16 sept. 2009

16 septembrie - Alina, Mihai.. si o plangere penala

In primul rand vreau sa le urez "La multi ani!" Alinei Gorghiu si lui Mihai Voicu, doi tineri politicieni care, cred eu, se bucura pe deplin de sustinerea si simpatia noastra. Asta e partea frumoasa a postarii.

Partea urata e ca tupeista penala Ridzi le-a facut celor din Comisia care a audiat-o (mai putin celor din PD-L) plangere penala pe abuz in serviciu dupa modelul Nutzi. Invoca faptul ca cei care au venit la audieri au fost fortati sa faca declaratii impotriva ei. Proba? Inregistrarea de la comisia Udrea. Insa cred ca va aduceti aminte ca acele audieri au fost extrem de publice! Cat tupeu au unii...

5 comentarii:

atreides spunea...

Le mai spun si eu inca o data la Multi ani amandurora!
Pe chestia cu Ridzi, nu prea inteleg ce treaba are Comisia Ridzi cu inregistrarile de la comisia Udrea !?!

Lilick Auftakt spunea...

@Atreides

Nici eu nu inteleg. :)

Anonim spunea...

Daca scoti tupeul din Ridzi , nu mai ramane nimic.
Prostia,aroganta si lipsa de judecata e regina.
Asta e o logica bolnava ...

dramoleta spunea...

La multi ani, Alina!
La multi ani, Mihai!

Bogdan Olteanu îi sugera Monicai Ridzi sa faca plangeri penale împotriva tuturor deputaţilor,deoarece Raportul Comisiei a fost aprobat de Camera, inclusiv deputatii PD-L votand "pentru".

Crăciun Florin spunea...

Cei doi merita, din plin, un calduros La Multi Ani !

Ridzi ... of, fata asta are drept consilier pe "renumita avocata" cu patalama de conferentiar universitar la ... na ca nu mai stiu care este institutia universitara cu "presul". Stilul este Udrea, iar Udrea este stilul avocatesc al atacului fara rost.

Ce va obtine ? Eu spun ca nimic. Procurorii "au deraiat" de la linia Kovesi&Morar de supusenie basesciana. O astfel de cerere este inadmisibila. Faptele nu se confirmaa si NUP.

Pe de alta parte, Ridzi, la fel ca mastera Udrea, spera ca un procuror va anunta Camera Deputatilor ca impotriva lui "X" s-a inceput cercetarea penala si de aici ... de aici un tambalau politic marca PD-L.

Sa nu ne facem griji. Ridzi, la fel ca Udrea, practica frectia la picior de lemn. Specialitatea casei. Cel mai bun exemplu este "raportul" lui Basescu, balbait si aiurit precum vorbitorul. O fi troscanit baiatul ceva, de curaj, inainte ?