30 aug. 2011

Portocaliii. O noua specie (de oameni?)

Ce ar mai fi de spus despre Bleen si declaratiile sale? Reactia a fost una de bun crestin (sic). Asta o spunea, ieri, Mihail Neamtu, un alt propagandist portocaliu notoriu:
"mihai neamtu
august 29th, 2011 at 22:14

Tocmai o stinga cioraniana, solidara cu sinucigasii, ne lipsea. Umanism fara frontiere. Cit despre Mirel, a pacatuit prin a exprima cu o anumita vehementa o convingere pro-life. Asa sta bine optimistilor de drepta.(...)"


Portocaliii ii aproba atitudinea. Normal. Ei sunt o noua specie. Daca mori langa ei te scuipa ca i-ai deranjat, ca le-ai violat intimitatea si imaginea de pe retina curata. Daca nu esti de acord cu ei te vaneaza, ca in poza de mai jos (via Romania Libera). Eugene Terrorblanche e si el, de fapt, un portocaliu. In locul lui putea sta confortabil Bleen sau Neamtu. De fapt, moartea nu-i socheaza. Cel mult ii deranjeaza, pentru ca le intrerupe mestecatul chewing-gum-ului.

In locul lui Bleen, insa, as fi mult mai prudenta. Nu stiu daca slujitorul lui Lazaroiu si-a dat seama ca a trecut zilele trecute, ca prin minune, pe langa ceva ce putea sa-i fie lui fatal. Sinucigasul din Predeal ar fi putut sa-l vada, sa-l recunoasca, iar deznodamantul sa fie cu totul altul. A avut ceva noroc. Aflat la doar doi metri de sinucigas, reprezentantul guvernului nu a fost observat. Nu stiu insa daca, dupa ce a facut toate aceste declaratii care au aparut alaturi de poza lui in toata presa, data viitoare va mai avea acelasi noroc. I-as recomanda sa fie mult mai atent in urmatorul concediu.

9 comentarii:

Shadow spunea...

@Lilick

asta e "alba ca zapada" lui lazariche. Nu ai ce le cere si nu ar trebui nimeni sa se mai uite in gura lor. zero total pt "calitate umana" atat la "rachetomodelistul" care nu a muncit niciodata in viata lui cat si pt vesnicul falimentat vanzator de usite.

Anonim spunea...

Bleen asta e un mutant, o fiara, la fel ca si ceilalti basescofili fanatici [de fapt Basescu poate fi considerat chiar agentul patogen care a provocat mutatia, transformandu-i pe acestia dintr-(un fel de oameni)in fiare!]

... pe forumurile ziarelor e plini de astfel de Bleeni pentru care empatia, compasiunea pentru cei aflati in suferinta (o suferinta probabil ingrozitoare din moment ce se recurge la astfel de gesturi disperate!) nu sunt numai straine ci si demne de a fi condamnate si dispretuite daca se gasesc la altii...

Pe zi ce trece devine tot mai clar ca BASESCOFILII nu au emotii de vreun fel, nu poseda sentimente nici macar intr-o forma rudimentara , sunt INUMANI, animati doar de o ura ingrozitoare impotriva tuturor celor ce nu le impartasesc opiniile patologice, iar faptul ca a adus in prim planul vietii noastre astfel de gunoaie, de BREVIK-shi FARA PERMIS DE PORT-ARMA, i-o datoram cu varf si indesat tot lui Basescu si orchestrei mediatice care il acompaniaza (cum ar fi de pilda cei de la revista 22 unde fascistul asta portocaliu colaboreaza cu articole !?!)

berenger spunea...

lilick, asta a lu' bleen ar trebui sa plece din spatiul public (platit cu bani publici). punct. nu mai e nimic de comentat. insa poza pe care ai pus-o ca suport nu are ce cauta aici. nu ma intereseaza asocierile cu politica romaneasca. poza in sine e o insulta la adresa bunului simt. a o copia nu face decat sa slujeasca mesajului tampitului care a postat-o. cu alte cuvinte, te-ai transformat intr-un mobil al mesajului sau,.

radu spunea...

Niste bestii. Mi-e teama ca, daca vreunul dintre propagandistii astia infecti ar crapa in fatza mea, mi-ar starni o reactie asemanatoare. Pana aici ne-au adus...

Lilick Auftakt spunea...

Berenger, tu nu esti zdravan la cap. E in toata presa. Trebuie aratat ca exista dementa in lume. Si cum si pe Bleen si astia ai lui ii cred in stare sa se pozeze cu capul sinucigasului de la Predeal in brate, e o asociere perfecta.

radu spunea...

Vad acum ca Arhanghelul Mihail von Deutschland sloboade pe mme blenoragy un comentariu puturos de sustinere a bleenoragicului cu porniri criminale "pro-life". La ce sa te astepti de la un impostor apucat, recrutat de tanar de servicii, care s-a lansat pupand in anus hoitul lui Cordeliu Zdrelea Codreanu si a ajuns sa se imbuibe pe banii nostri papand sinecuri bashiste de la batiuska Volodea?

Lilick Auftakt spunea...

Neamtu? Da! Pai eu ce ziceam...

Lilick Auftakt spunea...

Sebastian Lazaroiu: "Am avut o discutie azi cu Mirel Axinte. Stie ca a gresit. Regreta. A spus-o si public. Linsajul mediatic pe care l-am vazut aseara la Realitatea TV m-a dezgustat profund. Probabil nu doar pe mine. Ma uitam cine sunt cei care il judeca pe Mirel Axinte si ii cer demisia. Un popa politician cu sutana de securist si o haita de hiene platite de PSD sa minta in fiecare seara la televizor. Daca Striblea, Dragotescu, Cretulescu sunt indreptatiti sa ridice piatra impotriva lui Mirel Axinte, atunci cred ca nu mai e nimic de zis. Ei comit fapte mult mai grave in fiecare seara in direct la televizor. Si nu ii pedepseste nimeni. Sunt chiar recompensati. Raspunsul e nu. Nu il voi demite. A gresit, a invatat lectia, end of story."

Lilick Auftakt spunea...

Pentru acesti dementi toti cei care acuza sunt platiti de PSD, sunt de stanga. Si sinucigasul cica era de stanga.