9 mai 2012

10 Mai - Sarbatoare Nationala


Maine vom fi de doua ori alaturi de Regele nostru, la fel ca anul trecut pe 10 Mai. Ma incearca de acum emotiile cand ma gandesc la momentele cand il vom vedea, mai intai dimineata, la ora 11:30, coborand din masina la statuia Regelui Carol I, apoi dupa-amiaza, iesind pe usa Palatului Elisabeta, la ora 17:30, pentru ceremonie. Niciodata niciun presedinte nu a fost si nu va fi asteptat de romani cu atata emotie, cu cata a fost si va fi primit de fiecare data el, Regele.

Tot maine, si tot la statuia lui Carol I, de la ora 13 :00, va avea loc un eveniment organizat de Clubul Bloggerilor Liberali, Fundatia « H » si Fundatia « Dan Cristian Popescu ».  In prezenta unor politicieni, a unor istorici, a altor personalitati din societatea civila, vom inmana unui reprezentant al Parlamentului o petitie prin care cerem ca ziua de 10 Mai sa fie declarata legal Sarbatoare Nationala. Speram ca petitia noastra va fi citita mai apoi si in plenul Parlamentului. Va asteptam sa fiti alaturi de noi ! 3 comentarii:

Anonim spunea...

NE VEDEM MAINE IN PIATA PALATULUI !

Lilick spunea...

Ne vedem dar... cine esti? :)

radu spunea...

M-a dezgustat gestul marelui artist monarhist de caracter basist Dan Grigore, care a incercat sa intre cu masina impotriva uzantelor in curtea Palatului Elisabeta, enervandu-l pana si pe Maiestatea Sa.
Cine sta prea mult pe langa basecu se molipseste de pe urma mitocaniei lui ("sunt mare ciumec si mi se cuvine orice"). O fi si maestrul vreun ungurean.