4 dec. 2009

Vantu :) (Update: MAE)


Cred ca ziua de luni va fi foooarte interesanta. Astept dezvaluirile de atunci. Nu ma intreb de ce nu sunt facute acum. Uneori e bine sa nu intervi cand situatia e stabila, cand procentele sunt asa cum ti le doresti. Iar Vantu stie foarte bine asta...

Cititi insa la Roxana Iordache un pasaj. E important:

"Cât despre Vântu, nu speculez dacă l-a lucrat pe Geoană cu Băsescu. Cred doar că vectorii de mesaj pentru Geoană ar trebui ca azi să acţioneze pe toate canalele cu declaraţia lui Vântu că s-a întâlnit cu Băsescu în zorii zilei, într-o parcare din Tâncăbeşti, de teama “securităţii lui Năstase”. Micuţă copilă faţă de cea a lui Băsescu."

Update - Securistul de la Cotroceni a preluat astazi intr-o declaratie la radio acesta "stire" prezentata de securistii de la Curentul. MAE, desigur, dezminte.

10 comentarii:

Lulutza spunea...

Soc, groaza, teroare! Al doilea mandat al hiperdemocratului si ultra dreptaciului Tiran Boxescu este periclitat de cel mai mare dusman al lui: El Insusi!

Regret ca nici un economist sau asa-zis om de afaceri nu a ascultat cu atentie si luciditate tot ce a spus Traian Basescu in confruntarea de vineri. Ar fi constatat cu groaza ca "modernizarea si reforma" cu care ne-a impuiat capul to'arsu Basescu consta intr-un etatism autoritarist, care numai "de dreapta" nu este! Pana si Lenin cu Hitler la un loc erau mai "liberali" decat El.

Marele "Noroc" al lui Basescu de aseara, ca nu a cazut cu procentele in Groapa Marianelor? Ca Mircea Geoana este prea DOMN de felul lui, chiar si cu un martzafoi parvenit ca el! Deoarece eu nu pot fi doamna decat cu cine merita - prin IQ si caracter, i-as fi spus citeva vorbe, de ar fi fugit in urmatoarele 24 de ore in Congo! Cu mai tot partidul lui de fascisti! Sau de-l faceam sa se demaste la TV, la o ora de virf, scotind revolverul (adevarat), asa cum face cu cel... metaforic, de cite ori simte mirosul de om liber, care indrazneste sa-l contrazica! Sa-l vada toata galaxia cum este cu adevarat!

Am avut un vis: se facea ca George W. Bush tinea discursuri mobilizatoare pentru poporul american, cum ca Bill Gates, mafia Ford si grupurile de interese nelegitime ale imperialistilor pun in pericol viitorul americanilor. Ca salvarea poporului american este conditionata de nationalizarea averii ilegale a mogulilor, oligarhilor, politicienilor, de perpetuarea sistemului ticalosit al lui George Washington si Abraham Lincoln. Ca familia Bush este singura cinstita si corect orientata politic si economic, cu poporul, din popor si pentru popor! Ca singura organizatie "de dreapta", nepatata si nesubordonata dusmanilor democratiei este... CAER! Vis de aur! Vis de aur! Cu cianuri de la Rosia Montana!

Din acest moment, lui Tiran Boxescu nu mai pot sa-i spun decat: Pumnii tai minte nu are! Fii "transparent", bai, fantoma a trecutului odios, bintuie naibii prin... Congo, nu prin Ioropa! Goodbye! Adieu! Sbogom! Adio!

Anonim spunea...

Psihologul:
Da, Lilick, va fi. Si eu sunt convins de asta. Acum, fie vorba, iar se invarte totul in jurul Securitatii, a lui Vlad Iulian( care stie toate tenebrele incurcate ale tuturor povestilor politice actuale), discipolilor lui etc. Asta e, asta traim. Nu exista scapare asa usor, nu se doreste. Nu inca. Ce va spune, vom vedea. Este un adevarat maestru al informatiilor, si nu numai. Gandeste-te: Daca el ii " Joaca "public si ii trimite in derizoriu dupa cum doreste.....e ceva, nu? Ma bucur sa mai citesc si pe la tine pe blog. Am ce...

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza


Hahaha! Excelent! Mi-e ca luni, dupa anuntarea finala a rezultatelor, Boxescu va fi aruncat EL INSUSI direct in Groapa Marianelor, dupa dezvaluirile lui Vantu. :))

Bogdan spunea...

Lilick, Vantu nu va spune nimic...
S-a predat lui Base, cu totul, cu trusturi cu tot...

Lilick Auftakt spunea...

@Bogdan

Nu te contrazic ca e bine sa se creada si asta. :)

Anonim spunea...

Dan

BREAKING NEWS & NEWS ALERT

Basescu a recunoscut la Kiss FF ca s-a vazut de trei ori cu Vantu. Amanunte pe cotidianul.ro

PS
Merci Lilick

Lilick Auftakt spunea...

Merci, excelent! :) Vin luni si filmele cu jegosul. :))

George spunea...

Afiseaza si tu mesajul lui Crin. Mi se pare de bun simt si nu este mai deloc mediatizat. Eu l-am gasit din intamplare.

http://www.jurnalul.ro/stire-alegeri-2009/antonescu-veniti-la-vot-doar-cu-propria-vointa-cu-propria-lucidatate-aveti-incredere-in-mine-garantez-ca-nu-va-voi-dezamagi-529429.html

Mi-e greu sa cred ca faza cu Vantu v-a face vre-un liberal sa se suceasca si sa voteze cu Basescu dupa asta dar riscul e ca ei sa stea acasa. Sa speram ca totusi duminica scapam ... :(

Lilick Auftakt spunea...

@George

Si eu am primit si ma gandeam sa pun. Putin mai tarziu. Merci! :)

Anonim spunea...

Electoral Poster with Genuine 24K Gold Handcuff with Certificate of Authenticity signed by Babydac© PLEASE NOTE THAT ALL BABYDAC™ JEWELRY IS ECOLOGICALLY MANUFACTURED IN THE COMMUNIST REPUBLIC OF CHINA FROM RECYCLED GENUINE DACIAN BRACELETS
http://babydac.wordpress.com/files/2009/12/stoptheinsanity.gif