16 mai 2008

Talpes recomanda: Votati Monu Muscu, handicapatilor!


"Monu Muscu"-alias Ioan Adrian Vilau, este
candidatul Uniunii Populare Social Crestine la Primaria Generala a Municipiului Bucuresti, are 45 de ani si este timisorean. In noiembrie 2006, intr-o conferinta de presa, Vilau si-a prezentat dosarul de Securitate din care reiesea ca a fost racolat in 1984, si a trebuit sa dea informatii despre studentii straini aflati la aceeasi facultate cu el.
A mai mentionat ca a acceptat aceasta colaborare deoarece, in acelasi an, avusese loc, la Bucuresti, un atentat asupra unui inalt demnitar palestinian.
A fost membru FSN, vicepresedintele Colegiului Director al FSN, deputat in trei legislaturi, 1990-1992 pe listele FSN, 1992-1996 si 1996-2000 pe listele PD, din 1999 ca deputat independent. In 2000 devine membru PDSR, iar din 2006 membru USC, ulterior UPSC.


Nu ne asteptam ca UPSC in frunte cu Talpes, (partid apropiat presedintelui Basescu, si care, alaturi de PD, PLD si PNG l-a sustinut acum un an, in timpul suspendarii) sa propuna altceva pentru bucuresteni decat un informator sinistru (implicat de asemenea in mai multe scandaluri din zona DNA), dar sa-i asemene pe bucuresteni cu niste handicapati, asa cum reiese din afisele lor de campanie..devine grotesc.

(poza editata via Woland)

4 comentarii:

Anonim spunea...

Sigur că da, pentru tupeiştii ăştia nuţionali, oricine nu se lasă convins să-i voteze este handicapat, mentally challenged, lichea, ticălos etc etc etc! Ehe, eu nu le spun decît "două cuvinte": Ex Clus! Hă hă hă!

Lilick Auftakt spunea...

Ei, lasa, sa ramanem noi handicapati in ochii lor si sa nu-i votam pe fostii securisti..

Anonim spunea...

Adică Mona Security.

Lilick Auftakt spunea...

@alandra


corect! :) :) :)