10 feb. 2011

Cine il promoveaza pe Traian Basescu...

‎"Ratingul emisiunii în care a fost şeful statului a fost de numai 1,4 % (aproximativ 74.000 de telespectatori), în timp ce meciul de fotbal a adunat pe TVR 2 de trei ori mai mulţi privitori: 4,6% rating (242.000 de telespectatori)." Au aflat insa si restul, la emisiunea lui Gadea, tot ce a spus presedintele.

In momentul in care scriu, presedintele da un interviu la Radio. Realitatea TV si Antenele au grija sa nu scape nimeni un cuvintel si transmit acest interviu. Si ne mai intrebam cine l-a readus la putere pe Traian Basescu. Poftim!

14 comentarii:

Robert spunea...

Sfarsitul lui Basescu va fi atunci cand mass-media va inceta sa mai scrie despre el.
Cum ar fi sa avem un presedinte care nu mai e bagat in seama de nimeni, marginalizat?

Silvy spunea...

Because of this: http://silviana.cosma.name/2011/02/don%E2%80%99t-worry-there%E2%80%99s-no-pressure/

si, in mare parte, din cauza asta:

http://silviana.cosma.name/2011/02/despre-nonjurnalism/

E incantator sa observi cum posturile de stiri inca nu isi dau seama ca jurnalismul chiar nu mai exista, si ca alearga dupa ultima stire indiferent de importanta ei. Analiza lipseste complet. In schimb, sa adunam aceeasi oameni in talk show, vorbind aceleasi nimicuri, pentru ca e mai simplu. Ai sa gasesti in articolele mele cateva exemple de jurnalism adevarat si ai sa vezi de ce la noi nu exista asa ceva.

Nu avem educatia necesara dar nici dorinta de a intelege ce inseamna cu adevarat mass-media si forta ei.

Lilick Auftakt spunea...

Si ce o sa mai faca cand n-o sa mai existe Basescu? Sa inceapa de acum sa exerseze si sa nu ii mai faca agenda. Vreau sa faca agenda noastra, daca tot sunt invinuiti ca ne fac jocurile.

lehman25 spunea...

Ai punctat foarte bine,e si meritul acestor doua posturi,daca ele aveau un raiting mai mare, numai trebuiau fi furate,cateva sute de mii de voturi !

Deceneu spunea...

@Lilik - Antenele fac agenda lui Crin a PNL si a USL.
Nu spune Crin si toti liberali sustineti, ca tinta este Basescu si guvernul Boc?
Mass-media e subordonata luptei politice, nu se ocupa de problemele societatii.

Lilick Auftakt spunea...

Pe temele lui Basescu? Hm. Nu cred...

Petrini spunea...

@Lilick

"Sa inceapa de acum sa exerseze si sa nu ii mai faca agenda. Vreau sa faca agenda noastra, daca tot sunt invinuiti ca ne fac jocurile."

Chestia asta e antologica! Pe bune, ai mai spus tu chestii nastrusnice pe blogul asta, dar cu asta te-ai intrecut pe tine insuti. Deci A3 si RTV ii fac agenda lui Basescu? Wow, just wow... Eu credeam ca naivul ca de-aia v-ati aliat cu Voiculescu, sa aveti access mai direct la "Fii-rea cu ".


Stii care-i partea cea mai trista in postarea asta a ta? Faptul ca tu crezi sincer ca procentele pe care le le afiseaza azi PNL respectiv Basescu sunt rezultatul marilor realizari ale PNL in opozitie si respectiv al coruptiei/incompetentei lui Basescu (si a guvernului sau) la putere. In opinia ta nesfarsitele ore de talkshow-uri rezumate simplu la: Basescu=EVIL, Opozitia=Ingeri au lucrat de fapt in favoarea lui Basescu, nu a voastra. Ai o problema serioasa daca ai inceput sa vezi aliati (chiar si fara voie) ai lui Basescu in doua televiziuni care sunt atat de pe fata si fara nici un fel de rezerve anti-Basescu incat insusi presedintele vostru a gasit de cuviinta sa se alieze cu patronul fost-turnator al uneia dintre ele. Cum omul nu e prost, si-a calculat ca pierderile pe termen scurt de imagine vor fi mai mult decat recuperate prin noua sa arma media.

Lilick Auftakt spunea...

@Petrini, trebuie sa iti fac o precizare: eu personal nu ma uit la Antena 3. Citesc in presa ce se intampla. Dar din ce citesc observ ca aceste televiziuni ii fac jocurile lui Basescu.

Vlad Cel Groaznic spunea...

" eu personal nu ma uit la Antena 3" - nici la Mircea Badea :D ?!

Lilick Auftakt spunea...

O vreme, 2009 si 2010, m-am uitat si la Antene. Inainte ma uitam doar la Paler. Acum, in 2011, m-am uitat doar la interviul cu Djuvara. Badea? Ce sa vad la el? :D

Arogantu' spunea...

@Lilick
N-am o problema cu faptul ca nu te uiti la A3.
Imi permit, totusi, sa-ti sugerez un demers mai deosebit: ceea ce face Valentin Stan la 'conexiuni'.
Pe de alta parte - insistenta cu care Ba'secu si oranjgutanii vorbesc despre Antonescu numindu-l 'antenescu' arata un mare OF al sus-numitilor.
In alta ordine de idei - A3 este, totusi, singurul loc unde lui Antonescu si Ponta li se pun intrebarile importante. Intrebari esentiale sint adresate si lui Ba'secu si virfurilor Puterii - dar acestia isi trimit in talk show-uri doar papagali sau / si analfabeti.
Greseala A3 ca-i accepta !

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim, multumesc, dar din pacate se suprapune peste o alta emisiune pe care o urmaresc.

Arogantu' spunea...

@Lilick
La A3 (spre deosebire de RTV) inregistrarile chiar functioneaza ... :D
Evident - eu ma uit numai pe internet.

Lilick Auftakt spunea...

Asta daca m-as innebuni dupa personaj. Dar nu e... genul meu. Din niciun punct de vedere. :) Eu nu ma uit la tv pe net. Nu ma uit la nicio televiziune romaneasca nici altfel. Nu cred ca am ce vedea. Doar ASCULT uneori la Realitatea. Televizorul sta deschis. Privitul la televizor mi-l rezerv pentru alt gen de emisiuni. :)