23 apr. 2012

Lucian Iliescu si Ontanu de la 2, "contracandidati" si rubedenii!

Stiati ca Lucian Iliescu, candidatul PDL la sectorul 2, este fiul presedintelui Asociatiei Militare a Cadrelor in Rezerva si Retragere „Alexandru Ioan Cuza”, generalul Mihai Iliescu? Iata ce scria Ziua News, acum doua luni, despre generalul Iliescu:


"UNPR a declanşat operaţiunea de racolare a militarilor în rezervă • Preşedintele Asociaţiei Militare a Cadrelor în Rezervă şi Retragere „Alexandru Ioan Cuza”, generalul Mihai Iliescu, îi aduce elogii ministrului Gabriel Oprea şi numeşte UNPR-ul „partid de suflet” • Iliescu le-a cerut militarilor să dezerteze din organizaţie în favoarea partidului lui Oprea • Militarii din asociaţie s-au revoltat şi i-au recomandat generalului Iliescu să plece.


Generalul Iliescu îi aduce apoi un elogiu lui Gabriel Oprea şi formaţiunii acestuia, afirmând că UNPR trebuie să devină „partidul de suflet al nostru”. „Dorim ca acest PARTID să devină partidul de suflet al nostru, partid care ne-a păstrat rangul şi onoarea noastră ca militari ai rezervei armatei române, partid care are în compunerea sa generali şi ofiţeri în rezervă cu un înalt simţ al onoarei şi al datoriei faţă de patrie, partid pe care dorim să ne sprijinim la greu, partid pe care dorim să-l sprijinim în situaţii deosebite. (...) Însă, numai împreună cu o forţă politică formată din membri devotaţi patriei şi poporului nostru, cinstiţi şi iubitori de dreptate noi, cadrele militare în rezervă şi retragere, vom reuşi să fim o persoană juridică de utilitate publică, să luptăm activ pentru ţară şi neamul românesc”, se mai arăta în scrisoarea generalului Mihai Iliescu adresată lui Gabriel Oprea."


Interesant nu? Dar daca v-as spune si mai mult, si anume ca Lucian Iliescu e chiar finul "contracandidatului" Ontanu ce ati spune?


11 comentarii:

Mihai spunea...

Bun. Ma bucura faptul ca sectorul 2 e o feuda de familie. Pardon, am vrut sa zic o afacere benefica, in folosul cetateanului. Vreti sa stiti si pentru care cetatean?

Anonim spunea...

ce jegosi infecti,si la un singur colonel daca ii scadea pensia cu 1 leu era o nedreptate,dapai,cand scad pensiile la 20-30 de mii de militari(mai sri etc.).
nu stiu ce sa spun,tradatorii astia cred ca traiesc o vesnicie,maine mor,sau dupa alegeri.
izmanare.ai grija de familia ta si mai ales de fiica-ta,ca nu mai este mult pana pleci din guvern.

Ermi spunea...

ce conteaza contracandidatii. ontanu a facut foarte multe pentru sector si asta se vede in sondaj, peste 75%

Lilick Auftakt spunea...

@Mihai, nu mai stiu pentru care cetatean.

@Anonim, nu zice hop. Aud ca e posibil ca UNPR sa faca parte si din guvernul USL.

@Ermi, tu esti varza. Esti un postac stupid.

Anonim spunea...

Și iar, și din nou, și încă: copiii lor, vor fi șefii copiilor noștri. Doamne!
Anonymus Magnus

Anonim spunea...

desfiintezi prin reducere la absurd. daca papagalul de ermi ar fi folosit "chiliman" in loc de ontanu era genial? mi se par niste tampiti absolut toti cetatenii care sunt in stare sa voteze 75-80% pentru cineva,direct din primul tur. imi aduce aminte de duminica orbului.

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim, pai cine a zis asa ceva? Normal ca nu sunte de acord cu majoritati stupide. Dar tu faci vreo socoteala? Nu va avea nimeni in primul tur 75%. Tocmai asta e mizeria uninominalului intr-un tur, ca putem avea un castigator cu nici 30%, ceea ce inseamna o extrem de slaba reprezentare.

Lilick Auftakt spunea...

@Anonymus, lumea spune ca Ontanu va trece pana la urma la PSD. Nu stiu daca sa credem sau nu. Cu ultimele evenimente, ne putem astepta la orice. Asa ca nu stiu inca daca postarea mea, daca e sa fiu corecta politic, e una negativa sau pozitiva. Daca e sa fiu incorecta politica insa o sa zic sa-i ia dracu' pe toti securistii si oportunistii in orice partid s-ar afla.

Anonim spunea...

@ Lilick:
Amin!
A. Magnus

Anonim spunea...

- care-i dovada ca este FIUL generalului , ca apoi sa spuneti ca este si FINUL lui .. Ontanu ?

Lilick Auftakt spunea...

Mai, basistilor, nu trebuie sa va dau eu voua dovezi. Intrebati-i pe cei de la Asociatia Militara a Cadrelor in Rezerva si Retragere, sau chiar pe general si candidat si o sa va spuna.