22 feb. 2011

Portocaliii decid candidatul USL pe Bucuresti! De cand?


Bogdan Duca, pe facebook: "Dupa un sondaj de pe un site portocaliu (ziare.com) Oprescu ar trebui sa fie candidatul USL la Primaria Capitalei. Dar de cand sunt chestionati membrii si simpatizantii PDL cu privire la politicile USL?" E vorba despre acest sondaj despre care s-a scris, tot pe ziare.com, aici.

4 comentarii:

Marieta spunea...

Sunt curioasă câţi dintre cei 5067 de "cititori" care şi-au dat cu presupusul sunt şi bucureşteni. Cum ar veni, ia să mă bag eu în seamă de la Timişoara şi să le spun bucureştenilor cine să-i păstorească la Primăria Generală. Dacă ăla e sondaj relevant...

Lilick Auftakt spunea...

@Marieta, pai uite un comentariu :D:

"Nu sunt bucurestean(ca)!

Si nici nu imi doresc.Dar,daca privim la predecesorii primari:hahalere,hahaitori,hoti si neaveniti,Sorin Oprescu este pe departe cel mai bun.Prezinta calitatile umanismului generat de educatia spiritului medical si a dovedit acest lucru cu prisosinta.Este greu sa-i faci pe detractori sa inteleaga acest adevar si realitate.Dar,repet,romanului,se pare ca,i-a venit mintea la cap.Succes Domnule Primar General!"

radu spunea...

La cum vad eu ca evolueaza lucrurile, Oprescu ar putea ramane doar candidatul PSD. Liberalii vor merge, probabil, cu Chiliman, ceea ce e OK daca si numai daca, subliniez, sondajele sunt asa cum spune Chiliman. Nu stiu de ce (adica stiu), dar Bucurestiul va fi un test pentru USL, care, ca sa nu se destrame, ar trebui sa ramana doar o alianta pentru parlamentare si guvernare, nu si pt. locale. Sau, la locale, obligatia partidelor din USL ar trebui sa fie strict aceea de a-l sustine, in turul doi, pe candidatul partenerului cel mai bine plasat. Asta, daca va mai exista un tur doi, potrivit "reformei electorale" pe care portocalezii vor sa ne-o vare pe gat.

Lilick Auftakt spunea...

@radu, pai de aia mai intai e bine sa vedem ce tip de vot va fi, sa mai vedem sondaje reale, nu din astea portocalii, si multe altele. In ceea ce priveste PSD-ul, doar Vanghelie a spus ca l-ar sustine pe Oprescu. Ponta e deschis la orice varianta deocamdata, iar Oprescu a zis ca nu l-a contactat nici PSD nici PNL.
PNL (de fapt ACD) se va lupta sa ramana pe primul loc. Observa ca nimeni nu contesta asta, niciun partid, diferenta fiind chiar mare.