10 feb. 2011

Cateva intrebari...

"Cum e posibil sa acuzi partidul de guvernamant (de coruptia din vami - n.red.), cand aceasta operatiune se desfasoara acum, cand acest partid e la guvernare? E o actiune de intoxicare uriasa", a declarat, joi, la postul public de radio, presedintele Traian Basescu.

Cine acuza partidul de guvernamant? Si ce faci daca oamenii care au fost implicati in contrabanda sunt apropiati de partidul portocaliu? Ce merit are partidul in aceasta operatiune? Partidul ancheteaza sau DNA? Nu sunt procurorii independenti? Nu este justitia oarba?

"Ca e politic, ca e in interiorul PDL... niste minciuni fara limite. Un mare nimeni (Claudiu Saftoiu - n.red.) a afirmat ieri la televizor: presedintele stia din 2005! E un mare nimeni", a mai spus Basescu la RRA. Pai nu domnia sa, in calitate de presedinte, l-a numit pe acest "Mare Nimeni" la sefia unui serviciu secret? Si n-a fost Doamna Nimeni consiliera sa de taina?

9 comentarii:

Lupus spunea...

Cand o fi fost in forma bahica?
Seara pe TVR sau ziua pe RRA?

Matilda spunea...

Băsescu a găsit vinovaţii : Dinu Ruşanu, Nini Săpunaru...etc.
Să-ţi fie ruşine, domnule Nimeni !

radu spunea...

cineva trebuia sa inceapa sa curete tot jegul adunat de 20 de ani. de ce acum,vai dar trebuia mai devreme mai tarziu...e penibil! sa nu ramana piatra pe piatra din toate vamile si partidele ar fi perfect,ar aparea altii sa umple "vidul de putere" dar macar un timp ar fi curat

Lilick Auftakt spunea...

Pai ori acest guvern face curatenie in vami, cu tot show-ul mediatic, ceea ce inseamna ca PDL coordoneaza Justitia, DNA, ori justitia si DNA sunt libere, independente, nepolitizate si PDL si Basescu nu sunt implicati in show.

Vlad Cel Groaznic spunea...

Cine dracu' sta sa asculte ce spune jegu' asta uman?!

Prima masura de a te proteja fata de excrocii de tip alba-neagra este sa nu stai la jocul lor. Este un gunoi de om, si orice actiune de-a lui are o singura finalitate: banii tai vor deveni ai lui, si eventual iei si una-n mecla, asa, de distractie!

Basescu trebuie eradicat. Ca orice boala - rabia, febra aftoasa, etc. E o infectie.

Lilick Auftakt spunea...

@Vlad, e destul de greu. Si poporul e infectat.

gicu spunea...

daca va trece legea pentru finantarea publica a campaniilor electorale ale candidatilor la presedintie, si va trece,nu va mai fi nevoie de vamesi.si daca faci asta inainte ca ei sa apuce sa spuna unde se duce mita -si mai bine..acum chiar daca vor incerca sa spuna ceva , nimeni nu ii va crede..Coruptia generalizata,la toate vamile,nu poate fi posibila fara protectie de la cel mai inalt nivel..ca la"Dragonul Rosu"..

Mihai Pop spunea...

Acest Guvern nu face curatenie. Acest Guvern lasa sa se faca curatenie, spre deosebire de guvernele anterioare. Nu zic, nici un membru PNL nu e in vizor pana acum, doar membrii PSD si PDL. Ma intreb daca va veni USL la putere, cu PSD in fruntea guvernului desigur, justitita va mai fi atat de corecta. corecta=deopotriva nastase(PSD),ridzi(PDL),voicu(PSD),pasat(PDL) imunizati, dar si gutau (pdl) si nicolescu (psd) arestati.

Analog si cu vamile. Si daca membrii PDL sunt implicati, sa plateasca!

Au fost in emisiune la RTV mai multi lideri clujeni de la mai multe partide. Si s-a admis ca la Cluj se face politica altfel. Nu explic, poti sa cauti. Probabil ca de aceea Boc, ca om, rezista si va fi in continuare presedintele PDL. Din interior, unii s-au cam saturat de cei rai. Boc nu e printre ei. Guvernul sau plin de interese poate ca e corupt, dar el insusi, nu.

Lilick Auftakt spunea...

@Mihai Pop, vezi ca Basescu si reformatorii vor sa va termine. Citeste ce scrie azi si Tapalaga. Trebuie sa muriti, sorry. :))