12 mar. 2011

TNL raspunde OT-PDL

Tineretul Naţional Liberal ia act de manifestarea de tupeu a OT-PDL, intitulată „Tinerii din PNL trebuie să iasă din beciurile Securităţii”. Le cerem acestor oameni să dea dovadă de mai mult bun simţ şi să se abţină, pe viitor, de la a ne da sfaturi în materie de integritate morală.

Tinerii liberalii nu pot primi sfaturi de la o organizaţie ai căror exponenţi sunt Monica Iacob Ridzi şi Roberta Anastase, două personaje a căror tristă notorietate nu face altceva decât să marcheze linia politică defectuoasă aleasă de junii democrati – liberali şi trasată de seniorii Băsescu, Boc, Berceanu, Udrea. Fraudarea bugetului de stat şi furtul de voturi în Plenul Parlamentului României, ambele dovedite, sunt, probabil, uitate acum de către cei care s-au autoerijat în paznicii democraţiei. Inconsecvenţa şi ipocrizia sunt două epitete care, dacă nu ar fi fost inventate până acum, cu siguranţă ar f i apărut pentru a defini modul prin care onoraţii noştri adversari înţeleg să guverneze România şi pe români.

TNL nu poate primi sfaturi de la urmaşii “torţionarilor” fesenişti care au înţeles să “consolideze” cu ajutorul bâtei şi minerilor fragila democraţie instaurată la Revoluţia din ‘89 şi susţinută de tinerii liberali şi ţărănişti în urmă cu 20 de ani, în Piaţa Universităţii. Cu largul concurs al aceloraşi fesenişti, mulţi dintre ei au văzut deja, din păcate din interior, beciurile Securităţii.

TNL nu acceptă sfaturi de la OT-PDL, o organizaţie care s-au făcut slugi în faţa lui “Zeus” (Traian Băsescu, pentru cei care au dubii) atunci când odrasla celui mai iubit dintre preşedinţii României post – revoluţionare a hotărât că vrea să facă politică la nivel înalt. O obişnuită a cluburilor de noapte, Elena Băsescu a fost propulsată de pe canapeaua din Dorobanţi direct în funcţia de secretar general a organizaţiei de tineret. La scurtă vreme, în urma campaniei pentru alegerile europarlamentare care a avut ca însemn… literele de pe plăcuţa de identificare a automobilului personal, EBA a ajuns în Parlamentul Europei. Unde, să recunoaştem, face o echipă perfectă cu Gigi Becali si Corneliu Vadim Tudor.

TNL nu acceptă sfaturi de la OT-PDL, o organizaţie care se află în umbra PDL – partidul ai cărui membri sunt ţinuţi în lesă de un om, actual şef de stat, bănuit de colaborare cu securitatea în vremea când era detaşat la Anvers.

În încheiere, tinerii liberali doresc să mulţumească celor din OT-PDL pentru grija frăţească pe care le-o poartă şi le vor transmite cele mai alese gânduri. După ce vor scoate gunoiul de sub preş şi vor termina de curăţat propria ogradă.

Partidul Naţional Liberal fiind singura formaţiune istorică rămasă in picioare după coşmarul comunist şi presiunea pusă de partidele desprinse din PCR ce s-au perindat la putere. Tineretul Naţional Liberal, organizaţie existentă încă din 1876, are ca prioritaţi continuarea luptei nobile, prin protejarea libertaţilor si respectarea adevarului. TNL îşi asumă în continuare lupta înaintaşilor care au construit România Modernă, a celor care nu au renunţat la crezul libertăţii deşi au plătit cu viaţa în penitenciarele din toata ţara sau a tinerilor care în Piaţa Universităţii au strigat pentru libertate.

Cu prietenie,

TINERII LIBERALI din ROMANIA

-------------------------------------------------------------------------------------

Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat Liberal (OT PDL) recomandă tinerilor din Partidul Naţional Liberal să aleagă între curajul de a se disocia de Dan Voiculescu, declarat informator al securităţii, şi a rămâne alături de un simbol al răului epocii comuniste. Numai scăpând de faptele mizerabile ale trecutului, ce au alterat fiinţa poporului român înainte de decembrie 1989, generaţia noastră poate moderniza cu adevarat România.
Efortul generaţiei tinere de a construi ceva pentru viitor nu poate fi posibil atâta timp cât reprezentanţi ai trecutului comunist şi securist ne ghidează încă în politică. Asocierea tinerilor din PNL cu ideologul comunist Ion Iliescu şi informatorul securităţii ,,Felix’ – Voiculescu nu face cinste unor tineri care se presupune că gândesc altfel.
Politica bunului simţ care se vrea a fi promovată de PNL nu poate include inconsecvenţa şi ipocrizia, şi reamintim cazul Mona Muscă, apărut în PNL, exclusă fără a avea un verdict final. Considerăm că utilizarea ,,balanţei’ conservatoare cu două măsuri nu aduce nimic moral în cazul de faţă.
Prin urmare, cerem tinerilor liberali, care mai cred în modernizarea României, să se rupă de trecutul comunisto-securist, unde au fost atraşi, de politica unor personaje precum Dan Voiculescu, făcută în interesul personal. Tinerii din România nu trebuie să se asocieze cu securiştii aşa cum Crin Antonescu i-a asociat pe cei ce fac parte din PNL.


Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat Liberal

6 comentarii:

ADRIAN spunea...

culmea tupeului sa afirmi lucruri despre "ideologul" Iliescu dupa ce ai fost IN ACELASI GUVERN cu el timp de un an. Can seful suprem al pdlistilor, din calitatea sa de secretar de stat la transporturi, ii aducea "ideologului" trenurile cu mineri la Bucuresti! and seful tau suprem probabil ca are corespondenta interna cu Felix, de pe vremea cand era el insusi un altfel de Felix, la Anvers, asta este culmea obrazniciei din partea acestor manelisti ordinari. De unde au dat comunicatul asta? probabil ca inca n-au treminat de baut de la botezul lui Bercea Bondial unde a fost nas Basescu II. sau poate le-a redactat Silvian Ionescu acest comunicat? poate Emil Boc avea deja o schita de text pe cand era june activist gurist de la UTC - UASCR? scarbos, bine le-au tras-o peste ochi TNL!

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian, da, sigur. Si inca puteau sa le mai spuna multe. De exemplu, ca Voiculescu nu face parte din PNL. Acum s-au gasit colegii EBEI sa dea peste nas liberalilor. Si cu ce? Cu "beciurile securitatii", catre o organizatie care a avut in randurile ei oameni care au murit la propriu in beciurile securitatii. Da, tupeul acestor manelisti nu mai are limite. Probabil nu sunt in stare ei sa scrie. Cine stie cine le-o fi dictat... :)

Anonim spunea...

pe www.grupul.ro se gasesc Documentele care dovedesc colaborarea lui Traian Băsescu cu Securitatea

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim, multumim! Eu le cunosc de cativa ani.

radu spunea...

Da Alma cand se dezice de tacsu, securila ala de la 1 mai Ploiesti si gangsterul PD, care si-a trimis fata la produs in politica?

Vlad Cel Groaznic spunea...

Aoleu, ce mufe ai tinerele PDL-pre! Fratioaaareeee, de unde i-ati scos p-astia?! "Retineti si evitati" scrie pe moacele alea! Brrrr!

Trebuie sa-mi iau un baston telescopic nou, cu dedicatie, sa-l indoi pe oasele astora!