30 dec. 2010

30 decembrie 1947

Azi e 30 decembrie... O zi neagra pentru Romania si pentru democratie, o zi despre care au scris mult mai mult si mai bine Roxana Iordache pe blog si Andrei Badin pe facebook. Eu va propun sa ascultam azi, in contrast, vocea unui inger si vocea unui diavol.





12 comentarii:

ADRIAN spunea...

o zi neagra in istoria acestui teritoriu ...
inca mai e neagra caci sunt extrem de multi indoctrinati in spiritul aruncatului cu noroi in Monarhia data jos in acelasi spirit in care astazi basescu si ai lui calca in picioare constitutia de parca n-ar exista ...
ziua in care rostul legii a murit

Soimul spunea...

Presa vad ca e mult mai interesata cum si-a spart capul nenorocitul ala de Huidu. Asta dupa ce ani de zile basistu ala nu a facut altceva decit sa atace tot ce inseamna presa libera in Romania. Halal tara.

niku_elektriku spunea...

sint, macar de data asta, suta la suta d'acor'!
"la multzi ani!" lilick!

la anu' sa "fim mai buuuni"!

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian, exact asa. Roberta Anastase a avut de unde sa invete. Republica s-a instaurat ilegal, de catre un Parlament ilegitim, intr-o sedinta fara cvorum.

@Soimul, nu ma intereseaza Huidu, nu il urmaresc absolut deloc. Dar daca a patit un necaz, n-am de ce sa ii doresc raul. Pentru mine oricum nu conteaza. Deci: sa fie sanatos!:)
Sigur, nu asta trebuie sa se discute azi. Dar daca spui unora ca democratia e "grav bolnava" sau ca a murit, se uita patrat la tine. Nu se vede sange, nu e niciun pericol.

Nikule, la multi ani, mai! Sa fii fericit! Dar nuuu, sa nu fim mai buni, nu suport urarea. :)) Ci mai rai! Doamne ajuta sa fim mai rai! M-am saturat de bunatea unora, toleranta, intelegere, spirit de mamaliga... Nu mai vreaaaau!!!!

Mihai spunea...

huidu? Un politist aflat in coma in aceiasi austrie (cu a mic) trebuie sa plateasca 10000 de euro pentru operatie. Daca nu, va fi externat. In coma. medicii(cu m mic) aia nu au auzit de juramantul...

Anonim spunea...

Pasarea Colibri - Dintr-o carte
http://www.youtube.com/watch?v=QO8iCwMi3kI&feature=related

Traiasca regele!
La multi ani!

Lilick Auftakt spunea...

SUPERB! Multumesc! :) Traiasca Regele! Un an frumos iti doresc!

Lilick Auftakt spunea...

SUPERB! Multumesc! :) Traiasca Regele! Un an frumos iti doresc!

danielahope spunea...

http://aripideinger-danielahope.blogspot.com/2010/12/la-multi-ani.html

Lilick Auftakt spunea...

Multumim, Daniela! La multi ani!

Starea NATIUNII spunea...

Daca am fi redat Casei Regale locul sau de drept, de pe alte pozitii am fi discutat astazi, dar asta e, niciodata nu este prea tarziu.
Un an mai bun iti doresc !

Lilick Auftakt spunea...

Multumesc, la fel! :)