23 oct. 2010

Asociatia 21 Decembrie "protesteaza" 79 de zile la Cotroceni!!!

Nu-mi vine sa cred ce citesc la Marieta. Platoul de la Leu, pe care se faceau de obicei protestele de la Cotroceni, a fost "oferit" din 7 octombrie (ziua in care se programase initial protestul politistilor), pana la Craciun, Asociatiei 21 Decembrie. Pentru? In niciun caz pentru proteste, din moment ce, de curand, Seful Asociatiei 21 Decembrie, Costin George, a fost numit in functia de secretar de stat la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989. Despre colaborarea Asociatiei cu Traian Basescu stiam. Dar avem acum inca o dovada ca si primarul Oprescu ii face jocurile individului de la Cotroceni, concesionand spatiul de protest unor insi care sa ofere liniste presedintelui.

P.S. - A propos, unde sunt "solidarii de serviciu" din coada semnaturii lui Iliesiu, care il sustineau pe Teodor Maries in cea de 60-a zi a grevei foamei? A auzit cineva de ei in ultima vreme? Nu de alta, dar ar avea si femeia asta, despre care a scris si CNN, nevoie de sustinere. Tot dupa 60 de zile de greva a foamei.

3 comentarii:

neinfectat de ipocrizie spunea...

Au fost prea optimisti. 79 de zile e prea putin. Ar rebui sa concesioneze spatiul public pentru cel putin sase luni. Poate prelungeste independentu Oprescu autorizatia.

Starea NATIUNII spunea...

Eu as propune ca sa se concesioneze Cotroceniul lui Basescu pe un termen de 25 de ani.
Este primul INTELEPT al tarii, poate peste 25 de ani vom avea sansa sa mai apara un alt intelept care sa ne conduca.

Vania spunea...

Şi cum vor proceda? Vor scanda "Linişte, javra munceşte!"?...