Potensi Energi Terbarukan Yang Ada di Indonesia
-
*Potensi Energi Terbarukan Yang Ada di Indonesia* – Energi terbarukan di
Indonesia akan meningkat jika negara terus memanfaatkan energi panas bumi.
Indon...
23 dec. 2008
Traian Basescu confirma ca si-a dorit coalitia PD-L - PSD
Cititi ACEASTA stire preluata de pe ziare.com. Reamintiti-va si ASTA. Deci, asa cum spunea si Ludovic Orban, a existat o intelegere preelectorala intre PSD si PD-L pe care acum o confirma chiar seful statului.
Atat electoratul naiv portocaliu, cat si electoratul rosu, au fost pacalite. Imbecilitatea unora ca TRU (care se retrage acum pe blog sa isi stearga nasul, anuntand un 2009 trist) sau ca a altora, deontologi fruntasi, care vai, sperau pana in ultimul moment ca Basescu nu va aduce la guvernare PSD, se confirma. Si ii arunca in derizoriu si in ridicol. Problema e ca sunt atat de idioti ca si acum mai dau vina pe .. Patriciu pentru formarea acestei coalitii.
Dar sa revedem ce e mai important.
Probabil Traian Basescu ii considera pe sustinatorii lui extrem de naivi, si pe buna dreptate. Le-a dat acum si o explicatie pe post de prajiturica. A vrut sa construiasca aceasta coalitie pentru ca nu o voiau: Iliescu, Patriciu, Hrebenciuc, Fenechiu, SOV. "Un vis vazut cu ochii", "Un compromis care nu compromite"...
Ma rog… Eu stiam ca nu o voiau multi sustinatori PD-L. Onesti, dar naivi. Sustinatori care acum se vor rusina ca au avut aceleasi dorinte cu sus-numitii, de a nu se concretiza aceasta alianta monstruoasa, si o vor imbratisa cu drag. Ce ziceti?
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
8 comentarii:
Eu cred ca basescu isi doreste foarte mult modificarea Constitutiei pentru a-si asigura puteri sporite, pentru asta are nevoie de majoritate foarte larga in parlament, pe care acum o are. Intrebarea este: va pune psd-ul botu' la asta? dar electoratul dupa aia? Daca da, si daca se mai modifica si legea electorala pentru a se face uninominal pur, putem trage cortina si stinge lumina...
Sa nu uitam ca Basescu se bucura inca de o mare popularitate. Remanenta acestei popularitati seamana cu cea a lui Iliescu, azi bombardat cu oua si monede.
Din acest motiv multa lume va trece cu vederea imoralitatea actualei aliante 324. Pai daca zice Basescu ca e buna si justificata, pasamite ca asa e, vor gandi multi.
@Atreides si @Liviu
Noi am stiut intotdeauna ca suntem putini. Nu asta e problema. A fost foarte greu si cu Iliescu. Vom rezista. Problema e cu cei care voteaza in turma. Ce facem cu ei? Pe astia, fie pedelisti, fie pesedisti, ii pacaleste cu o prajiturica...
Recunosc, l-am votat pe Basescu in 2004, in ideea comuna a alegerii celui mai mic rau. Mi-a luat cateva luni sa ma lamuresc definitiv asupra personajului, iar acum mai degraba mi-as taia o mana decat sa-l mai votez.
Oare de ce le-o lua unora (multi!) atat de mult? :)
@Liviu
Bineinteles ca si eu l-am votat si acum am aceleasi sentimente ca si tine. Cu multi din cei care vorbesc ne intrebam ce a fost in capul nostru. Mai bine nu mergeam la vot.
http://teodorescu.blog.cotidianul.ro/2008/12/23/domnu-basescu-macar-un-pic-de-jena/
Uite mai sus o reactie. Desi Crisian Teodorescu intuieste 100% nemernicia, totusi parca la sfarsit el personal l-ar mai credita. E ca in dragoste. Noi ne-am simtit mai repede tradati. Ceilalti totmai asteapta...o speranta. Se vor da si ei cu capul de pereti. Dar trebuie ca dragostea sa se consume. Intr-o zi vor fi disperati. Si ne trag si pe noi in mocirla.
Au aparut expresii noi : Geoana nu mai zice ,,putehea pohtocalie'' ci ,,guvehnahea noastha'' , iar Tariceanu ,,coalitia de stanga PD-L - PSD'' , oare concubinajul 20% (deh , nu era coalitie , formal) o fi fost de stanga , de dreapta sau de South Stream ?!
@atreides - ai punctat corect de unde vine pericolul.
Cele doua partide provenite din FSN, au in spate servicile interne si externe si fostii activisti, si au ca obiectiv eliminarea celor incomozi de la putere.
Sunt trei parghii care le pot utiliza cu succes:
- sistemul electoral uninominal majoritar, ar face sa ramana doua partide. Ar fi eliminat UDMR-ul care are voturi dispersate, si PNL-ul care ar putea obtine mai putine mandate decat prin sistem proportional.
- absortia partidelor mici in partide mari cu conduceri din "sistem".
- modificarea Constitutiei sa atribuie puteri sporite Presedintelui, care intotdeauna o sa fie un om din sistem.
"Accidentul" care a fost in '96 la Presedentie, nu se va mai repeta, pentru ca proaganda va pune toate tunurile si va "trage din toate pozitile" intr-un eventual candidat din exterior.
S-a vazut cu Vosganian, cand a fost numit pentru UE, cat au fost de deranjati si cum l-au executat.
Candidatii cu sanse o sa fie comunisti si securisti, ca in 2004.
In lumea politica si viata publica exista metiatizare pozitiva pentru oamenii pregatiti din timp sa devina "cadre de devotate", si mediatizare negativa pentru tot ce-i valoros si de caracter.
Exista deja mediatizare puternica pentru sistemul electoral uninominal si pentru schimbarea Constitutie.
Astazi C. Avramescu a reluat in forta campania pentru sistemul uninominal majoritar in Bursa.
http://www.bursa.ro/on-line/s=editorial&articol=40550.html
Ar trebui semnalate tendintele si pericolele care ne pandesc de la concentrarea puterii si de la modifcarea atributilor Presedintelui, in fiecare zi si pe toate canalele posibile.
Haideti sa nu fim atat de naivi incat sa luam in serios ceva din ce spune Basescu. Nu si-a dorit alianta PDL – PSD. Astea sunt afirmatii pentru oameni care nu urmaresc sau nu inteleg nimic din politica. Adica 99% din electorat. De procentul infim de oameni inteligenti cui ii pasa? Din punct de vedere practic ei nu conteaza si nu lor se adreseaza Basescu cand apare la televizor. Deci nu e cazul sa va revoltati cand va insulta inteligenta cu gogomanii. El nu voua se adreseaza.
Trimiteți un comentariu