9 apr. 2012

Capitane, nu fi trist! PDL merge'nainte prin Partidul Securist

5 comentarii:

radu spunea...

basecu lasa mostenire noii nave care-i va prelua resturile echipajului dupa naufragiul PD un PM care-i reprezinta pe cei mai loiali dintre servantii lui: telectualii pseudodreptei antinationale si agentii acoperiti de la Externe, deci cam acelasi lucru.
Toti astia lucreza pt. cei care l-au impus pe basecu si ii ofera consultanta ca sa le faca treaba.
Din pacate pentru ei, tocilarul securisto-utecist a inceput penibil.
- e sclifosit, arogant si face pe desteptul prosteste.
- a dat-o bara cu UMF Tg.-M.
- s-a scremut sa dea o lovitura de imagine trantind usa in fatza baronilor PD, dar si-a prins in usa nasul de Pinocchio, reusind sa bata orice record de mita electorala din fondul de rezerva al PM. Normal, i-au zis baietii ca daca nu le da banul trece motiunea de cenzura si oha succesiune.
- s-a repezit prosteste in afaceri de vanzare a resurselor Ro. catre firme fantoma, ceea ce-l va stampila definitiv ca antinational.
E clar ca Mesiutza asta umflat cu pompa de vid a primit sarcina sa-si faca un partid-satelit al PD prin care va incerca sa absoarba dupa locale, cu banii firmelor basiste si al baronilor din teritoriu, "societatea civila de calitate" si nemultumiti din PNL. Pbb va fi o miscare din care vor face parte mai multe flatulentze portocalii, in sperantza ca va scoate peste 25%. S-ar putea sa vedem dupa locale si niste tradari din PNL, care se incalzesc deja pe margine asteptand ordinul.
Obligatia USL e sa spulbere rapid imaginea pe care se zbat sa i-o construiasca oamenii care l-au pus acolo. Neaparat trebuie sa-l zboare la motziune.

Augustin Radescu spunea...

Asa e, Lilick ... Ceea ce ma bucura e ca inainte e o prapastie!

Anonim spunea...

Lilick, ne spui si noua ce se intampla cu Chiliman? Tu esti credibila. Astept.

Lilick Auftakt spunea...

Anonim, cu Chiliman nu se intampla nimic. De multa vreme Crin incearca sa decapiteze PNL Bucuresti, cea mai puternica filiala a partidului. O sa discutam...

radu spunea...

Mie nu-mi place deloc ce se intampla cu Chiliman. @LilicK, pt. cine ar avea interes Crin sa decapiteze PNL Bucuresti? Pt. Rares Manescu? pentru PSD? ca pt. PD si MRU nu cred, totusi, desi ar putea profita si profita deja.