8 apr. 2012

Roblogfest - Alina Gorghiu - blogurile liberale

Pentru prima data un blog liberal pe podium, la Roblogfest. E vorba de blogul Alinei Gorghiu, care s-a situat pe locul 3, dupa Moshe & Mordechai si Sutu, cele doua la egalitate de puncte. Am remarcat insa ca, pentru prima data, blogurile liberale au dominat sectiunea politica a concursului, ceea ce ma bucura. Poate ca ii va incuraja si pe alti liberali sa scrie pe bloguri. Blogul meu a fost pe locul 10. Felicitari tuturor!

17 comentarii:

Anonim spunea...

Am vazut, de acord cu tine, Lilick, liberalii sunt cei mai tari in materie de bloguri si activitate on-line (aia oficiala, ma refer, nu postaci, la postaci sunt altii tari!) :-) felicitari, Lilick, pentru locul obtinut!
P.S. nu ai mai postat nimic despre ziua de vineri, eram doar curios cum a decurs.

Lilick Auftakt spunea...

Nu am mai postat, pentru ca nu ne-am mai intalnit cu Frunzaverde decat in ziua de sambata. S-a amanat intalnirea.

Multumim! :)

Lilick Auftakt spunea...

Sambata ne-am intalnit la Congres si nu am avut timp sa vorbim decat cateva minute si sa facem niste poze.

Emigrant spunea...

Vaaaaaaai, deci un rezultat prestigios si extrafin ptr rafinata biciclista Gorghiu.
Sper ca sarbatoreste succesul impreuna cu aliatul Marean V, pe maidanul cu gunoaie si maidanezi de vizavi de Casa Hotilor.....asta pardon, Casa Poporului....asta pardon, Casa voastra.
Si in aceeasi ordine de idei, cind il aduce Burtaverde pe Blaga in PNL?
Dar pe Udrea?
Cind se intoarce si Udrea de unde a plecat, adica la voi, eu zic sa va schimbati numele in PNLDLSD.
Haoles baoles stralucitorilor!

Anonim spunea...

E o chestie si cu blogurile astea inscrise la roblogfest. Ma uitam la Moshe. Nu stiu ce culoare are, nu ma intereseaza, dar nu vad ce are in plus fata de altii. Rubrici vechi de un veac, neactualizate, etc. Inca o data, nu am nimic cu omul, dar probabil ca daca a castigat si anul trecut a pornit din poll-position, era "cool" sa fie votat de juriu si anul asta. Iar sutu, pe locul doi...s-a clasificat bine si la bloguri de jurnalisti, numai ca...facea parte din juriul largit al concursului, acum nu stiu la ce categorii, dar ce mai conteaza...
Pentru mine, Lilick, ai iesit pe locul intai pentru ca eu doar la tine pe blog postez comments.
Claaar? :-)

Lilick Auftakt spunea...

@Bai, Emigrant! Uita-te putin bine la fata Alinei Gorghiu si vezi cu cine se poate alia si cu cine nu.

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim, nu stiu ce sa zic de premii... Sutu nu a jurizat la politic. Eu m-am bucurat doar ca am vazut mai multe bloguri liberale, in rest, ca si anul trecut, nici macar nu m-am inscris in concurs si nu am facut vreo reclama, ca sa pot pretinde mai mult. Esti dragut/draguta. Iar daca e vorba de Alina, chiar merita. A fost probabil liberalul cu cea mai constanta prezenta in online. A postat zilnic. :)

Anonim spunea...

Pai si Moshe? Moshe ce a avut? Tu il citesti? Eu nu, am intrat cum am intrat pe toate blogurile inscrise la "politic". Am vazut cum scrie si nu ma dau in vant dupa stil... Deci? Ce a avut Moshe in fatza ta, de exemplu? Fa-ma sa inteleg. Adica, daca Alina a postat zilnic, atunci Moshe ce a avut in plus: imapartialitate? stil? eleganta? umor? Zi-mi si mie, ca mi-s curios/curioasa! :-)

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim, nu exista nici cea mai mica rivalitate intre mine si alti bloggeri, chiar urasc lucrul asta, deci nu am ce sa comentez. Fiecare are locul lui, netul e mare. Ma intrebi daca citesc... Nu prea am timp sa citesc, decat daca imi da cineva link catre un articol. Sa spun ca imi place, ca nu imi place, e deja mult. Ar trebui sa citesc fiecare postare. Insa eu nu urmaresc decat informatii utile scopurilor mele politice, care de obicei imi parvin fara sa stau sa le caut. Cred ca suntem intr-o perioada cand ne e mai greu sa stam sa cautam lectura pe bloguri, pe care sa o savuram. Mi se intampla extrem de rar, din ce in ce mai rar, asta. Poate ca blogurile nici nu mai inseamna ce insemnau acum doi-trei ani. Activitatea mea pe internet se desfasoara mai mult pe facebook. Iar daca e vorba de activitatea politica si civica in general, asta e mult mai mult in off-line, si doar o mica parte se reflecta si aici.

radu spunea...

Simt nevoia sa intervin si dau cu putin DDT peste @Emigrant. Cum nu esti atent, cum ies gandacii portocalii de sub closet. :)
Prietene, Marean e aliatul woodrei tale, da? ("da" e un citat dintr-o procuroare ceausista de la voi de-acolo)
PS: felcitari Lilick, meritai un loc si mai sus.

Lilick Auftakt spunea...

Multumesc, @Radu. Dar postarea e pentru Alina. Pe ea trebuie sa o felicitam. :)

Da, Udrea are fata de Vanghelie. :))

Anonim spunea...

Atunci...astept sa vad activitatea-ti civica din toamna, probabil o sa devii un pic mai vizibila off-line, ca pe on-line te descurci :-) succes!
P.S. Aia cu "cineva a stins lumina e maxima"...stiu, e a doua oara cand o spun intr-un comentariu pe blogul tau, da' nu ma pot abtine! :-)

Lilick Auftakt spunea...

A, nu, nici gand! :)

traian spunea...

Daca tipul care a castigat la "politic" scrie despre politica, inseamna ca si tipul care a castigat la "jurnalism" si are fix UNA POSTARE in luna aprilie si TREI in martie, e si ala blogger
Sa fim seriosi, e o piscotareala de 2 lei, niciodata nu castiga cine merita

alina gorghiu spunea...

Doamna mea, multumesc pentru cuvinte si suport si felicitari si tie, chiar meritai toata aprecierea pentru blog. Ai unul din blogurile pe care le citesc, in ciuda lipsei de timp :)

Lilick Auftakt spunea...

Merci mult, Alina! :)

acuvio spunea...

Felicitari pentru efort şi recunoaştere!