9 dec. 2008

Fesenist, penelist sau ungur? Un dialog delicios si o lectie de csárdás

Ioan T. Morar:

"Vina pentru coaliţia PDL -PSD o poartă, să fie clar, PNL care a umblat cu coada sus, prin Antonescu şi compania, susţinînd că ei vor guverna cu PSD, împotriva PDL."


Liviu Antonesei Says:

December 8th, 2008 at 11:59 pm
"Nu, Biju, nu e de vina PNL pentru aceasta alianta! PNL are vinovatiile sale in care insa nu intra si asta. Mai mult, daca, cum spui, tu, strutocamila se naste, iar cum spun eu, se reface FSN, optiunile se simplifica dramatic - daca tii sa ai o optiune politica, nu mai ai de ales decit intre a fi fesenist, penelist sau… ungur! Pina la urma, se mai elimina unii din factorii care provoaca “angoasa alegerii”!

Si o intrebare: Biju e fesenist, liberal...sau ungur?
Ceva imi spune ca multi intelectuali, ca sa nu se compromita total, o sa se dea unguri. Si, ca sa fie credibili, vor trebui sa ia si cateva lectii de csárdás. Sa ii ajutam sa invete pasii. :))




Hungarian Dancers-Csardas
Vezi mai multe video din Muzica »
Sursa

8 comentarii:

Anonim spunea...

De aia e asa de complicat zilele astea pentru "ei" - pentru ca trebuie sa se repozitioneze la repezeala pentru a impaca si capra, si varza, pentru a justifica pe de o parte actiunile PDL-Basescu si pe de alta parte pentru a putea continua sa pozeze in "intelighentia natiei".

Pentru un sustinator al PNL e mai simplu - pe langa piruetele etice pe care sunt siliti sa le faca acesti domni, acesta nu are decat painea amara a opozitiei, care e o binecuvantare fata de tumbele pe care-s siliti sa le faca "ai lor" :)

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Vor vedea cat de amar e gustul victoriei. Eu de-abia astept sa incepem "hora". Base a dat OK-ul aliantei PSD-PD-L dar inca nu a numit premierul. Dupa ce il numeste si trece si de Parlament incepem Jihadul cu nenorocitii care si-au faut o regula din a-i ataca pe liberali. Sa vezi cate vor iesi la iveala. De-abia astept. Opozitia acum e cea mai frumoasa oaza. :)

Anonim spunea...

Bijulache, piticania asta mica si scumpa (la propriu) a ajuns sa’l pupinprosteasca si pe Prostanacu’ Insusi. Ha ha ha!!! Oare cum face? ha ha ha!!! Cand pe Basea, cand pe Prostanac? Da’ la Basea, cred c’o face mai apasat. Ha ha ha!!! Intaia dragoste, merita!

Securici a fost? A fost! Slugoi a fost? A fost! Fesenache este? Esteee!!! Ha ha ha!!! Insa tucalaru' o face cu talent ca pe vremea Vietii Studentesti. Baga ode la kil. Si Tetea si TrU. Si uite unde au ajuns. Mai ales Tucalaru' Sef. Cica’i pe bloc. Ha ha ha!!! Daca a pupinbasit fara masura? Si’a obisnuit corpu’ de’a lungul timpului cu mari cantitati de Basel, astfel incat atunci cand a trebuit sa presteze si la Nastase si Prostanac a sucombat. Ha ha ha!!!! Insa de Tetea nu ma tem. Stiu ca a fost toata viata un supravietuitor. Ha ha ha!! Idealismu’ e pt altii. La Bijulache gozura conteaza! Ha ha ha!!!

Hai ca asta chiar e spre gloria sa!

Ha ha ha!!!!

Bijulache fesenache!

CRadu25 spunea...

ITM e doar cretin! Nimic mai mult de spus despre acest sinistru personaj. Ma face sa-mi devina simpatic TRU si blocul lui.

Anonim spunea...

Adevarata placere e sa vezi toata animalutele astea domestice:biju, tru, bini, thori si alte lighioane,,,

Anonim spunea...

Citeam astăzi comentariile pe blogul celuilalt bros-COI. Fanaticii portocalii sunt dezamăgiţi. Li s-au înecat corăbiile. A reuşit Băse să-i scufunde şi pe ăştia :)))

CRadu25 spunea...

@alandra: Din pacate nu s-au desumflt de tot, desi meritau. Inca mai sunt animale care gasesc o satisfactie grasa ca "s-a terminat cu PNL". Desi satisfactia lor e nejustificata, in baza acestei formule ei (inclusiv cretinoidul ITM si altii ca el) lor le rezulta ca o alianta PD-L - PSD este utila. Gretos!

Lilick Auftakt spunea...

@Bogdan


Bijulaké fésénaké,
dragé!!! :))))


@CRadu25

Macar pe TRU ni-l putem imagina ca Spiderman! Hahahaha!

@MoshCalifar

Bini??? Cine e ? A fatat blogosfera o specie noua?