18 oct. 2012

PNL ar putea intra de maine in zodia oii

Maine se voteaza in CNex al PNL o eventuala candidatura a lui Gigi Becali pe listele USL. Sa le fie rusine, le spun in avans, celor care vor vota aceasta mizerie, asa cum a facut, din oportunism si pupincurism fata de liderul partidului, filiala sectorului 6 a PNL. Cei care mai au putin respect pentru acest partid si sustinatorii lui, si se gandesc sa nu voteze, sa studieze putin si acest sondaj, care arata ca peste 67% dintre romani cred ca decizia PNL de a-l pune pe Becali sa candideze e gresita.

13 comentarii:

Dan Trofin spunea...

Asa cum am scris si eu astazi pe blog intr-un articol : acel colegiu din sectorul 6 ar putea reveni lejer unui reprezentant USL : liberal, social-democrat sau conservator.
Astfel, PNL schimba giamparaua lui Basescu cu hahaiala lui Becali. Indiferent de rezultatul votului de azi, PNL nu trebuia sa aibe aceasta optiune, dar sa o mai si supuna votului !

Lilick Auftakt spunea...

Da, sigur ca aceasta optiune nici nu trebuia sa existe. Astept sa vad ce liberali se despart azi oficial de bunul simt.

ADRIAN spunea...

Poate face un gest Becali si renunta, cedeaza locul lui Ghise. Inteleg ca Ghise, dupa ce a fost total lasat in off-side in parlament din cauza revolutiei bunului simt, nu mai are loc de candidatura. Am anuntat deja ca nu votez USL tura asta din prea multe motive de arogante neacoperite in fapte. O sa tintesc cea mai extremista formatiune din alegeri, inca n-am identificat-o.
Dar poate sunt eu prea elitist dupa cum zice Cepeca :)

Lilick Auftakt spunea...

Adrian, asta e noua teorie a postacilor de partid. Si nu ma refer neaparat la Cepeca, care debordeaza de obicei de optimism: ca suntem prea elitisti, prea nu stiu cum, ca ne strambam prea mult. Imi pare rau, dar nu suntem aplaudaci de serviciu pentru nimeni.

berenger spunea...

sa fiu putin rau: doar 54% dintre uselisti considera asta rau. s-ar putea ca cei 54% sa fie pesedisti (care-s suparati ca nu l-au cooptat ei pe becali).
si inca o bucurie: cu cifre, aici http://sociollogica.blogspot.ro/2012/10/votul-meu-se-duce-la-candidat-sau-la.html, se demonstreaza ca o treime din votul tau, lilick, pentru usl pleaca inspre becali.

Shadow spunea...

@Lilick

i-am scris si eu lui Florin pe care il respect foarte mult chiar daca nu suntem de acord intotdeauna. Deschiderea "bazei" partidului pt a coopta mai multe idei nu este un lucru rau in sine decat atunci cand "aterizeaza" tot felul de "ciumpalaci" impusi de "centru". Cooptarea si tintirea unui public mai larg decat cel "usual" al pnl e ok dar nu se face renuntand la ideologia de partid si la propriile principii ci prin convingerea acestora exact utilizand principiile partidului. Eu cred ca politica bunului simt a fost de multa vreme avortata in pnl. Din momentul in care chiar daca a dat un scor bunlui Antonescu a demonstrat ca electoratul romanesc nu voteaza "bunul simt". S-a ales cea mai facila directie in cazul asta: tragerea in banda spre preferintele electoratului majoritar (cel deranjat de bunul simt sau neinteresat de acesta) in locul unei incercari foarte dificile de a educa acest electorat.

Lilick Auftakt spunea...

Mi se pare o contradictie majora sa spui ca 7,4 milioane l-au respins pe mitocanul Basescu, dar l-ar accepta pe ciobanul (la propriu si la figurat) Becali.

Oricum, la mine nu merge niciun argument legat de Becali. Toate sunt penibile. Iar daca e vorba de PSD, @berenger, te asigur ca am vorbit cu cativa pesedisti si am inteles ca multi aplauda pe ascuns gafa PNL.

@Shadow, sigur ca nu se face renuntand la ideologia de partid si la propriile principii.

Lilick Auftakt spunea...

http://www.rtv.net/becali-atac-la-tariceanu-niciodata-un-barbat-cu-cinci-sotii-nu-poate-fi-de-partea-mea_49529.html

berenger spunea...

lilick, eu am fost doar ironic, dar vad ca tu iei problema in serios. numai ca ce spui tu releva ca peneleilor le place ce se intampla, nu pesedeilor.
observam insa, pe tema asta, un lucru: voi, criticii basescu, ati ironizat tot timpul „intelectualii” lui care au tacut vinovat la fiecare derapaj al lui. nu exista un intelectual pro usl care sa se fi ridicat, vertical, si sa-i fi spus maretului crin „pana aici!”. marga, zoe petre, daniel barbu, paul iliescu, antonesi etc, cu totii tac. sinecurile curg. singura exceptie e michael shafir, intr-o scrisoare deschisa publicata de „observatorul cultural” (in timp ce maretii gazetari de acolo tac).

Colonel Profesor Doctor in fitile Arogantu' spunea...

Ma uit si eu pe sondaje.
Nu impartasesc sperantele celor ce dorm cu cifrele lui Dincu sub perna si nici nu sint atit de optimist precum cei intervievati de CCSB.
Este, totusi, realist sa admit ca PESTE 50% din electorat va vota candidatii ce se revendica de la USL.
Desigur, nu toti cei 7.4 milioane de votanti DA la referendum vor vota USL, dar printre ei se afla (cu o mare probabilitate) sustinatorii lui Becali.
Cine si ce ne da dreptul sa-i lasam in voia curentului absorbitor al DD-ului ? Caci adeptii lui Becali nu pot vota pentru diversele clone PD - ar insemna sa iasa din statutul lor de admirator Becali.
In final - o intrebare pentru cei care-i dau tare cu "ideologia": ce anume s-a schimbat in statutul sau programul politic al PNL prin acceptarea lui Becali ca membru PNL ?
N-am vazut vreun comunicat in acest sens ...

Florin Matei spunea...

Îmi pare rău s-o spun, dar prestaţia celor trei crai de Dâmboviţa, Chiliman, Moisescu, Orban, de ieri, de la conferinţa lor de presă, m-a dezamăgit profund. Să dai în halul ăsta în Crin Antonescu, doar pentru că s-a ivit acest prilej. Ştiu, ,,grupul Tăriceanu'' nu s-a împăcat nicidecum cu faptul că fostul premier a pierdut şefia PNL în 2009, iar acum au profitat de moment ca să-l atace pe Crin la un mod... cum să-i zic ca să nu fiu prea dur... cel puţin dezagreabil. În concluzie, Gigi Becali este doar un PRETEXT pentru a-l pune pe Crin Antonescu la stâlpul infamiei.

Lilick Auftakt spunea...

Becali nu e un pretext. Chiar exista. Si e o mizerie faptul ca Crin l-a bagat in partid.

Petru Clej spunea...

Călin Tăriceanu şi ultimele vestigii de bun simţ din politica românească

http://www.acum.tv/articol/59694/