8 mar. 2011

De ziua femeii...

...TRU, adulmecand noul Mascul Alfa din PDL:



"PD-L are centru de greutate. Vasile Blaga e punctul de intersectie recunoscut si curpinzator al tuturor structurilor si valorilor din partid. Acest punct de echilibru face din PD-L singura constructie politica stabila din Romania."

Vasile Blaga va fi sustinut in lupta pentru putere in PDL de catre Gheorghe Flutur, Liviu Negoita, Traian Ungureanu si Sorin Frunzaverde.

De acum o sa inceapa sa curga odele pe banda... Ar putea doar sa ia textele mai vechi si sa inlocuiasca "Basescu" cu "Blaga" :))

24 de comentarii:

CRadu25 spunea...

Cum spunea un prieten de-al meu, "am intalnit ficusi mai inteligenti ca baiatul asta".

Anonim spunea...

Sa Ne Traiti Zeitelor!

Doamnelor din asta tara, prea frumoase si iubite,
Domnul sa le dea de toate si sa fie fericite,
Caci in vremuri chinuite de un chiomb si-un dobiboc
Doar in Domn ne e speranta la dorinta de noroc.

La Multi Ani Cu Sanatate, Impliniri Si Multa Dragoste De La Si Catre Cei Dragi!
Sunteti Iubite

Shadow spunea...

Sa ne traiti fetelor, mamelor, sotiilor, reprezentantelor sexului frumos, etc. Si printre ele sa ne traiesti si tu Lilika :-). La multi ani.

Lilick Auftakt spunea...

Sa traiti si voi! Multumim! :)

Matilda spunea...

HAHAHA ! Flutur a "zburat" în ograda lui Blaga ?

lucian burjuiul spunea...

Mare pacat ca nu pun odele astea pe muzica! Nu vor sa devina niste menestreli adevarati... Ce bine ar da macar o harpa in fundal!

La multi ani!

Lilick Auftakt spunea...

@Matilda, daaa. :))

@Lucian,

Da, ar avea mai mult succes la electoratul lor.

Multumesc! :)

atreides spunea...

La multi ani! O primavara fericita!

Lilick Auftakt spunea...

Multumesc, Atreides!

Tuturor o primavara frumoasa! :)

acuvio spunea...

Mda, duduie motoarele PDL cu Domnul Vasile Blaga mecanic :)

Lilick Auftakt spunea...

Se aud cum duduie, daaa. :))

Anonim spunea...

Doamna Lilick mai intii primiti omagiul meu, de 8 martie.
Ref. art. dvs. despre dl TRU: dl Adrian Nastase a facut o socoteala pe blogul sau, din care reiese ca un europarlamentar primeste acum 18K euro fara un virf de ac, lunar. Cu toate acestea vad ca dl TRU umbla netuns, fara cravata (se gasesc cravate onorabile, splendide unele, pe la 10 euro) si, dupa cum sta la masa, pare ca nu are nici pantaloni pe el; in plus soarbe cafeaua organizatorilor, fara indoiala ca sa faca economii. Un om care pare a avea datorii mai mari ca veniturile, poate ca joaca barbut pe la Bruxelles prin vreun w.c. al europarlamentului si pierde, aveti ceva date suplimentare?

Lilick Auftakt spunea...

Multumesc pentru urare, domnule Nimeni! :)

Sa revin la tema: in plus, in alte clipuri se si scarpina. Uneori chiar cu pixul, deci mancarimea e mare.

Tin minte ca atunci cand era la Cotidianul se plangea ca are chiria mare la Londra. Acum nu stiu care sa fie cauza acestor neajunsuri de ordin... igienic, ca sa zic asa. :))

Anonim spunea...

Multumesc, doamna Lilick si propun sa facem o cheta pe bloguri si sa-i cumparam dlui TRU un sapun.

radu spunea...

Lu multi ani!
Acu` sunt si eu curios, basecu e amanta/amantul sau sotia/sotul lui TRU? TRU asta o face si cu Blaga si cu basexu in acelasi timp?

Lilick Auftakt spunea...

@dlnimeni

Cred ca ne permitem chiar mai mult decat un sapun. :))

@radu, multumesc mult. Haha! Eu cred ca l-a parasit pe Basescu. Cum spune? "Centrul de greutate"! Pai iti imaginezi ce centru de greutate de pupat are Blaga pe langa Basescu? :))

lucian burjuiul spunea...

Cum mi-a scapat? Blaga e inca mascul beta. Exista un singur mascul alfa desi nici macar nu e in PDL. Blaga se vrea afara? Ca Base nu va accepta niciodata rolul de bunicuta a PDL-ului.

Anonim spunea...

Nu este vorba de ceea ce putem noi, ci de ceea ce are el nevoie, daca ziceti ca se scarpina atunci ar putea avea si purici. Zic sa incepem cu un sapun, ieftin si bun, cum ar fi Camila sau Cheia, pentru ca omul sa se deprinda cu spalatul.
Lilick, predictia mea, cu mai bine de un an de zile in urma, a fost aceea ca dl Basescu va incepe sa aiba probleme inainte de jumatatea celui de al doilea mandat, ceea ce este grav, deoarece in mod normal presedintii incep a avea probleme ceva mai tirziu. Am mai observat citeva persoane, considerate stilpi prezidentiali, sovaind (poate inconstient in acest moment), iar motivul este acelasi, viitoarea lor cariera politica, alegerea constind vectorul lor purtator. Pe de o parte, cu furaciuni, PDL ar putea stringe la parlamentare un 18-22%, ceea ce ar insemna si un numar bunical de europarlamentari. Pe de alta parte, chiar cazut in preferinte, gloriosul presedinte poate inca tracta un partid in parlament. Asa incit, daca tot este sa se separe apele pedeleului de cele ale controcenilor, sunt persoane care se intreaba dupa cum era rubrica de pe vremuri din "Informatia": Unde mergem miine? Si probabil ca isi fac socoteli pe degete si pe persoane. Daca nu isi face bine socoteala, atunci va fi greu pentru TRU.

Augustin spunea...

Si totusi, chiar e ziua femeii. LA MULTI ANI, Lilick, si cit mai multe bucurii!

Lilick Auftakt spunea...

Multumesc, Augustin! :)

atreides spunea...

Vad ca pe bajetii astia portocalii i-a apucat dintr-o data pasiunea metaforelor inspirate din manualul de fizica de clasa a 9-a. Asta cu centre de greutate, mecanisme, roti dintate etc, iar Lazaroiu se chinuie sa calculeze acceleratia necesara pentru a pune naveta PDL pe orbita. Ce sa fie, ce sa fie? Cred ca raspunsul vine tot din manualul de fizica, la capitolul de hidrostatica: se cam scufunda corabia :) Deci lazaroiu in loc sa calculeze the G-force mai bine ar calcula volumul de lichid dizlocat de corabia in scufundare :)

Lilick Auftakt spunea...

@Atreides, am citit si nu mai pot de ras. :))

Rational Idealist spunea...

Hahahahahahahaha!!!
TRU este un Adrian Paunescu al zilelor noastre - de fapt, chiar mai bun, pentru ca s-a adaptat la conditiile tranzitiei si e in stare sa pivoteze intr-o fractiune de secunda de la un carmaci la altul.

Lilick Auftakt spunea...

@Rational Idealist. Daaa! :)))