9 ian. 2012

Printul Paul Spataru

"Printul Paul a fost la un pas sa incalce protocolul diplomatic la recenta vizita facuta in China, acolo unde s-a intalnit cu mai multi oficiali.", scria inainte de Anul Nou revista Cancan, intr-un articol din care aflam cum cei doi clovni cu ifose regale s-au facut de ras prin China, cum si-au pierdut hainele si au fost nevoiti sa-si cumpere altele, pe ultima suta de metri si cum, in graba, si-au uitat etichetele lipite la vedere (poate si atarnate) de costume.

Nu obisnuiesc sa scriu si nici macar sa citesc despre astfel de personaje, insa ieri mi-a aratat cineva blogul asa-zisului print. Totul e revoltator! Cine ii trimite in vizite oficiale? Baconschi? Puterea portocalie care tocmai a redeschis canalele diplomatice cu China? Cum poti sa tii in preajma si sa promovezi niste impostori stupizi? Unde a ajuns diplomatia romaneasca daca accepta ca astfel sa fie reprezentata Romania, asa cum se lauda cei doi indivizi?

Mai sunt si alte lucruri revoltatoare pe acel blog, dar nu dau link ca sa nu ii facem trafic. De ajuns ca am vazut cum si-au impodobit bradul cu poze cu Patriarhul Daniel (!!!), care de altfel inteleg ca i-a invitat de Craciun la Patriarhie, unde au tronat pe scaunele imparatesti. Unde a ajuns si BOR de poate sa cultive la acest nivel derizoriul?

Daca totusi isi doresc sa reprezinte undeva Romania, eu i-as trimite direct in Coreea de Nord ambasadori. Sa-i vedem acolo cum isi mai etaleaza ifosele si relatiile cu... nasii.

7 comentarii:

Valentin Berceanu spunea...

O clica de gunoieri a ajuns la conducerea institutiilor tarii (inclusiv la Patriarhie). Din pacate, nu prea avem cum tempera idioteniile lor, decit odata la 4 ani, ca asa e sistemul. Deh, daca romanii si-au dorit presedinte si democratie... Pentru multe din cacanariile facut in actualul mandat, Baconschi ar fi fost demis imediat intr-un mediu statal responsabil. La noi, insa, trebuie sa-l demitem noi, insa avem de stat patru ani pentru asta.

Lilick Auftakt spunea...

Baconschi ar putea fi interpelat pentru o multitudine de gafe. E cel mai prost ministru de externe din istoria Romaniei.

VT spunea...

baconschi e cel mai prost ministru de externe din istoria tuturor statelor cu un mediu statal responsabil.

radu spunea...

bacon sky e tinut la MAE de cei care l-au adus in politica pe filiera BOR (adica de SIE). Altfel, individul e o catastrofa in materie de diplomatie, si fascist din aripa dura pe deasupra.

Anonim spunea...

Lilick, ești prea gentilă.
Dacă tu n-ai scris (dar ai gândit-o!), scriu eu:
Prințul... Pulea Spătaru.
Așa, ca să se știe!
Anonymus Magnus

Anonim spunea...

Vai, Lilick, vazusi ce a putut scrie mizerabilul de Sutu (nu-nteleg de ce-l mai tii in blogroll) despre Crin? Cica n-are ... bilute.

Anonim spunea...

@Anonim
:)) Ai mare dreptate. Chiar e Pulea Spataru.