29 mar. 2011

Mi-e sila de Basescu

"Seful statului a promis ambasadorului american la Bucuresti ca soldatul care l-a ucis, în urma unui accident rutier, pe muzicianul român Teo Peter, va beneficia de un proces corect si nu va fi închis în România, potrivit unei telegrame din 2005, publicata de hotnews.ro." - de aici.

4 comentarii:

Dan Stoica spunea...

Accidentul in care a decedat Teo Peter a avut loc sambata, 4 decembrie 2004 (cu opt zile inaintea turului doi al alegerilor prezidentiale). Americanul (care avea STATUT DIPLOMATIC) a fost expediat in aceiasi seara in State. Banuiesc ca betivu' nu putea sa promita un proces corect (deoarece el se desfasura - se desfasoara? s-a desfasurat? - in SUA) ci il vroia judecat in Romania, garantand (sanchi) un proces corect si ca nu va ispasi pedeapsa in celula lui Catalin Voicu (nici macar sa aiba onoarea sa faca un simultan de sah cu Cristian Anghel si Mircea Gutau).
Mda, ma gandesc ca daca avea parte de madam Costiniu ar fi fost eliberat mai repede in Romania decat a fi fost achitat in tara lui natala; uneori cetatenia americana este o povara :D.
Ma tem ca mai trebuie asteptate alte cablograme...

Lilick Auftakt spunea...

Mare javra Basescu asta al tau. Iti imaginezi ca daca i se pune o anumita eticheta acum, nu-l mai speli nici daca dai cu limba la mine pe blog, Dane. :)

Bogdan spunea...

De Basescu nu e prea mult de zis, insa dupa ultimele dezvaluiri de presa, lucrurile nu stau deloc in range'ul "Lazaroiu era incomodat", "Basescu plangea si era slab", "bause prea mult" dupa cum se pare interesul ziaristilor , ci in cu totul alt spectru.

Discutam de oficiali romani care folosesc puteri straine pentru a acapara puterea asupra Romaniei. Nu e vorba de informare, ci de promisiuni, delatiuni, cersatorie.

Parteneriatul cu Statele Unite nu presupune in nici un caz delatiunile respectivilor, nu vad ambasada Romaniei in USA primind lucruri similare despre Obama/Bush sau alti oficiali americani.

Pe langa caracterul de ultima speta, practic de turnatori ordinari, de delatori mincinosi, Basescu si ceilalti oficiali ce faceau coada la ambasada americana traficau Romania, o vandeau pe bucati, F16, Bechtel, Irak sau aiurea, toate pt a'si asigura continuitatea in faradelege.


Indivizii "oficiali" care frecventau ambasada USA, in limba dupa indulgente pentru pacatele colaterale, cersind ajutor si livrand promisiuni(a se citi $), sunt cei mai abjecti tradatori ai Romaniei si ai poporului roman.

Ambasada USA nu este biserica lui Dumnezeu unde respectivii s'ar fi dus sa faca o spovedanie la misto, 2 cruci strambe in graba pentru pacatul ulterior.

Sincer, suntem de ultima speta, nu au existat scurgeri de astfel de informatii (wikileaks) in nici o alta tara din lume.

Nu suntem nici macar tara bananiera ci un bordel in care curvele nici macar nu stau in vitrina, te agaseaza cu eventualele lor servicii.

Lilick Auftakt spunea...

Bogdan, ma bucur foarte mult ca romanii pot in sfarsit sa vada ce animal ciudat e Basescu. Tare-n gura cu noi, un gunoi umil cu cei pentru care e in serviciu. As sugera celor care se pricep, sa faca caricaturi cu el, lingand bocancii americanilor. Din pacate insa avem si de suferit, pentru ca nu mai putem avea, ca tara, cu America, o relatie bazata pe onoare si respect... Imi tot revine acum in minte imaginea in care Obama il ignora pe Basescu la un Summit, desi sluga ii cersea atentie.