5 dec. 2010

Ghinion! Oriunde in lume apare un pedelist, alegerile sunt furate!

Pedelistul Cristian Preda se pare ca a adus ghinion Coastei de Fildes, prezent fiind acolo ca presedinte al comisiei de supraveghere a alegerilor, din partea UE. Povestea, foarte pe scurt: reprezentantul opozitiei a castigat, conform datelor de la Comisia Electorala, 54 procente. Basescul Coastei de Fildes a acumulat, conform Curtii Constitutionale, 51 procente. Si a fost inscaunat. Obama, Sarkozy si alti lideri ii cer sa se retraga. Detalii aici. Consiliul de securitate al ONU s-a intalnit in sedinta de urgenta pe aceasta tema. Concluziile preliminare ale comisiei conduse de Preda aici.
Basescul Coastei de Fildes, mai jos, in foto:

11 comentarii:

Nea Traian cel Urias spunea...

Alea 54 de procente erau... conjuncturale si, prin urmare, ilegitime! Cum sa piarda "realegerea" unul care plateste din buzunarul personal, adica din buzunarul public, o curte constitutionala?! Nu putea sa lanseze si "bronzatul" ala de despot luminat zvonuri despre o lovitura de stat, un atac al rusilor, al comunistilor, al mogulilor, al cainilor vagabonzi, in caz ca prostimea nu-l mai vrea?! Fraier, ca Io l-am invatat de bine, ca si pe ioropeana aia a mea mica si buzata, cad am trimis-o sa voteze la Chisinau!

Probabil ca la biroul electoral nu s-a inteles ca, in caz de... ceva, primeaza "interesul nutzional"... Sau nu le-au intrat salariile nesimtite pe card, in timp util, pentru a inversa rezultatele...

Ce comoda este democratia simplificata la timp! Ce mult imi place sa fiu sefu' vostru suprem... Hmmmm... Totusi, ordonanta asta de Preda e cam blegoman si nu a asimilat suficient de entuziast toate indicatiile mele pretioase! Mai bine-l trimiteam in PE pe canibalu' Cata, ca-i mai militaros si mai sangeros, dragu' de el!

Lilick Auftakt spunea...

@Nea Traiane, mi-e ca Canibalu' (ah, ce-mi plac cacofoniile de genul asta) ii invata sa isi manance... procentele intre ei. Cine stie ce mai iesea. :))

Nea Traian cel Generos spunea...

Las' ca si Dancu ala, cu exitpoalele lui optimiste, ar fi facut treaba buna la Abigean, ca sa-i inchida plicu' mitocanului ala de Nicusor Sarco! Pacat ca nu-si permit asistatii aia preturile nesimtite ale lu' Dancu... Trebuia sa-i fi trimis si bronzatului aluia un ajutor dezinteresat de vreo 100 de milioane de euroi sa-si securizeze realegerea, sa aiba de unde sa-l plateasca pe Dancu!

Aoleu, pe acolo pe la astia nu-s romani de-ai nostri? Sa le dau si lor cetatenie, ca sa poata s-o voteze pe Leana 1 sau 2 in 2012, 2015 sau cand oi pohti eu sa dorm... hmmmm... sa ma concentrez la vreo reuniune internationala!

Lilick Auftakt spunea...

Ma si mir ca te-ai trezit. Am inteles ca te concentrai la problemele tarisoarei noastre. :))

Nea Traian cel Ultraconstitutional spunea...

pliscu', gaozarilor, nu plicu'! Nu-mi mai interpretati invataturile catre bobor, ca ma enervez! :)))))

Nea Traian Cel Mai Luminat spunea...

Ma concentram, sigur ca da! La nesimtitu' ala de contabil al curtii cotroceniste, ca nu vrea sa-mi plateasca atata amar de ore suplimentare in care ma lupt pentru tarisoara mea!

Lilick Auftakt spunea...

Eu zic sa te culci la loc. Singura sansa ca tarii asteia sa ii fie mai bine e sa te "concentrezi" tu cat mai mult, si cat mai de departe. :)))

Matilda spunea...

Preda a împrumutat ţărişoarei ivoriene tehnica furtişagului de pe plaiuri carpato-dunărene...
Sigur acolo n-a fost tot votul diasporei ? :)

Nea Traienel Mos Craciunu Suprem al Nutziunii spunea...

Bai, gaozarilor, asta nu e furt de voturi! Este securizarea interesului Meu nutzional! Si al vostru, categoric, ca sunteti toti la pixu' Meu!

Ca sa nu mai pierdeti timpul cu hanalize ale loviturilor de stat... pardon... ale strategiilor Mele electorale pe termen scurt, mediu si lung, aflati ca la Abigeanu' asta din Coasta de Fildes a fost o repetitie generala pentru alegerile Mele oneste ce va sa vina, in veacu' veacilor! Hă hă hă!!!!!!!

Ca voi, plus salariile si pensiile voastre nesimtite, nu sunteti ai mei sau ai copiilor mei, ci ai copiilor sefilor vostri de acum, pana-n negura vremilor!

Hai, pa, bobor si te pup pe portofel, pe contul bancar, pe taxe si impoyite! Mars la munca, rrromi imputzitzi, ca destul ati huzurit si furat, cot la cot cu coruptia PSD si PNL si PCR la masa! Este randul Meu la huzur, indestulare, privilegii si spagi! Si al ebelor si ioanelor si lenutelor copiilor copiilor mei!

Amin s-un praz verde taiat in patru, presarat cu sarea furata de Nuş si trimis prin posta furata de Felix! Va uddddrez multe decenii de impliniri marete!

Hă hă hă!!!!!!!
Hă hă hă!!!!!!!
Hă hă hă!!!!!!!

Adrian Cici spunea...

Ce sa spunem. Ce sa zicem.
1912 apocalipsa!

Anonim spunea...

"Azi un stat, maine o planeta."
Deja "azi un ou, maine un bou" e perimat.
Doar traim in epoca globalizarii si coruptia poate fi exportata.