1 dec. 2009

Un instigator la ura in Parlamentul European. Vadim 2


Crin Antonescu la Realitatea TV: "Manifestatiile au fost provocate de incitatori celebri ai domnului Basescu."

Si are foarte mare dreptate. Iata ce scrie pe blogul sau un fost pupator in fund ceausist, care nu se poate debarasa de obicei, azi activist de frunte al partidului comunistoid PD-L. Nu credeti ca ar trebui sa trimitem mesajul incitator la ura si celor din Parlamentul European? :)

"Luptaţi pentru libertate!
Nu e timp de plîns! E clipa revoltei! Au ars a doua oară morţii Timişoarei. Banda lui Geoană, Antonescu şi Johannis a intrat în Timişoara, prin trădarea primarului Ciuhandu, trădătorul neuitatului Corneliu Coposu. Au dansat pe sîngele care a scăldat Piaţa Oprei!
De ajuns! Pînă aici! Lăcomia nefericiţilor care vor să înghită România a îndrăznit, astăzi, să se atingă de Timişoara. Astăzi, de 1 decembrie, ziua naţională a României!
Dragii mei prieteni, aţi văzut ce ne aşteaptă sub Geoană!
Protestaţi! Oricum şi oriunde! Pe stradă, pe net, între prieteni şi mai ales PRIN VOT, PE 6 D#ECEMBRIE!
Gloria Timişoarei nu se va stinge niciodată!
Apăraţi democraţia! Apăraţi libertatea!"

Disperarea celor care pierd nu are limite. :D

19 comentarii:

tony spunea...

Dementul TRU a uitat ca liberalii si taranistii sunt anticomunisti?Intre Geoana si Basescu cine este mai comunist?

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Pai Basescu a fost nomenclaturist. Deci, e clar. :)

Anonim spunea...

Oare aia mai retardati vor mai prinde vreun val? :)
http://www.newyorker.com/online/photocontests/cartoonkit_desertisland/entry500567280?nextId=500567126

Draghi spunea...

Deja sunt turbati de disperare. Sunt curios cati o sa ajunga la balamuc pana pa 6 decembrie.

Pro DOC spunea...

Este inadmisibil ce s-a intamplat la Timisoara. Ce ar fi fost ca atunci cand Basescu si-a sarbatorit victoria in referendumul de suspendare in Piata Universitatii, avandu-l alaturi pe securistul de legatura de la Anvers, Silvian Ionescu, sa fi organizat o contramanifestatie noi, fostii "golani" care am manifestat 53 de zile impotriva comunismului in acel loc simbolic, liber pana atunci de politica? Contramanifestatiile sunt o reminiscenta fesenista si o dovada a faptului ca PDL-ul este continuatorul FSN-ului, in spirit si mijloace de lupta politica. Nu degeaba, cand s-a desprins din partidul mama, PD-ul a plecat si cu sigla FSN, ca PD-FSN!

dramoleta spunea...

Tot nu inteleg ce vor. Vor sa-l dea jos pe Basescu? /floor

Lilick Auftakt spunea...

@Babydac, @Draghi, @Pro Doc, @Dramoleta

Nici daca ne fortam nu reuseam sa ii facem pe pedelisti sa arate pentru Basescu al lor ce stiu cel mai bine: scandalul. Cu cat vor face mai mult scandal cu atat lumea se va repezi la urne sa scape de Basescu. /floor

atreides spunea...

Asta e complet bolnav la cap. Disperare sau nu, locul lui e la spitalul de nebuni.

Lilick Auftakt spunea...

@Atreides

Cred din ce in ce mai mult ca Basescu s-a folosit de astfel de bolnavi psihic. Sa ne aducem aminte ca mai e vorba si de Avramescu si de altii. Cred ca e un abuz. :))

Pro DOC spunea...

TRU e casatorit, cumva? Dar Andreea Pora? Daca ambii sunt liberi, ce cuplu formidabil ar putea forma! :))

Lilick Auftakt spunea...

@Pro Doc

Sunt liberi. :))

atreides spunea...

@Pro DOC Coreeeeect, at trebui sa-i faca cineva lipeala lui TRU cu domnisoara (al dracu' Vantu!) Pora.

Lilick Auftakt spunea...

@Pro Doc, Atreides

Cred ca e... putin cuplat cu Ciocu-Mic :))

Lulutza spunea...

Wow! Tru poate spera in curind la numele de domnul sot consort Tru-Ciocumic?

Lilick Auftakt spunea...

Se poate, Lulutza. :))Sau poate se combina cu amandoua. :))

Claudia Muresan spunea...

Lil, in Parlamentul European e destula 'diversitate' ca sa nu ami mire nimic pe nimeni pe acolo. In rest imi pare ca lumea are creierii pe dos, cel putin vreo 46% la suta din ea. Adica cum sa fii pe dinauntru, prin tartacutza, ca eroul tau anti-comunist sa fie Basexu si Doina Cornea sa nu-ti spuna nimic, eu una zic ca nici nu mai are rost. Prea multa energie irosita. Mergem la vot si ne rugam sa fim mai multi de 50 la suta. Si gata. M'am plictisit si saturat sa discut si sa citesc despre si sa-l vad pe asta, si sa vad oameni care ar putea vorbi de altceva mai interesant si vorbesc despre el.

Bogdan spunea...

Saracu TRU, e sincer de compatimit..

Insa sa'i lasam pe cei cateva sute de fanatici sa faca "revolutie". Majoritatea sunt tineri platiti sau spalati pe creier care au ratat(datorita varstei si IQului redus ulterior dovedit) momentul 90-92. Si'au gasit un simbol anticomunist in securistul nomenclaturist de la Anvers, o moralitate si'un caracter de bisnita de blugi. Vor saracii si ei o revolutie. Ghinion, n'au prins'o pe aia adevarata. Serios, ii inteleg.

Pedeleprele fanatice sau ultrasii pupinbasesti cum cu blandete obisnuiam sa'i alint, traiesc cu certitudinea ca boboru' e cu ei. Sa'i lasam sa vada ce sustinere au in deliru' basescian. Autorizatie/fara autorizatie sa'i lasam sa'si proclame delirul.

Dupa ce se va afisa rezultatul alegerilor probabil ipochimenii se vor dili definitiv.

Va fi spre gloria lui!

Dan spunea...

Este inadmisibil cum actioneaza la 20 ani de la revolutie "constiintele" portocalii alde TRU, Lazaroiu & co. in frunte cu Basescu, cum poate lumea sa-i mai creada si sa digere astfel de mesaje?

Cata vreme nu se va pune accent pe educatie in scoala, vom avea mereu o astfel de "majoritate" galagioasa (portocalie in acest moment)... pentru ca eu asta cred, rautatea, lipsa de repere morale si usurinta de manipulare de aici provine... sa dea domnul sa vedem la vot o proportie in favoarea oamenilor cu bun simt din aceasta tara.

Va dati seama de cel fel de opozitie vom avea parte dupa ce, sper, Geoana va deveni presedinte si se va fi instalat Guvernul Johannis?

PS: Pentru cine (inca mai) este interesat sa-si faca un test in ceea ce priveste optiunea de vot, un posibil model de chestionar (TB, MG + CA) gasiti aici:

http://www.scribd.com/doc/23487975/Chestionar-Evaluare-Candidati-Alegeri-Prezidentiale-2009-RO?autodown=xls

un votant Crin

Realitatea lui Petria spunea...

Ungureanu este dement.