15 iun. 2009

Cartel Alfa, directia Cotroceni!


"Intre 1 si 10 iulie va fi organizat in Capitala un miting de protest fata de situatia financiara a bugetarilor, la care vor participa 20.000 de persoane, a declarat luni vicepresedintele Confederatiei Cartel Alfa, Romulus Nita."

Inca nu se stie care va fi traseul pe care vor marsalui manifestantii. Avand insa in vedere ca Traian Basescu se substituie din ce in ce mai des primului ministru, ca da indicatii pretioase guvernului, si ca nimeni nu misca in front in fata lui, ar trebui ca traseul sa aiba ca punct final poarta Cotroceni din Piata Leu. Cum putem sugera asta manifestantilor? Cred ca Iliescu, Nastase si alti lideri vocali din PSD, decat sa se planga ca niste babe pe la televizor ca au fost umiliti, ar fi bine sa sugereze asta sindicalistilor: directia Cotroceni!

16 comentarii:

alina gorghiu spunea...

Pot sa se duca si direct in fata Guvernului, ca poate il prind pe presedinte acolo, conducand sedinta de guvern :)

Lilick spunea...

@Alina

Initial m-am gandit la asta. Haha! Dar mi-era ca tocmai in ziua aia se fofileaza. Da el indicatii pretioase, dar in fata a 20.000 de mii de oameni furiosi cred ca ii mai scade curajul. :)

dramoleta spunea...

Asa, si? /floor

Sindicatele astea nu au facut nimic in 20 de ani.

De ce un miting in iunie si nu un miting maine?

A spus Marica un mare adevar azi: "eu reprezint o masa de oameni; nu pot face nimic fara ei; oamenii se duc acasa, vorbesc cu nevasta, cu copiii si ajung la concluzia ca nu e bine sa se bage."

Asa ca...

Anonim spunea...

apropo de ce zice emil...


http://www.inpolitics.ro/articole/41535/Un-mister-unde-s-a-imprastiat-uriasa-avere-a-lui-Basescu.html

Lilick spunea...

@Dramoleta

Mai sunt si unii care vor sa se bage. Am auzit de exemplu ca sunt unii pe la CFR care ar vrea sa se bage chiar adanc de tot. Dar nu prea stiu... directia. :))

Elucubratie spunea...

Mda. E bine ca se pune problema bunasatrii financiare a bugetarilor.

Nimeni insa nu se gandeste la bunastarea fuinanciara a persoanelor fizice care contribuie, fie ei firme sau persoane fizice. Nu de alta, dar nou ne merge din ce in ce mai rau, iar statul ne calareste din ce in ce mai mult.

In economia reala nu se mai fac plati sau se fac cu mare intarziere, pana si pt sume foarte mici, anaf-ul trimite mii de somatii, iar cei care pana acum contribuiau sunt din ce in ce mai putini.

Cred ca inainte de a vorbi de bunastarea financiara a bugetarilor ar trebui sa se gandeasca cineva - iar bok sigur nu e cineva - si la cei care platesc de fapt. Pt ca daca noi disparem, dispare tot.

Lilick spunea...

@Elucubratie

Cine sa se mai gandeasca si la privati? Poate tot ganditorul de la Cotroceni si "gandacii" din preajma lui. Poate ii desfiinteaza pe toti.

tony spunea...

Sincer,as da afara din bugetari !
Situatia economica este foarte grava !

Riddick spunea...

Nu-i tin curelele sa aibe in strada 200.000 oameni-zi (20.000 x 10), poate daca dau banul, ca in Georgia...

Riddick spunea...

Ce, nu se stie cum aduna oamenii in strada NWO & Co ?!

This way : http://www.youtube.com/watch?v=CSfklt7gefw

Elucubratie spunea...

@Lillick - daca ar fi in stare sa gandeasca macar putin ar intelege ce depind de noi

@Ridick - in mod surprinzator de ironic, 200.000 este numarul de angajati ai imm-urilor, adica alea pe care se straduiesc sa le distruga

de fapt noi, firmele mici si medii suntem solutia - unica solutie; dar ei fix pe noi ne distrug

PS: min de finante s-a imprumutat de la banci de 6.3 miliarde de euro in primele patru luni; a luat 20 miliarde de afara si inca vreo 10 prin titluri de stat. Daca economia nu mai exista, cine va plati, totusi, toata carca asta de datorii?

Anonim spunea...

@all
Elucubratie are dreptate!
Ii plangem pe bugetari pe cand sectorul privat moare in fiecare zi lasand oameni pe drumuri si statul fara impozite.
Parca vad ca se apuca astia sa rascumpere ce au privatizat altii pana acum.
Nu ma mai mira nimic in tara asta.
Cat despre sindicate, uitati-va la filmul Hoffa cu un Jack Nicholson magistral.

Lilick spunea...

@Chrysthy

Nu ii plangeam. Le dadeam directia! :)

Lulutza spunea...

@Lilick - le dai degeaba directia. Parca ei nu stiu cum se purta Basea cu grevistii, pe vremea cind falimenta CFR! Ii injura, "efectiv". Nici un motiv sa nu capete acum alte "vorbe dulci", prezidentiale! Si chiar mai mult decit atit...

Lilick spunea...

@Lulutza

Da, stiu cum ii injura. Acum au ocazia sa se razbune! :)

madalina ionescu spunea...

Ah, uite, asa o sa se spuna ca opozitia se foloseste de sindicate si le manipuleaza.

Off topic> stiti un psihanalist bun care sa ne explice recurentza papadiei in limbajul Lui? o fi oare o obsesie pentru eufemisme? ca nu-l stiam pasionat de asta, de ce nu-i spune, simplu, bashina porcului?