26 mar. 2011

Inroleaza-te voluntar in razboiul impotriva Elenei Udrea! Ajuta-ne sa strangem semnaturi

In razboiul bucurestenilor cu Elena Udrea si mafia PDL avem, incepand de astazi, uniforme, accesorii, multe arme si, sa speram, destula munitie pentru a invinge.

Daca armele noastre sunt argumentele democratice, despre care am scris pe acest blog, munitia va fi reprezentata de semnatura fiecaruia pe listele de campanie. Fiecare semnatura pentru campania «Apara Bucurestiul! Semneaza pentru referendum» va fi un glont bine tintit catre inamic.

Si avem nevoie de multe semnaturi! Aliati ne sunt primarii Andrei Chiliman si Piedone, Crin Antonescu, PNL si PC, personalitati din societatea civila, organizatii civice. Insa orice bucurestean se poate inrola voluntar si poate strange semnaturi pentru campanie, descarcand mai intai acest tabel.

Widget5

8 comentarii:

Anonim spunea...

Noi, cei din linia întâi ! Ashe ! Pe ei, pe mămicuţa lor dă şobolansky ! Huuuoooo....!!!!

ADRIAN spunea...

Ma bag, cred ca e nevoie de referendum dar am mai multe nelamuriri si ingrijorari.
1. Nu rezulta ce fac cu tabelul cu pricina (adica mi-a trecut prin cap dar m-am razgandit si n-am sa semnez eu de 10 ori :) ) dupa ce-l descarc. Merg la 10 prieteni si colectez datele si semnaturile si il livrez apoi la un sediu PNL? De unde stiti ca nu va trag pe sfoara si nu vin cu semnaturi la misto care sa determine colapsul dmersului? Colectarea in puncte volante sau la sedii pe baza de verificare a datelor de identificare a semnatarilor cred ca e mai safe.
2. Ma ingrijoreaza ca mesajul de capacitare a opiniei publice o transforma pe Elena Udrea intr-un personaj mai puternic decat e cazul din moment ce tot poporul trebuie sa se mobilizeze impotriva ei. Ma sperie un pic daca o facem atat de importanta desi inteleg pe de alta parte utilizarea animozitatii acumulate in timp la adresa acestui personaj malefic.
3. Ma ingrijoreaza ca demersul tinteste catre respingerea legii si atat. Am mai spus-o si nu ma sfiesc sa o spun: legea capitalei nu e o gogorita in sine si trebuie lamurit daca suntem impotriva ideii sau impotriva unora dintre aspectele penibile ale variantei ciumei portocalii. In prima faza putem fi impotriva dar ma gandesc ca neexistand o viziune si "post factum" s-ar putea sa fim prinsi apoi cu pantalonii in vine. Pentru ca e clar ca ceva e in neregula cu modul cum functioneaza capitala in prezent.

ADRIAN spunea...

ps: si iar m-am capsat la "spune si tu" cu articolul fostului consilier al primului ministru si actual consilier al presedintelui PNL :)

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian, inteleg ce zici. Si mai scriu si eu o data, poate vad si altii.
1. Da, cu tabelul e clar. Semnezi tu si noua persoane. Din familie, prieteni, colegi. Daca nu ai noua persoane, atunci doua , trei, opt, asta nu conteaza... Daca nu stii pe nimeni care vrea sa semneze atunci mergi la punct de colectare sau la un sediu PNL si semnezi acolo. Nu se poate nici asta, poate esti nedeplasabil, ai un picior rupt, sau mai stiu eu ce, rogi pe cineva din cei implicati in campanie (poti sa ceri asta printr-un mesaj pe site-ul de campanie) sa iti aduca o astfel de lista la domiciliu. Ma rog, sunt tot felul de variante.
2. Pai nu iti ascund, ca stii bine si tu dar, pe problema asta, Elena Udrea si PDL chiar sunt puternici. Pot sa treaca oricand prin Parlament legea. Trebuie sa fie o presiune publica foarte mare si in forta ca sa oprim asta.
3. O campanie nu se poate face decat asa. Ce zici tu mai departe legat de viziune se poate rezolva cu alte arme democratice: dezbateri publice, consultare... stii tu. Ideea e, tocmai, ca PNL vrea sa intrebe cetateanul, PDL vrea sa impuna ceva.

ADRIAN spunea...

ramane problema. de unde stii ca nu cumva, cu premeditare, cineva nu va veni pe acest sistem cu liste "gresite" pentru ca apoi "sa semnaleze" ca listele nu ar fi pe bune? poate sunt paranoic dar cateodata e util sa ai dubii :)

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian, eu stiu ca se verifica...

In legatura cu ce mi-ai spus legat de "Spune si tu", discutam.

radu spunea...

Sustin, @Lilick, dar sunt de acord cu @Adrian ca "razboiul impotriva Elenei Udrea" nu face decat sa-i creasca periculos cotei iubitei lui basecu, fara s-o merite.
Campaniile negative sunt bune, dar nu suficiente, eficienta creste doar daca venim si cu o superoferta alternativa, ca sa stie oamenii si pentru ce se bat, nu numai impotriva a ce se bat. Experienta ne spune ca intotdeauna castiga cei care vorbesc despre schimbare si reforma. Oranjgutanii au vorbit la cacealma, dar i-au prostit pe multi, or noi stim ca pt. ei reforma inseamna suprematia absoluta a sefului si a clientelei. E timpul sa propunem o altfel de reforma si un alt proiect de lege a Capitalei.

Lilick Auftakt spunea...

@radu, stii cum se repede lumea sa semneze impotriva parasutei? :))
Bun, deci daca te inrolezi, spune-mi si mie adresa ta de mail, pe care ti-am mai cerut-o de cateva ori, ca sa vorbim.