10 mar. 2011

Crin Antonescu il pune la punct pe Victor Ponta pe subiectul candidaturii de la Bucuresti

"Este cu totul prematur ca USL sa-si anunte sprjinul pentru Oprescu", a declarat ieri liderul PNL Crin Antonescu, declaratie menita sa mai taie din avantul revolutionar al tanarului Ponta. (Ziare.com)

Liderul PSD declarase ieri ca Uniunea Social Liberala il va sustine pe candidatul independent Sorin Oprescu la Primaria Capitalei, daca acesta se va dovedi solutia pentru victorie in cazul Bucurestiului, chiar daca "domnii Andrei Chiliman sau Marian Vanghelie nu vor fi fericiti" (HotNews)

"Este cu totul prematur sa spunem asa ceva. Noi am convenit si am scris in protocol ca vom avea un candidat comun. Care va fi acel candidat comun vom vedea, e foarte mult timp si foarte multe intrebari la care trebuie sa raspundem pana atunci", a mai spus Crin Antonescu. (Ziare.com)

In ceea ce il priveste pe Cristian Popescu Piedone, un alt nume vehiculat in presa si blogosfera drept posibil candidat al USL in 2012, acesta a declarat zilele trecute: „Candidez pentru Capitală doar dacă înnebunesc“ (Adevarul)

Va reamintesc ca Alianta PNL-PC se pregateste zilele acestea pentru declansarea campaniei de strangere de semnaturi pentru sustinerea Referendumului pentru organizarea administrativa a Bucurestilor. Campania va incepe curand!

21 de comentarii:

Anonim spunea...

stai sa vezi cand PSD o sa puna la punct PNL

Lilick Auftakt spunea...

Haha! Aici, la Bucuresti? N-ai sa vezi. :D

neinfectat de ipocrizie spunea...

Nu stiu ce i-a apucat pe pesedisti, mai ales pe Ponta, sa-l prezinte pe Oprescu drept viitor candidat comun. Poate intre altele lipsa de imaginatie si lipsa unui simt al realitatii fata de ce preferintele bucurestenilor. Oprescu e lipsit de viziune, crede ca-si poate ascunde defectele cu alt defect - limbajul vulgar de smecheras suburban. Si mai face si jocurile doamnei Cocos cu legea capitalei si desfiintarea sectoarelor.

Rational Idealist spunea...

Mda, in loc sa faca ceva impreuna se pun unul pe altul la punct. Suna bine.

Lilick Auftakt spunea...

@neinfectat de ipocrizie

Pai sa se culce PSD pe-o ureche ca au candidat, dar sa nu mai vorbeasca in numele USL. PNL are treaba...

@Rational idealist

Probabil fac si impreuna (vezi motiunea) dar Ponta trebuie mereu temperat cand o ia pe aratura.

radu spunea...

Eu unul sper ca USL sa nu se dovedeasca o constructie nesustenabila. Modul in care o dau in veuri pesedistii, acum se mai bat si intre ei, nu-i a buna, tocmai cand pedeul si-a dat cu dreptu-n stangul. USL NU are leadership, asta e clar. PSD nu are loc de PNL (si invers, la Bucuresti), iar Crin nu are loc de Ponta.
Totusi USL era singura sansa de aparare a PNL impotriva viitoarelor tentative ale lui basecu de a-l sparge printr-o alianta postelectorala cu pederastii, in numele "identitatii comune de dreapta".

Matilda spunea...

Din nefericire, "gîlceava" din sînul USL îi bucură pe portocalii, în mod special pe blonda portocalie. Iar presa băsesciană comentează şi exploatează cît se poate de mult micile frecuşuri, aproape inerente într-o "familie" atît de mare .
Trebuie să fim atenţi, să nu cădem în plasa lor.

ela spunea...

doamne, ce paiata e ponta! e nerabdator precum un copil de 5 ani, se face de ras pana si in fata lui antonescu. inteleg oarecum de ce il sustine pe oprescu, sunt amandoi la fel de tacaniti!!

Anonim spunea...

Sotia lui Basescu a fost propusa pentru titlul de amiral.
Deoarece conduce cel mai mare distrugator al Romaniei.

CRadu25 spunea...

Daca oameni precum Codrin Scutaru au inceput sa sustina aberatia asta, ce te miri? Ponta ii arata "pisica" Oprescu lui Vanghelie ca parte a razboiului personal pe care il are cu "care este". Liberalii ar trebui sa nu se bage in ciorba asta imputita, sa-i lase sa-si ia gatul intre ei cum vor si sa-si gaseasca un candidat propriu. Parerea mea... hac! :)

Lilick Auftakt spunea...

@CRadu25

Parerea ta e si parerea mea. :) Imi place cand se ataca pesedistii intre ei si nu stiu de ce trebuie sa ne bagam... E bine ca si Crin face o delimitare si il tempereaza pe Ponta. Sa nu ne bage pe noi in ciorba lor.

Draghi spunea...

Lilick, uita-te la ce spune Bogdan Teodorescu aici incepand cu minutul 13:30, si incearca sa te debarasezi pentru vreo doi ani de reflexele tale anti-pesediste. Daca nu poti, considera ca l-ai mai votat o data pe Basescu. Si de data asta nu vei mai avea scuza ca nu stiai ce urmeaza.

Lilick Auftakt spunea...

@Draghi,

Da, zice bine B.T. ca pe o parte a presei, vezi Antenele, nu se vorbeste de nimic pozitiv, doar e injurat Basescu. Opozitia e prezentata doar ca o forta care il injura pe Basescu. Noroc ca eu nu ma mai uit la Antene. Ma ingretoseaza neprofesionalismul lor. In ceea ce priveste PSD-ul... ma faci sa rad. Daca nu suport PDL-ul de ce ar putea ei sa imi fie dragi? Cel mult ii tolerez, la modul rational, insa daca sunt nesimtiti trebuie taxati. Nu stiu cum isi permite Ponta sa vorbeasca el de Chiliman... Cu ce drept? Sa il atace strict pe Vanghelie, ca e omul lui.

Anonim spunea...

Lilick, dl Ponta a facut miscarea corecta politic iar dl Antonescu a gresit, imi pare rau.
Si ziceti ca pe alde Chiliman il vreti primar general? L-ati intrebat daca a terminat de strins cotizatiile PCR din IPA, de liberal ce este?

Lilick Auftakt spunea...

@dlNimeni, nu am zis nimic despre viitorul candidat. A zis cineva ceva? Doar ca mai e un an pana il decidem... Te rog eu, nu mai insinua neadevaruri.

Eu stiu un lucru: ca ACD se apuca in cateva zile de strans semnaturi pentru referendum. Despre PSD nu stiu nimic.

Lilick Auftakt spunea...

Sau stiu doar ca Ponta se bate cu Vanghelie. E treaba lor... NU si a noastra!

Anonim spunea...

Lilick, suntem suficient de amici virtuali incit sa discutam franc niste lucruri au ba? Daca discutam despre "Crin Antonescu il pune la punct..." discutam implicit viitoarea candidatura la Bucuresti. Sa iţi detaliez modul in care am vazut eu lucrurile si am facut aprecierile: Ponta, pri declaratia sa, i-a dat ceva sperante de sustinere lui Oprescu, dar, mai ales, i-a retezat sperantele lui Vanghelie. E bine ca aliatii pesedeului sa realizeze ca Ponta are o problema in pesede si anume faptul ca Vanghelie s-ar dori sustinut ca un mot de tot USLul, iar pesedeul nu are de unde scoate acum un candidat propriu cu notorietate. Pe de alta parte, Ponta nu poate declara acum ca ar sustine un candidat din penele, fiindca si asa sunt pesedisti care zic ca Ponta a facut prea multe concesii. Pe de o a treia parte, iti amintesti fortele care l-au sustinut data trecuta pe Oprescu? Intre toate acestea, Ponta a ales o declaratie conditionala, iar in politica se poate foarte bine ca aceasta conditie sa fie indeplinita ori ba, iar Antonescu a comis o eroare contrindu-l acum si inca printr-o punere la punct. Antonescu este bine sa fie constient ca nu e grozav sa tot pui la punct aliatul si sa nu-i intelegi problemele. Cu atit mai mult cu cit cei doi lideri aliati pot discuta intre ei inainte de a face declaratii publice. Daca ei ajung sa discute prin intermediul media, atunci este rau. In ceea ce priveste neadevarurile, eu nu insinuez neadevaruri, am avut de-a face cu grupul respectiv de ticalosi, am fost membru al penele - si de aceea poti observa ca le spun penelisti si nu liberali. In particular, iti pot marturisi ca am sticla de sampanie pusa de destui ani la invechit pentru fericita (pentru mine) zi in care va crapa Quintus. Pot insa face altceva si anume sa nu mai pomenesc de ei pe blogul tau, ceea ce am sa si fac.

Lilick Auftakt spunea...

Eu nu pot decat sa spun ca Ponta minte. A spus ca s-a discutat in USL despre sustinerea lui Oprescu. Si nu e adevarat. La Bucuresti nici macar nu s-a semnat protocolul USL. Nici pe departe de a se fi stabilit sustinerea lui Oprescu. Asta era tot. Crin trebuia sa il tempereze si a facut-o. Sa nu mai vorbeasca in numele USL cand nu e cazul.

Lilick Auftakt spunea...

@Draghi, am vazut ca m-ai "parat" la Sibilla pe blogul lui A Nastase. Si vorbesti de solidaritate si disciplina. Nu, nu e vorba de solidaritate si disciplina ca nu suntem la armata. E vorba de bun-simt. Iar Ponta se cearta cu Vanghelie, incercand sa bage si PNL in ciorba asta. Nu tine nici de solidaritate, nici de disciplina, nici de bun-simt, sa implici PNL, si lideri ai PNL, in luptele interne ale PSD. Si de cate ori se va mai intampla, fii sigur ca PNL va reactiona ca atare si va taxa o astfel de deviere.

Anonim spunea...

Lilick, daca Ponta minte atunci este altceva.In acest caz cei doi se vor intilni si isi vor oferi explicatiile de rigoare.

Lilick Auftakt spunea...

Poftim? Si lumea sa ramana cu impresia ca Ponta a avut dreptate? Nici gand. Nu va fi niciodata asa.