11 feb. 2009

Basescu scuipa din nou PSD-ul prin numirea lui Oprea


Cat tupeu magaresc! Oprea a fost propus in comisia SRI de catre… PD-L."Independentul" Oprea de la PD-L….

Uite ca a ajuns Vanghelie sa aiba dreptate! Acum cateva saptamani zicea ca "o sa ne lamurim" spre ce partid se indreapta Gabriel Oprea. Si uite ca astfel Vanghelie a ajuns un fel de Brucan mai negru. Oracolul din Rahova inlocuieste Oracolul din Damaroaia.

Cat de stanjenitor e acum totul pentru Mitrea si pentru grupul de la Cluj. Cum sa mai sustii alianta cu PD-L? Cum mai pot "domni" precum Dancu, Sarbu sau alti baieti fini, sa mai sustina “compromisul care nu compromite” cand ADEVARUL e in gura spurcatului Vanghelie?

Ma uit si rad ce apa la moara li s-a dat lui Iliescu si lui Nastase. Va imaginati cum se vor radicaliza acum cele doua tabere din PSD?
Basescu e din nou tartor. Isi doreste aceasta radicalizare. A dat ordin pentru numirea lui Oprea special pentru a vedea sange in PSD. Un conflict devastator. Mai sustine acum, tu, Geoana, alianta pentru minim 3, maxim 8 ani! Daca o sa continue tot asa, PSD se rupe in maxim 6 luni. Daca nu se intaresc si mai mult si vor musca din Basescu in toamna.

Oricum, numirea asta e o insulta. Basescu si PDL insulta pentru a doua oara in mod grav PSD prin intermediul aceleiasi "cartite": Gabriel Oprea.

Update: Dupa pauza, PD-L a anuntat ca a renuntat la Oprea. Scuipatul insa plecase deja, chiar daca Geoana se stersese, intre timp, pe obraz, cu batista. Pentru cei care mai au dubii, asta e tactica PD-L/Basescu dintotdeauna.

11 comentarii:

Unknown spunea...

Ai mare dreptate! Mai ales "update-ul" e direct in plex!!!

Lilick Auftakt spunea...

@Ion

Iti imaginezi ca imi place cum sunt starniti cainii din PSD. Stau ei ce stau si inghit, dar si cand or sa dea navala, in toamna, pe beregata lui Basescu, o sa ne distram...Sper sa mai reziste pana atunci,ca sa fie muscatura mai puternica.

Anonim spunea...

A fost o PROVOCARE basesciana ieftina, o incercare de a isca tensiuni in psd! Evident ca pedeleprele stiau ca provocarea lor nu putea trece, ei vroiau doar sa faca valuri. Nu cred ca provocarea lor a reusit, ei au inteles ticalosia pedeleprelor si au ripostat ferm.
Totusi, cat tupeu de securist poate avea ba-secu incat sa faca asa ceva? Ce caracter poate avea incat sa-l propuna pe oprea, cel care generase scandalul de luna trecuta? Este o SFIDARE pe fata a pedeleprelor, arata cat ,,respect'' au ei pentru colegii de guvernare! Ceva tipic pentru pedelepre! Astia nu sunt oameni, cinismul acestor securisti intrece orice inchipuire.

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

E stilul lui Basescu personal. L-a facut de rahat chiar si pe Oprea cu chestia asta. Asa se comporta el cand are pe cineva la mana. Exemple sunt destule, si, culmea, chiar si in PD-L. Adica si acolo are oameni pe care i-a umilit la modul asta. Numai ca aia nu cartesc.

Anonim spunea...

@Lilick Aceasta propunere a lui oprea s-ar asemana cu propunerea lui draga stolo, musca sau stoica, dupa ce ei au fost ejectati din PNL! Adica ei sa fie propusi de pedelepre dupa ce au fost cai troieni in PNL, au injrat din greu conducerea liberala si au fost apoi dati afara! Incredibil cat tupeu au securistii astia din Partidul Derahat!
Tot partidul lui ba-secu este format din jeguri umane care au doua calitati: sunt extrem de obedienti, accepta fara cracnire regimul cazon din partidul-comando; latra foarte energic impotriva adversarilor aratati cu degetul de stapanul haitei. Simplu! Cui ii place bine, ceilalti sunt dati afara fara explicatii.

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Exact de ei voiam sa zic si eu cand spuneam de oameni din...PD-L. Nu uita ca Musca, Stoica si Stolo, dupa ce au fost folositi, au fost terfeliti de Basescu. Si vor mai fi de cate ori vor mai da ocazia. S-a folosit de ei si le-a dat suturi in fund. Si mai sunt cativa..Acum se foloseste de cativa de la PSD: Mitrea, Geoana, Sarbu, Oprea. Astia o sa fie primii terfeliti.

Anonim spunea...

@Lilick Este ceva specific lui ba-secu sa-si umileasca TRADATORII!!! Dupa ce acestia isi tradeaza partidele din care provin( PNL sau psd, prm, png, PNTCD) sunt tratati ca niste jeguri umane. Daca ma gandesc bine, bine le face ba-secu! Arata tuturor cat valoreaza un tradator, cat respect merita el!
Cu alte cuvinte, ba-secu are tupeul sa nu-si ascunda intentiile fata de tradatori. Toti cei care vor trada in favoarea lui stiu cei asteapta! Boii din psd care sunt tentati sa tradeze (mitrea, geoana, sarbu, oprea, la care te-ai referit dar lista este mult mai lunga!) sunt macinati de o dramatica lupta interioara: ori trec de partea lui ba-secu si vor fi distrusi mai tarziu, ori lupta impotriva partidului-stat prezidential. Caracterul acestor oameni ma face sa cred va vor alege tentatia puterii, chiar daca va fi vremelnica. Extrem de vremelnica!
Sa nu uitam ca ba-secu controleaza serviciile secrete si DNA-ul. Adica detine controlul asupra dosarelor lor, asupra potlogariilor lor. El stie permanent ce fac ei, cum pot fi ei santajati, ce dosare li se pot inscena. Avand atata putere, ba-secu se crede un fel de Zeus pe pamant. Ce nu stie el este ca serviciile secrete se pot dispensa oricand de el, poate fi sacrificat oricand de sistemul securisto-comunist care n-a murit dupa lovilutie, doar s-a metamorfozat. El va fi sacrificat fara mila atunci cand nu va mai fi popular, adica nu va mai stoarce voturi de la bobor. Tare ma tem ca actuala criza, prost gestionata de sarmanul boc, ii va fi fatal securistului de la Anvers.

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

A, nu ma indoiesc ca totul se va intoarce impotriva lui curand. Ma intreb doar cu cata forta. :)

Anonim spunea...

@Lilick Nici eu nu ma indoiesc ca acel ,,curand'' va fi la final de an. Dupa un an electoral gestionat de unul ca boc, care doar executa ordinele venite de la ba-secu, dezastrul va fi total! In tampenia lui, ba-secu se crede si un premier bun. El n-a fost niciodata un om care sa lase ceva in urma lui, eventual un damf de bautura si de hoit de securist jegos. El este specialist doar in scandaluri, in distrugeri, este un pitbull politic 100%. Atat. In loc sa gasesasca un premier competent, curajos si hotarat, a preferat sa-l puna pe slugoiul boc, adica sa conduca singur tara. El confunda tara asta cu o corabie iar criza asta cu o biata vijelie! In inconstienta lui nu-si da seama ca ,,biata vijelie'' il va termina! Sper sa nu distruga si ,,corabia''!
Spuneam odata ca are mentalitatea lui becali, adica vrea sa fie si patron si antrenor. Mai mult, el vrea sa-si umileasca antrenorul, sa-dea indicatii ,,pretioase'', sa-si umleasca antrenorul in public. Daca rezultatele sunt bune el este eroul. Daca nu, antrenorul! Rezultatele sunt cunoscute, nu-i asa? Ba-secu uita ca si ceasca se considera specialist in toate si a terminat ciurit la Targoviste. Setea lui de putere totala il va distruge, este un drog rea puternic.
N-am intervenit in discutiile privind cine il va invinge pe ba-secu. Pentru simplul motiv ca NIMENI nu il va bate, SE VA BATE SINGUR! Nu stiu cine va ajunge in turul doi, dar acela va castiga! Votul negativ il va matura de pe scena politica si cosmarul se va incheia. Asa cum ilici a pierdut in '96 si nastase in 2004.

Anonim spunea...

Probabil ca la PSD vor incepe (daca n-au si inceput) sa se acumuleze frustrarile. Hartuiala din partea PDL-Basescu si scaderea in sondaje (in timp ce PDL creste) vor face sa creasca tensiunile in partid si nemultumirea fata de alianta cu cotrocenistii.

Grea misie pentru PSD... si cu atat mai placuta misia noastra, cei care avem ocazia sa admiram un spectacol de circ de inalta clasa :)

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

De acord cu tine.


@Liviu

Da, daaa. Inaaalta! Foooarte inalta! Haha! :)