27 dec. 2010

"Zelena" o face de ras pe Elena
















Via.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Taman cu poşta ne compară blonda fără minte... ăsta e un pleonasm dar e intenţionat... Sărăbtori fericite în continuare!

Lilick Auftakt spunea...

Duduia Cocos! :)) Sarbatori fericite! :)

radu spunea...

Hmhm. Dupa ce Antena 3 a facut promo trei zile la o emisiune despre relatia dintre elena din Traia, pardon, din Troia si virusul Trojan, pardon, traian, ieri au dat-o la-ntors si ne-au tras teapa. O fi intervenit blonda lui base la CNA si la Parchet.
Cat despre posta... hai, mai, nu va ganditi la prostii! :)
Poate sa se fi gandit udrea cand a furat brandul cu frunza la "foaie verde" sau la Sorin Frunzaverde, eu ma gandesc la frunza de artar de la statuile alea antice, aia care mascheaza rusinica.
Un sfat de sarbatori pentru fanii udrei: nu beti sampanie din tocul ei ca intrati in coma alcoolica, la cat incape intr-un ditamai tocul!
@Lilick: Duduia, da, dar nu cocos, ci codos! :)
Sarbatori fericite!

Lilick Auftakt spunea...

@radu, sa-i spunem Cocos pentru ca nu ii place deloc asa. :)

Sarbatori fericite! :)

vali plesca spunea...

ma doare fix undeva ca e facuta de ras. problema e alta, penala. ministerul elenei a dat bani multi, publici pe o chestie care nu inseamna nimic. aici e buba, faptul ca banul public e folosit discretionar si nu exista repercusiuni (a, ultima duda e angiograful duduiei vass - dovada suprema a felului in care banul public e folosit in functie de interesele private ale clanului de la conducere)

ADRIAN spunea...

nu e la fel frunza .... asta are roti iar a noastra are o lacrima de nervi :))
(multumesc pentrul informarea cu linkul referitor la 21 decembrie!)

Lilick Auftakt spunea...

Adrian, am mai multe poze, dar le-am pus pe facebook.