PD. Si ce membri... Udrea, Videanu, Berceanu.

Mafioti obraznici, criminali ca Onofrei, fosti UASCR-isti de frunte (Croitoru - cu nevasta sefa de sindicat in educatie), toate zoaiele scurse din portofelul lui Basescu s-au concentrat in acest guvern. Plus Oprea. Minunatul Oprea. Independentul. Un guvern ce va trece cu votul altor tradatori.

Imi pare rau, totusi, de maghiari. Stiu ca sunt si ei acuzati, astazi, ca au facut trocul cu porcii, dar am mai mare incredere, culmea, intr-un Hunor la cultura, decat intr-un pedelist. Macar Hunor e un tip inteligent, cu o minte deschisa. Un european... Fata de un Cezar Preda care a atacat intr-un stil demn de PRM sau de Noua Dreapta.

In ceea ce-l priveste pe Funeriu, cel care calcula viteza pumnului basescian la OTV, are ceea ce merita de la soarta. Adica spatele intors. A fost penibil de pupincurist in campanie. Acum e trist. Scrie pe blog despre zapada, ca despre singurul lucru imaculat, azi, in Romania. Deh, daca si el spune asta... Probabil ca nu a calculat prea bine viteza pumnului. Si nici sensul loviturii. :)Dar o sa-i treaca, fiti siguri. Nu va intelege ca intr-un guvern Crin Antonescu ar fi capatat poate un loc...

P.S. - Mi-as dori ca, pe viitor, liberalii sa se concentreze mai mult pe recucerirea Ardealului. Prin urmare, o sa incurajez si eu orice initiativa pozitiva venita din partea tinerilor liberali ardeleni. Astazi vreau sa felicit TNL Cluj pentru aceasta scrisoare.
Si inca o scrisoare... In care Prim-vicepresedintele PNL Bistrita-Nasaud ii cere scuze lui Crin Antonescu.

13 comentarii:

Liviu spunea...

Noi, cei care nu l-am votat pe Basescu, avem macar avantajul ca nu ne putem rupe hainele de pe noi, declarandu-ne dezamagiti, tradati, inselati etc.

Urmeaza, oricum, o perioada sinistra, cu criza economica grava si cu un guvern care, prin alcatuirea sa, nu promite nimic bun. Ne ajung toate astea - le lasam altora 'placerea' de a-si frange mainile ca l-au votat pe Basescu.

Vorbesc aici de votantii care nu si-au pierdut orice urma de luciditate si bun-simt, caci sunt multi care il iau in brate pe 'Antonescu e de vina' :)

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Chiar nu castiga nimic dand vina pe Antonescu. Ba se fac de ras si ma tare. Iti imaginezi, dupa mintile alora, cata putere are Antonescu: ii face guvernul lui Basescu. :)) Un guvern de scursuri. Cei care sustin asta, daca nu sunt chiar ei de o prostie infinita, se adreseaa unui electorat imbecil. Se merita unii pe altii. :)
Si chiar si printre "lucizi" sunt unii care au inceput sa dea vina doar pe Boc. Si-l asteapta pe Basescu sa vina in tara... ca o salvare. Nu mai pot de ras.
Dar cei mai haiosi sunt cei care il sustin pe Basescu si daca formeaza un guvern din maimute. Aia sunt total terminati. :))

renata spunea...

Mă răcoresc citindu-ţi textele.
Dar mai mult de-atât nu putem face.
Singura noastră speranţă e că de-acum încolo, sper că repejor, Băsescu va începe să-şi ciuruiască şi votanţii dumnealui. Şi din ăştia chiar va ţîşni sângele! Fiindcă se năpustiseră cu piepturile goale să-şi demonstreze ataşamentul şi iubirea!...
Noi, ăilalţi, pe care ne-a ciuruit de 6 decembrie, purtam veste antiglonţ! :))
Asta nu cred că ştie Băselu...

Lilick Auftakt spunea...

@Renata

Haha! Exact asta scrisesem si eu pe undeva, nu mai stiu pe unde... Ca noi purtam veste anti-glont. Si ai dreptate, ei nu. Si ceea ce nu mai stiu ei e ca noi incepem sa ne consideram adevaratii castigatori ai acestor alegeri. Cel putin din punct de vedere moral. Ei nu. Incep sa inteleaga ca au pierdut. :)

Anca spunea...

Eu zic ca pe Hotnews aia numa' pd-isti nu-s, care se plang in halu' ala. Crede cineva ca basestii chiar au discernamant. =))

Lilick Auftakt spunea...

@Anca

Acolo nu e nimic fata de ce e pe unele bloguri portocalii. :)Numai ca nu vreau eu sa dau link.

Anca spunea...

Imi vine sa-i scriu un mail de consolare lui Funeriu. :)) "Vezi daca n-ai calculat bine viteza pumnului?"

Lilick Auftakt spunea...

@Anca

Saracul.. Si cat s-a chinuit la OTV. Si in direct si in reluare, tii minte... :))

Anca spunea...

of, si era asa aproape! Eu i-am zis sa nu aproximeze prin lipsa. =))

Acuma serios vorbind, omu' asta e exemplul clar de tip cu oarece bruma de potential, care se compromite in regim kamikaze pentru nimic.

Lucia Verona spunea...

Habar nu aveţi, liberalii şi pesediştii sunt de vină, că au votat moţiunea de cenzură şi au aruncat ţara în haos. Guvernul trebuia lăsat să-şi facă treaba. Acum, că n-au ajuns comuniştii la putere, va fi mult mai bine - aşa m-a informat un şofer de taxi ieri. :))

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

Da? Am scapat de comunisti? Uraaaa!!!! Cel mai bine era sa nu facem nici alegeri. Comunistii astia care vor schimbarea, fi'r'ar ei sa fie. :))

Alex Chitu spunea...

Nici liberalii nu au excelat la capitolul alegerii unor ministri buni. Guvernul Tariceanu 2 a fost unul dintre cele mai slabe guverne de dupa '89.

Personaje penibile ca Remes "caltabos", Adomnitei "15 stele", Chiuariu, Nicolaescu, Cioroianu "lagare in Egipt" nu aveau ce sa caute intr-un guvern competent.

Din pacate, niciun partid nu a fost in stare sa treaca peste interesele meschine si sa faca un guvern cu oameni de valoare. Explicatia e simpla: misiunea lor nu e sa faca ceva pentru tara, asta e doar ceva colateral. Scopul este traficul de influenta, afacerile pe bani publici, imaginea si discursul gaunos.

Lilick Auftakt spunea...

@Alex Chitu

Nu se compara.. de departe.