3 apr. 2012

Sorin Frunzaverde la Cafeneaua Liberala



Vineri, 6 aprilie, la ora 18:00, Clubul Bloggerilor Liberali organizeaza la Cafeneaua Liberala din strada Doamnei nr.9 o intalnire cu proaspat intratul in PNL Sorin Frunzaverde, fost vicepresedinte al PDL, fost presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin, actual candidat din partea PNL si USL pe aceeasi functie. Alaturi de Sorin Frunzaverde se va afla Marcel Vela, primarul liberal al Municiului Caransebes, presedinte al PNL Caras-Severin. Va asteptam! 

28 de comentarii:

ADRIAN spunea...

Ma abtin ca as fi prea tentat sa-l intreb daca, venind la Bucuresti, n-ar fi putut sa treaca prin Slatina sa-l aduca si pe domnul ala ce-i acum "de-al nostru" si care la alegerile prezidentiale jongla cu niste autocare cu alegatori ...

vala spunea...

penibil

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian, te rog sa vii si sa intrebi ce vrei. :) A, Valcov nu-i chiar al nostru. Trebuie invitat la Cafeneaua Social-Democrata.

Anonim spunea...

Da' pe nea' Vasile Pruteanu de ce nu il chemati la o sueta cu tinerii bloggeri liberali? Ala ce are, e moldovean? Chemati-i, Lilick, pe toti, numa' ca n-o sa va ajunga timpul de atatea suete...
Parerea mea, una e ca l-au primit aia de la centru in partid, alta sa te-apuci sa il chemi sa socializeze cu voi.
P.S. Lilick, ai fost maxima cu articolul despre lumina sibillei sau cum o fi chema-o pe pashoptista aia social democrata. Maxima am zis! Recitesc mereu cand am chef sa ma amuz... :-)

Lilick Auftakt spunea...

Anonim, care e problema ta? Vine sa ii punem intrebari, nu sa dansam cu el. Si vine si Sibilla, speram. Psihopat esti tu, dementule las.

Lilick Auftakt spunea...

Invitam pe cine avem chef. Si prieteni si dusmani. S-a inteles?

radu spunea...

@Lilick, @Anonimul e in sevraj dupa plecarea lui Pruteanu. Sa vezi ce o sa se amuze cand o vedea-o pe Woodrea in instanta.
Sunt chiar curios ce va spune Frunzaverde. Am un feeling ca PNL se fortifica, dar trebuie sa fim atenti. MRU si basecu coc ei ceva.

Anonim spunea...

Pai de ce iti jignesti cititorii, Lilick, ca doar ei nu te-au jignit pe tine... Ce ma face dement si ce ma face lash? Ca nu inteleg... Lash ca scriu cu anonim? Sau las ca nu-mi place de Crin? Si dement? Asta de unde ai scos-o? Sau e gratis, gen pomana electorala de la tinerii liberali pentru mai putin tinerii liberali? Pe mine de ce nu ma inivitati la cafenea si la o sueta daca tot invitati liberalii? :-)))

Anonim spunea...

P.S. Eu de Sibilla am zis ca e "pashoptista", nu "psihopata". Am scris cu "sh" ca sa evit confuziile lipsei de diacritice... Pasoptista, daca vrei...adica revolutionara. Ai citit Caragiale sau tineretul neo-liberal nu citeste asa ceva, mai mult pe bloguri si pe la suete cu Frunzaverzi?

ADRIAN spunea...

Scuze, prin "ai nostri" am vrut sa ma refer la alianta in care tindem sa devenim niste prizonieri electorali, cu unic scop de a scapa de "aia" prin orice mijloace pe care scopul le-ar putea justifica. Eu sunt cam radical de felul meu in ce priveste ceea ce se defineste cu o vorba prea mare drept "moralitatea in politica". Pe mine ma ingrijoreaza rau devierile de la principii, de la propriile reguli, de la calificativele juste acordate in trecut unor personaje cu care am fi azi nevoiti "sa trecem puntea" in fratietate. Eu am luat in serios unele zicatori fluturate pe la urechile mele in copilarie. Aia cu "cine fura azi un ou maine va fura un bou" mi se pare relevanta in cazul de fata. Cu alte cuvinte, ce trebuie sa astept eu in viitor de la unii care nu-si respecta propriile enunturi/reguli sau principii acum, cand inca n-au fraiele puterii in maini dar incearca sa le obtina prin acest tip de manevre? Cand vor avea o forta colosala, capabila procentual chiar sa schimbe si constitutia asta de rahat cu care se sterg toti la fund atunci ce-o sa mai facem? Dar poate sunt eu paranoic ... Totusi, astfel de deviatii nu cred ca trebuie tamponate de noi, astia simpli de la talpa. Nu trebuie mangaiati pe crestet astia care sunt gata sa renunte la orice principiu "cand interesele nationale" o cer. Uite, un exemplu la indemana mi se pare siluirea electoratului prin impunerea acestei aberatii de democratie - votul cu alegere in primul tur a orice. Proces sustinut "de ai nostri". Si nu numai asta. In concluzie nu tin sa-l cunosc pe Frunzaverde. Oricat ar scurta razboiul intoarcerea lui de arme. Il dispretuiesc si mi-e sila ca trebuie sa castigam in felul asta, el trebuia sa-si faca seppuku (politic, evident). Pe mine o astfel de victorie ma umileste din start iar eu n-am suportat sa fiu umilit nici macar inainte de 1989, n-am sa incep sa ma autoflagelez acum.

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim, am crezut ca ai facut-o psihopata pe Sibilla. Scuze. Poti sa il urasti linistit pe Crin si pe cine vrei. Nu invit oameni fara nume, fara un nick macar, sau fara initiale.

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian, votul uninominal deja ne-a invins. Nu stiu daca ai vazut dar PDL nu-l mai vrea. Ai nostri insa il vor. Da, vor basistul VUM intr-un tur, pur si dur. O oroare!

Lilick Auftakt spunea...

@radu, anonim ne ia la misto de parca am fi fani Frunzaverde. Nicidecum.

acuvio spunea...

În urmă cu peste doi ani, dl Adrian Videanu chema liberalii alături de PDL pentru a guverna împreună, o guvernare de dreapta, pentru 7 ani. Atunci au fost refuzaţi, s-au descurcat cum au putut, dar acum se pare că vin ei la liberali, pe bucăţi, să vedem ce iese :)

Anonim spunea...

Nu cred ca sunteti fanii lu' Frunza, da' nu inteleg treaba asta cu: hai la sueta cu el ca a decis partidu'! Astept sa vad articolul tau de urmare, dupa vineri...apoi imi voi forma o opinie. Am un nick, Anonimul :-p
Ce ziceti de tupeu' lu' MRU?

Lilick Auftakt spunea...

O sa ne lamurim. Daca nu suntem deja lamuriti. :)

Lilick Auftakt spunea...

Dar nu e vorba de o sueta. Chiar nu am menajat pe nimeni. Se poate pune absolut orice intrebare.

Vali spunea...

Ce-a ajuns si liberalismul asta in Romania bai frate....

Acum retrospectiv privind, nici nu stiu daca din 90 incoace am avut altceva decat o spoiala liberala.
Asa cum era, pana in 2004 am votat cu ei de fiecare data pana sa realizez ca de fapt toti sunt de fapt niste comunisti nenorociti. Din toate partidele. Si excroci patentati.

radu spunea...

@Anonim: pai, inteleg ca esti "liberal" de-al lui MRU. Sau vrei sa ne tragi de limba? Ce, nu stii ce drag ne e seful tau?
Eu ii prefer pe Frunzverde si Pruteanu lui MRU, chiar daca nu ma-nnebunesc dupa ei. Dar tu?
Hai, spune-mi ca te enerveaza Ciuvica si te oripileaza Antena 3. Si mai am niste intrebari din chestionarul pt. pedisti mascati care fac teasing printre liberali pt. viitorul partid al lui MRU.

Anonim spunea...

Raducu, tata, chiar va prindeti greu...V-am zis ca m-ati confundat. Nu-mi place MRU si sincer, sunt satul de Romania care isi alege idolii, premierii, presedintii, etc, etc, etc, in functie de modul in care stapanesc metafora si de cum se descurca cu gramatica. De aia a iesit Basescu in 2004, ca l-a batut la metafore pe A.N., de aia a iesit si in 2009 ca l-a batut la aceleasi metafore pe Geoana. Acu' au orgasm intelectual romanii cand il aud pe securistul asta de MRU vorbind...gata, au cazut pe spate!
De aici si preferinta mea pentru Tariceanu (un tip care nu avea metaforele la el, dar stia ce face si cand face) in locul unuia precum Crin, care are metaforele la el da' nu stie in cate parti o sa-i zboare partidul dupa rezultatele de la alegeri. Gata, atat am avut de spus si e ultima oara cand ma mai justific, urmatoarele comentarii de genul "esti de-a lu' ala" nu le mai bag in seama. Doar pentru ca nu sunt din gasca de comentatori uzuali ai lu' Lilick nu trebuie sa primesc astfel de apelative. Si nu, nu imi place Ciuvica, dar nu datorita opiniilor lui politice ci pentru simplul fapt ca este slab. Ca om, ca profesionist, ca orice.

atreides spunea...

Pentru cine stramba din nas la venirea lui Frunzaverde etc co, vreau sa va propun urmatorule experiment. Cu cine ati votat in 2004? Cu Alianta DA, da? Adica cu PNL. Era bun PNL-ul de atunci? Era mai bun ca cel de acum? Hai sa vedem cine era atunci in PNL. Presedinte era Stolojan, iar printre membrii proeminenti erau Flutur, Pinalti, Boureanu, si diversi altii la care nu vreau sa ma gandesc. Daca am votat fara mari probleme de constiinta un astfel de PNL ca cel din 2004, cred ca ar fi culmea sa strambam acum din nas ca a venit Frunzaverde. Ah, daca venea Flutur de exemplu, atunci cred ca merita sa declansam un razboi total impotriva acestei chestii.

Scrie opinia ta spunea...

Tre sa'mi produc ultima creatie poporala, stiu nu e pt elitisti ci pt oamenii simplii, oricum ne-telectuali:

Hai sa intonam cu totii un cantecel de veselie, pupari pedeleprosi(mai rar pe blogul asta, desi cu siguranta adulmeca) si restul oamenilor:

Besina si cu sclavii lui
Au furat tara nimanui
Si pentru c’au furat cam tot
Noi astazi o sa’i dam la bot

Da, da, e’adevarat,
Besina trebe suspendat
Da, da, e’adevarat,
Besina trebe suspendat

Besina are un lacheu
E unu’mic din pedeleu
L’a pus sa fure peste tot
Insa noi azi oricum ii dam la bot

Da, da, e’adevarat,
Besina trebe suspendat
Da, da, e’adevarat,
Besina trebe suspendat

Besina s’a cam speriat
Ca prostii n’au mai suportat
Si au iesit nitel in Piata
Macar, Ce mama ei de viata!

Da, da, e’adevarat,
Besina trebe suspendat
Da, da, e’adevarat,
Besina trebe suspendat

S’atunci Besina s’a decis
Sa’si schimbe sclavu’n securist
Dar a gasit doar un tigan
Sa fure cupru pentru ban

Da, da, e’adevarat,
Besina trebe suspendat
Da, da, e’adevarat,
Besina trebe suspendat

Si invatat cu’atat furat
Besina spera la votat
Insa la luptele de la locale,
Basina si’a cam luat’o’n coaie

Da, da, e’adevarat,
Besina trebe suspendat
Da, da, e’adevarat,
Besina trebe suspendat

Basin’a mai ramas c’un coi
(Nu este de la Baicoi)
Insa e pregatit ca sa’l beleasca
Taman in iarna romaneasca

Da, da, e’adevarat,
Besina trebe suspendat
Da, da, e’adevarat,
Besina trebe suspendat

Si dupa ce’am vazut cu totii
Besina sparta de proportii
Noi ii dorim cu veselie
Sa aiba MULTA puscarie!

Da, da, e’adevarat,
Besina trebe suspendat
Da, da, e’adevarat,
Besina trebe suspendat

Spre gloria sa!

Ha ha ha!!

Mihai spunea...

Incep sa ma intreb daca sa vin vineri la cafenea. Dupa cum se vede, e posibila o bataie generala. Nu as vrea sa fiu "victima colaterala"

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim, si eu sunt sa zicem... fan Tariceanu. Adica imi place cel mai mult de el dintre liberali. Dar daca incep acum sa iti spun cati au intrat in PNL (si in Parlament in special) cand era el presedinte, oameni care nu aveau ce cauta acolo, oameni care inevitabil au tradat, te iei cu mainile de cap. Asa ca... vezi ca nu ai totala dreptate. Eu zic sa cantaresti mai bine lucrurile. Ti-am cerut scuze ca te-am "injurat". Am crezut ca te-ai luat de Sibilla. Insa vezi ca nu prea ai dreptate.

Lilick Auftakt spunea...

@atreides ai dreptate. Dar daca erau toti astia pe vremea lui Stolojan, au mai venit tradatori (si au plecat) si pe vremea lui Tariceanu, nu e chiar un argument sa ii primim si acum.

Lilick Auftakt spunea...

@Scrie opinia ta, hahahahaa. Are si o melodie deja? Care e?

Lilick Auftakt spunea...

Ce bataie, Mihai? Va fi pace generala. :)

Dr. K spunea...

Cafeneaua liberala: Organizeaza nunti in orice zi a saptamanii, muzica lautareasca in aer liber pana la 4 dimineata, toti vecinii invitati. Spaga la politie din partea casei. Odios loc, odiosi oameni. Va sugerez sa-i evitati.