1 dec. 2010

Traian Basescu doarme la Summitul OSCE



Ca un betiv in gara. In timpul asta... Constitutia...

11 comentarii:

laurentiu spunea...

obosit omul. a muncit mult pentru tara :)

Lilick Auftakt spunea...

Sau a baut mai mult in cinstea ei. :))

Ovidiu Neagoe spunea...

Meditează, meditează:))

Lilick Auftakt spunea...

@Ovidiu, corect! :))

Pro DOC spunea...

Intre a dormi la summit si a fi fluierat la Bucuresti, de Ziua nationala, Basescu a ales, ca intodeauana, varianta cea mai buna din punctul lui de vedere. Si, ca intotdeauna, l-a delegat pe Boc sa preia onorul, plus fuieraturile si injuraturile aferente unuia care indeplineste o simpla "chestiune de reprezentare". :))

radu spunea...

Hm. Mie mi se pare ca ar trebui puse toate tunurile pe absenta chelului de la sarbatorirea zilei nationale. Halal presedinte care ii intoarce fundul tzarii lui (am auzit nespe oameni pe strada spunand asta). Un las infect, tinut politic in viata de SUA si FMI. De-asta s-a dus in Afganistan, ca sa asigure Marele Licurici de sprijinul sau si sa-i ceara sustinere pe mai departe. I se falfaie lui Basecu de rrromani. Erau buni numai cand il votau ca oile si tzapurea in mijlocul lor cu sarica de cioban pe umeri.
Acest ghiolban cazarmagiu il tine in brate si pe iredentistul Tokes, un provocator ale carui declaratii insultatoare de 1 decembrie ar fi generat in orice tzara normala un scandal monstru.

Shadow spunea...

Gresesti Lilick

Este pt prima data ca "mediocrul" presedinte basecu face bine ce face. Daca dormea el si la alte "intalniri" era azi mult mai bine "bagat in seama" in exterior decat este azi. Tot ce sper este sa nu vorbeasca in somn cine stie ce ar mai public wikileaks in cazul asta sau ce "manea la moda" ar scoate.


PS. Acum vad si eu cum munceste presedintele intr-o zi cat profesorii intr-o saptamana. Sa tot "muncesti" din "greu" asa.

Marius Ola spunea...

Oricum, ce alte posibilităţi ar putea avea?
Decât să mai scoată vreo trăznaie pe gură, mai bine ar fi lăsat să doarmă!

agaX spunea...

imi amintesc ca nu cu mult in urma basescu nu a mers la o intrunire nato (parca), pentru ca a avut de lucru acasa la niste legi ... asa a zis. atunci l-a trimis pe boc sa se mai faca si el de rahat prin cele strainataturi.

acu e clar ca i-a picat mai bine sa se puna balegar in scaunul ala de la intrunirea osce decit sa-si traga o baie de multime in romania cu condimentele de rigoare.

pai, nu boc la fel de bun? mie mi se pare la fel.

Lilick Auftakt spunea...

Am ajuns sa ne bucuram ca pleaca din tara si doarme pe coclauri. Asta cand "lucreaza" e mult mai periculos.

Anonim spunea...

Si-a trimis bufonul la ziua nationala. Si-a trimis bufonul la ONU.
Ne conduc niste bufoni. Oricum daca te uiti la TV nu vezi altceva!
Base si Dragusanu, elitele romaniei!