13 dec. 2010

Remes a fost primul care l-a acuzat pe Flutur in cazul "gripei aviare". Prin urmare, a fost redus la tacere


La sfarsitul lunii august 2007, ministrul Decebal Traian Remes si-a acuzat predecesorul, adica pe Gheorghe Flutur, ca a alertat lumea inutil, fara sa aiba de fapt dovezi concludente ca moartea pasarilor fusese provocata de gripa aviara.

Dupa cateva zile, Gheorghe Flutur raspunde acuzatiilor. O inregistrare audio a declaratiilor acestuia o gasiti pe Mediafax.

La o luna si ceva dupa aceste acuzatii izbucneste scandalul "Caltabosul", iar Remes este demis si alungat de pe scena politica.

In acele zile, presedintele organizatiei Suceava a PLD, deputatul Dumitru Pardau, declara: „Demisia lui Remeş maschează de fapt criza de moralitate prin care trece guvernul pentru că aproape întreg guvernul este penal. De aceea normal ar fi ca guvernul să-şi dea demisia. (...) Se vede clar un lucru şi anume că demiterea lui Gheorghe Flutur din funcţia de ministru al agriculturii a fost abuzivă pentru că decizia nu a fost în folosul ţăranului român."

Astazi, cand in sfarsit s-a dovedit ca gripa aviara a fost un tun de proportii, iar "regii gripei aviare" au fost arestati, putem sa intelegem mai bine de ce era necesar ca Decebal Traian Remes sa fie redus la tacere, prind comanda politica de la Cotroceni.

34 de comentarii:

Hendrix spunea...

Remes a fost un excelent ministru al agriculturii in 2007, la fel cum a fost si un foarte bun ministru al finantelor in guvernarea cederista. Cum in politica conteaza mai mult imaginea decat realitatea, lui Remes i s-a construit de catre Sistem o falsa imagine. Lovitura fatala a fost inscenarea securista din septembrie 2007, asazisa afacere de coruptie ,,Caltabosul'', o manipulare securistica realizata de securistii din DNA mana in mana cu SRI.
Sunt baimarean, il stiu foarte bine pe Remes, cat si pe cel ce a facilitat marsavia, fostul ministru taranist muresan. Acesta a fost cel care, impreuna cu mafiotul Ciorba, a pus la cale inscenarea securista. De ce muresan? Simplu, pentru ca era acuzat de multi ani de asazise ilegalitati inca din anul 2001. A incercat sa-si salveze pielea facand marsavia asta.
Nu stiu daca declaratia privind uriasul tun dat de pedelepre cu ,,gripa aviara'' a dus la mazilirea sa. Posibil sa fi contat si asta. Eu cred altceva: Remes a fost primul pe lista ministrilor penali, in lunga lista de ministri liberai suspendati si dati pe mana DNA-ului, in larga operatiune securistica dirijata de ba-secu pentru a destructura PNL-ul. Lunga lista de ministri liberali este compusa din Remes, Atanasiu, Chiuariu, Pacuraru. Toti au fost acuzati, suspendati si pusi sub acuzare de porc-urorii DNA. A fost vreunul gasit vinovat? NU! Mai conteaza? Scopul pedeleprelor a fost atins, ministrii au ramas cu imaginea sifonata, guvernul liberal era ,,penal'', PNL-ul puternic afectat. Securitatea a invins din nou, totul s-a executat dupa manualul sovietic.

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix, Atanasiu a fost primul, in 2006. Dar nu conteaza ordinea. Ai dreptate cu restul. Iti imaginezi ca astia se chinuie de doi ani doar-doar gasesc o neregula in guvernarea Tariceanu si nu au gasit nimic-nimic? Iti imaginezi cum turbeaza?

Lilick Auftakt spunea...

I-as mai adauga la lista ta cu victime ale Cotroceniului si pe Vosganian, Norica, Cioroianu...

Hendrix spunea...

@Lilick Eu vorbeam despre o lunga lista de ministri liberali acuzati de fapte de ,,coruptie'', cei insirati de tine n-au fost acuzati de asa ceva! Vosganian fusese propus drept comisar european in 2006, dar securistul liviu turcu si-a facut datoria, l-a acuzat iar ba-secu s-a opus numirii lui pe motiv...ca n-avea dosar curat! Cu Norica a fost tot pe baza de ,,mapa profesionala'' in ianuarie 2008, mai tii minte? Cioroianu a fost demis doar dupa circul mediatic facut de presa portocalie, ultimul circ fiind cu un roman care a murit intr-o inchisoare poloneza, daca nu ma insel.
Vroiam doar sa accentuez ideea ca Remes a fost doar o piesa in vasta operatiune de distrugere a PNL, orchestrata de securistul de la Anvers prin sculele sale din DNA, SRI, 0215 si alte scule. Desigur, minuscule.
Ai dreptate in privinta lui Atanasiu, el a fost primul ministru liberal suspendat in 2006. Iar dupa ce Parchetual i-a dat NUP in octombrie 2006, ba-secu a ,,uitat''sa-l repuna in fotoliul de ministru. Doar asa era scenariul, n'asa?

Lilick Auftakt spunea...

Ei, am zis sa facem o lista extinsa. Cu victime ale Cotroceniului. Nu ca au fost acuzati de coruptie...

Shadow spunea...

Sa ma scuzati dar

Remes a fost un foarte prost ministru de finante care a blocat economia in timpul cdr. A fost asa zisul "soldat fidel" al partidului, in esenta la ora aceea era soldatul "fidel" al lui stoica ministru "intamplator" al justitiei in acea guvernare CDR.
Sa nu uitam cum a scapat "stoica" de Daianu. Cum i-a trimis mascatii noaptea peste parinti ca acesta sa inteleaga ca "trebuie" sa se "retraga" in favoarea nulitatii remes. Cel care in afara blocajului financiar realizat a construit o gramada (a aruncat banii) de imobile noi cu mamrmura si eventuale "lifturi exterioare" pt diversele directii din teritoriu ale ministerului de finante.

Remes a fost un prost ministru al agriculturii, nici macar nu conteaza daca a fost la fel de prost sau mai prost sau mai putin prost decat flutur.
In timpul ministeriatului sau nu reuseam sa atingem nici un fel de finantare europeana. remes este in realitate un fel de "puwac" masculin al pnl.

Daca e vorba de mafioti acestia sunt intradevar atat remes cat si flutur dar si muresan. Ciorbea nu a fost niciodata mafiot in timp ce cei trei de mai sus erau amestecati in luptele cu "trita fanita" si cu "culita tarata" cei doia sa de bine cunoscuti "baroni" ai agriculturii romanesti.

mafiotii remes, flutur, muresan si altyi cativa de la pdl erau mana in mana cu mafia conbustibililor de pe Dunare, cu frunza verde si tot ce inseamna mafie pe Dunare. In realitate taman acolo a "izbucnit" si mareata "criza aviara". In "fieful" smecherasilor de mai sus.

Ma scuzati dar si eu cunosc binisor atat pe remes cat si pe ceilalti de mai sus ca sa pot sa tac cand se spun "bazaconii" de felul asta.

Promovarea unei nulitati ca remes cand aveau oameni care se pricepeau la agricultura sau la economie si finante reprezinta mereu punctul slab al pnl-ului.

Lilick Auftakt spunea...

Nu e chiar asa, Shadow. Si nu pentru ca Basescu ar fi spus ca a fost cel mai bun ministru de finante. Dar ne-a spus si doamna Zoe Petre ca a contribuit esential la salvarea Romaniei de la faliment. Poate stiu ei ce stiu...

http://lilick-auftakt.blogspot.com/2010/05/incompetenta-jaf-si-prostitutie.html

Pro DOC spunea...

@Hendrix si @Lilick

Sunt 120(sic!) la suta de acord cu voi, amandoi, dar nu trebuie sa uitam ca executia publica a lui Remes nu ar fi fost posibila fara aportul "deontologic" al TVR.

Rodica Culcer, care si-a facut o "cauza sfanta" si un motiv de pseudo-martiriu din promovarea materialului anti-Remes, (material filmat, montat si furnizat de SRI), e din nou la comanda stirilor, cu o echipa adunata de peste tot, pe criteriul - aproape exclusivist - al pupinismului dogmatic.

Rodica Culcer - care a lucrat temeinic, cu metoda stefan-gheorghiista la degradarea imaginii oponentilor lui Basescu - si-a vazut astazi visul indeplinit, asa ca-i poate raporta "comandantului surem", cu mandrie patriotica: TVR a devenit (in sfarsit!??) poenita cu pupini nr. 1 a tarii!!

De la Andreea Pora la Mihail Neamtu, de la Crsitian Patrasconiu la Dan Tapalaga si pana la Gabriel Liiceanu, niciun panegirist basist nu lipseste de la asa zisele dezbateri gazduite de TVR. Invitatii se intrec in a motiva si justifica toate facutele si nefacutele portocaliilor, intorcand - in ciuda evidentelor! - adevarul cu susu-n jos, dar, mai ales, fara sa uite ca asa, ca en passant, sa arunce, mereu si mereu, anatema asupra Opozitiei… "demonice". Pai, cum altfel?

CNA-ul doarme in botosei, si stim de ce, dar societatea civila cum poate sa inghita asa ceva? Chiar daca propaganda TVR-ul - in ciuda masinariei ei monstruoase! - nu depaseste, (ba nici nu atinge), audienta unui Mircea Badea, par exemple, nu trebuie uitat ca institutia traieste in principal din taxa TV - culeasa inclusiv de la simpatizantii PNL sau ai stangii. In plus, legea cel putin, (daca nu si bunul simt jurnalistic) obliga TVR sa invite la dezbateri si voci ale opozitiei. De pilda, cand e invitata Pora sa fie invitat la dezbateri si Ciutacu ori, cand e invitat Dan Tapalaga sa fie invitat si Radu Tudor s.a.m.d.

Daca societatea civila pare acum mai dezbinata si mai amortita ca oricand in ultimii 20 de ani, atunci macar parlamentarii Opozitiei sa tina un ochi deschis si asupra televiziunii publice.

Lilick Auftakt spunea...

O maimuta portocalie care injura, anonima ca orice maimuta, ma intreaba cum imi explic ca astia sunt arestati. Liberalii adica. Saracul analfabet politic, crede ca vreunul dintre ei e arestat. :))) Nu e niciunul, manelistule basist! Ia si tu o carte in mana, mai cteste o stire. Pana atunci, valea de pe acest blog!

Lilick Auftakt spunea...

@Cepeca, da. TVR e post basist 100%. Noroc ca nu prea se uita nimeni la el. De asta sunt si asa de infuriati basistii pe mass-media. Antena 3 si Realitatea au rating mare.

Pro DOC spunea...

Lilick,
Draga Lilick,
I-ai raspuns lui @Cepeca (?!) la o postare de-a mea :)), ceea ce ma face sa cred ca - iarta-ma! - ai trecut prea repede peste ea. Asa ca, revin si-ti spun ca (in ciuda audientei mici, dar sensibil apropiate, in prime time, de cea obtinuta de emisiunea lui Mircea Badea,"In gura presei") TVR este o institutie de interes public, care traieste in primul rand din taxa culeasa de la cetateni, indiferent de orientarea lor politica, si ca, in consecinta, obligatia ei este de a-si informa corect publicul, dand intodeauna drept la opinie si partii celeilalte. Or, sub noua conducerea, TVR si-a stabilit o retea fixa de asa-zisi "analisti-comentatori", formata exclusiv din pupini notorii. Daca societatea civila si, implicit, blogosfera, reactioneaza slab spre deloc la acest derapaj, parlamentarii Opozitiei au obligatia de a interveni. Am plasat acest comentariu pe blogul tau tocmai stiind ca el este frecventat si de unii politicieni liberali. Postez, asadar, cu speranta ca acest comment va starni o preocupare in randul parlamentarilor liberali.

Hendrix spunea...

@Pro DOC Inscenarea securistica facuta lui Remes a fost regizata, fara indoiala, de securistul de la Anvers si securistii care il inconjoara. Principalii actori au fost SRI, 0215, care au incercat sa-l ,,demaste'' pe Remes. Pioni importanti au fost si fostul ministru taranist ioan muresan(baimarean ca si Remes) si infractorul ciorba, folosit(santajat) de DNA.
Abia dupa inscenarea din Dorobanti au intrat in rol celelalte ,,scule'',adica DNA-ul ca si acuzator si presa portocalie. Coloneleasa securista culcer era in octombrie 2007 sefa stirilor TVR, ca si acum dealtfel. A avut un rol relativ minor, doar si-a permis sa dea pe post ceva regiat de securisti! A fost un simplu executant, dar extrem de important in etichetarea de catre presa portocalie a ,,dusmanului''. Faza de manual! Al manipularii si dezinformarii, se intelege!

@Shadow Gresesti foarte mult in privinta lui Remes! Intrucat nu esti portocaliu nu te pot suspecta de reacredinta, ne stim de prea mult timp ca sa cred asa ceva. Incearca sa faci un singur lucru: sa treci peste dezgustul pe care ti-l provoaca Remes ca persoana si sa-l judeci dupa faptele sale! Incearca sa fii obiectiv, atata iti cer! Sper din toata inima ca vei recepta mesajul meu si vei cadea macar pe ganduri. Erai la fel de inversunat si impotriva lui Cristian Anghel in martie, cand a fost arestat primarul liberal al Baii Mari. Eu sunt baimarean si stiu ce vorbesc, crede-ma! Eu cred ca te-ai inselat si atunci si acum, incearca sa vezi doar realitatea asa cum este ea.

radu spunea...

Aveti 1000 puncte daca imi spuneti care e legatura dintre politica TVR-Lazescu-Rodica Culcer si numirea lui Mireille Radoi-SRI la conducerea BCU.

Shadow spunea...

@lilick

interpretezi spusele dnei Petre. Pe vremea ocuparii finantelor de catre remes Romania era in blocaj financiar total. Clientii nu ma puteau platii, eu nu puteam plati furnizori, etc. Si in timpul asta banii se duceau pe "marmura" (vezi videanu).

Cine avea afacere pe vremea ea stia cine este de vina. In loc ca ministerul de finante sa plateasca "furnizorii" el cheltuia pt firme "prietene" pt cladiri nenecesare.
Sa-ti aduc aminte cum era blocajul financiar in sanatate? Cum datoriile acumulate de catre stat catre importatori si farmacii se intindeau pe 3-4 ani?

Eu nu uit pt simplul motiv ca am "trait" acele vremuri ca antreprenor. Pe stoica l-a deranjat prea tare prestatia logica a lui daianu si si-a "impus" omuletul(soldatelul).

Nimic din ce am scris mai sus nu este minciuna dar obiceiul romanului este sa "uite" perioadele anterioare grele sau facile si sa concentreze doar pe perioadele apropiate de timp.

Matilda spunea...

Într-o vreme se spunea cam aşa : "nimeni nu mişcă, cine mişcă, mişcă mort! " .
Remeş a mişcat şi i s-a înscenat !

Lilick Auftakt spunea...

@Pro Doc, scuze. Eram pe fuga, ma grabeam sa plec la club, am citit Pro Doc dar am scris Cepeca, pentru ca exact in momentul ala Cepeca ma sunase la telefon. :))

Pro DOC spunea...

Lilick,
Nu-i nimic, se intampla.:)

Dar e chiar important ceea ce se intampla in TVR, mai ales ca, daca institutia ar avea politici editoriale normale, ar avea si audienta. Oricum toaca banul public, macar sa-l foloseasca in interes public. Este inadmisibil ce se intampla acolo, a disparut si minima preopcupare de mimare a echidistantei. E ca si cum televiziunea publica ar zice: "Asculati-i pe comentatorii canonici, adica pe acestia pe care vi-i prezentan noi; ceilalti, care apar pe la alte posturi, sunt doar niste eretici subversivi."

Asa ceva nu se intampla - in halul asta - nici pe vremea Rodicai Becleanu! :))

De ce sa plateasca taxa, pentru a alimenta material o asmenea politca, si simpatizantii PNL sau sustinatorii stangii? TVR incalca nu numai legea ei de functionare, ci pana si cutuma postdecembrista, potrivit careia mai incapeau din cand in cand la postul public si cate un Patapievici sau un Liiceanu, care erau extrem de critici fata de regimul Iliescu, cel care a detinut atatia ani controlul asupra TVR.

Pro DOC spunea...

@Hendrix,

Asa e, precum zici!, dar nu uita ca serviciile au pregatit "filmuletele cu Remes" doar pentru a-l ucide pe Remes in efigie, nu pentru a-l supune vreunui proces in justitie. Fara vehiculul TVR, care a adus filmuletele in toate casele cu televizor, filmuletele nu ar fi insemnat nimic, fiindca probe in instanta nu sunt, si nici altceva decat "bombe" de deteriorat o imagine publica. Serviciile au pregatit bomba de presa, iar Rodica Culcer a detonat-o. Asa ca "meritele" celor doua parti implicate sunt la fel de mari, fiindca una e o arma in rastel (fie ea si incarcata) si alta e o arma in mana unui soldat care executa ordinul, nu-l discuta.

Lilick Auftakt spunea...

@Pro Doc, chiar strangeam niste materiale cu ce se se petrece si in radio. Acolo Ruxandra Sararu, de exemplu, a sarit calul rau. Ma gandesc cum sa fac sa strangem materiale si de la televiziune...

Pro DOC spunea...

@Lilick
Cred ca cineva de la PNL ar trebui sa monitorizeze posturile publice, oricate lamai ar consuma in timp ce... Apoi, se mai poate conta si pe sprijinul publicului indignat...
In fine, caile trebuie gasite... Sunt convis ca merita.

Pro DOC spunea...

@Radu

Aveti 2000 de puncte, daca ne spuneti dumneavoastra! :)

Hendrix spunea...

@Pro DOC De acord cu tine ca scopul securistilor basescieni n-a fost acela de a-l aduce in fata justitiei! Circul mediatic ce a urmat, TELEJUSTITIA specifica portocalie care l-a demonizat a dovedit ca totul a fost pus la cale la nivel imagologic. Trepadusii portocalii din blogosfera ATUNCI au inceput sa strige in cor ,,penaliii!!!'', atunci au inceput sinistrele glume portocalii cu mita in caltabosi. Uitand ca Remes era proprietarul unei ferme de porci. Uitand ca nu exista niciun pasaj in care Remes sa fi cerut ceva. Uitand ca Remes doar a luat un plic, atat. Pai daca era plin cu bani nu-l saltau imediat ceata de securisti care il filau??? Tocmai datorata acestui FLAGRANT RATAT securistii au incropit respectiva caseta, absolut tendentioasa.
Madam colonel culcer n-a facut decat sa execute ordinul basescian de a face CIRC! Si l-a facut. Boborul basescian a fost satisfacut, imaginea era creata, adevarul bine dosit. Mai conteaza adevarul? Uite, chiar si @Shadow, un antibasescian convins, nu da doi bani pe victima acestei lucraturi pur securistice.
Episodul Remes a fost doar un exemplu din modul ticalos al functionarii Sistemului, fost comunist, fost iliescian, actual basescian. Dusmanul politic, de obicei liberal sau taranist, trebuie strivit cu orice mijloace, cu orice pret. Adevarul? Pe cine mai intereseaza ACUM adevarul? Modul de actiune dovedeste un Sistem aflat intr0o stare de ticalosie pura, precum mentorul acestuia, ba-secu.
Nu te-am intalnit prea des in ultima vreme si spun asta cu parere de rau. M-as bucura sa comentezi ceva mai des, daca se poate. Ce zici?

Lilick Auftakt spunea...

Dragii mei, ca tot vorbim de securisti si comunisti, inevitabil cand la putere sunt tot ei, vorba lui Marius Oprea "acum privatizati", vedeti ca am pus o postare despre cum am putea sa contribuim, chiar cu o suma modesta, la bugetul CICCR. :)

Petrini spunea...

Deci, daca am inteles eu bine din postari, agentii pedeleprelor din DNA l-au infundat la comanda pe Remes, fiindca a indraznit sa vorbeasca despre "regii gripei aviare" pe care apoi tot agentii pedeleprelor din DNA i-au trimis dupa gratii.

Voi chiar v-ati pierdut orice urma de logica? Va intreb fiindca se pare ca PNL-ul va reprezenta noua putere, iar aici vad exact ingredientele care au dus si la coruperea PDL-ului: atitudinea "noi suntem perfecti".

Lilick Auftakt spunea...

@Petrini, haha, tu vorbesti de logica? Hai sa recapitulam. Lui Remes i s-a insecnat ceva de la Cotroceni (securistul de acolo, cu securista Culcea de la TVR). DNA s-a autosesizat. Insa pana acum se vede ca nu exista dovezile necesare ca Remes sa fie condamnat. Bun! E ceva ilogic pana aici? Nu. Remes a dat acum in judecata Presedintia, TVR-ul si DNA-ul.

DNA actionat si in cazul celor cu aviara. Care e problema? De unde stii tu ca nu e tot un joc politic si de data asta? De unde stii ca nu i se arata pisica lui Flutur, care e in echipa Blaga, nu in echipa (care trebuie) Udrea. E pentru prima data cand Basescu face asa ceva?

Trebuie sa-ti pun o intrebare: de ce tii tu cu securistii astia? Esti la fel ca ei?

Lilick Auftakt spunea...

Erata - Culcer

Anonim spunea...

@Lilick

Majoritatea mesajelor anterioare nu definea DNA ca un observator independent si obiectiv care doar a cazut in plasa inscenarii cotroceniste, ci ca instrumete directe ale Cotroceniului. Ceea ce este ilogic, avand in vedere ca tot ei au instrumentat si cazul pentru care spui tu ca a fost sapat Remes.

Eu nu sunt jurist, deci nu ma pot pronunta privind claritatea dovezilor. Dar am vazut filmuletul si mi-e absolut clar ca omul e corupt. Tu de ce il aperi pe acest corupt?

Raspunsul la intrebarea ta: nu apar pe nimeni,ce se intampla acum cu cazul Ridzi de exemplu este o mare mizerie. Daca as fi ca tine as vedea conspiratii si inscenari ale adversarilor peste tot. Ce e mai probabil: ca avem de-a face cu niste inscenari foarte minutios orchestrate sau ca exista corupti si in PNL?

Lilick Auftakt spunea...

http://www.ziare.com/stiri/dna/remes-a-dat-in-judecata-tvr-dna-si-pe-traian-basescu-1055596

Shadow spunea...

@Petrini

Sunt diferente covarsitoare intre tratamentul aplicat lui remes sau lui Athanasoiu si lui Ridzi pidzi.

1. In cazul lui Remes "probele" sau un "colaj" de asa zise probe a iesit "profesionist" la "tv". Nu la "toata presa" ci doar la "tzutzerii" prezidentiali. Remes si-a depus demisia imediat a doua zi. La Ridzi a fost de durata.

2. In cazul Ridzi nimic nu a iesit "in presa" de la dna. A fost o excelenta investigatie a lui Tolontan. Erau "doua" astfel de "investigatii" in paralel. A contat sa "scape" macar una din "dive". Respectiv "blonda" din plescoi. Proasta(ma refer la ridzi) a incercat cu hei rupism sa-si acopere urmele(prea multi insa in minister stiau asa ca dna a fost fortat sa o spuna).

DNA nu este obiectiv ci selectiv, este un organ pur politic, gandit politic chiar de catre macovei, o asa zisa specialista a "drepturilor omului".

In cazul lui Remes si intr-un sistem de "justitie" occidental acesta ar fi scapat deja doar pt ca "probele" au fost facute publice la tv. Asta nu spune nimic de faptul ca inculpatul este corupt sau nu.

PS. Eu nu ma prind cum te-a facut filmuletul sa te prinzi ca e "corupt" sau nu. In realitate ai fost atent manipulat mai ales de "mesajele telefonice" si de "fondul ambiental" nici pana acum expertizate.
Asa-i ca iti place sa fi manipulat daca "rimeaza" cu optiunile tale politice?

Sorry dar tot manipulat ramai.

Petrini spunea...

@Shadow

Stii care e problema ta (nu numai a ta, dar iti raspund tie aici)? Ai devenit, vrand-nevrand un activist si tratezi totul cu dubla masura. Cand arat cu degetul un corupt in PDL ti se pare ca am vazut lumina; cand fac acelasi lucru, dar in PNL, imi spui ca sunt manipulat.

Hai sa-ti mai spun ceva. Eu sunt originar din Rm. Valcea. Gutau a fost probabil unul dintre cei mai activi primari pe care i-a avut orasul. Prin urmare l-am simpatizat. Insa cand a fost condamnat nu am incercat sa caut tot felul de explicatii conspirationiste (si el, ca si Remes, a fost saltat cand ai lui erau la putere). De ce iti spun asta? Am un prieten fan PDL in Valcea care este si astazi convins ca i s-a inscenat ceva. Ca totul este o manipulare. Ca fortele intunericului au conspirat impotriva bravului primar. Apropo, si ala tot pe astfel de devezi a fost condamnat. Vezi asemanarile?

Lilick Auftakt spunea...

@Petrini, Gutau a fost saltat, asa cum zici. Remes niciodata. De ce manipulezi? Vezi ca nu iti merge. Tocmai aici e problema. Lui Remes nu i se poate gasi vinovatia. La Gutau i s-a gasit imediat.

Lilick Auftakt spunea...

La Gutau existau probe. La Remes exista un filmulet facut in "laboratoarele" DNA/TVR care nu se poate folosi drept proba. Intelegi sau iti desenam?

Petrini spunea...

@Lilick

Vezi, nici n-apuc sa postez bine si imediat ma acuzi ca manipulez.

Poate ai tu alte informatii decat mine, dar la ce fel de probe te referi (poti sa imi si desenezi daca ajuta)? Altele decat inregistrari similare cu cele din cazul Remes? Si vinovatia nu i-a fost gasita imediat, s-au judecat cativa ani pana sa fie declarat vinovat definitiv.

Lilick Auftakt spunea...

@Petrini, pai daca zici ca Remes a fost saltat....