6 feb. 2011

Declaratia zilei!

Mircea Toader, la Realitatea TV: "Acum PNL o sa dispara, inghitit de PSD. Asta era si scopul nostru (nota: al PD) cu alianta DA"

15 comentarii:

Max spunea...

Io-l bag în mă-sa!

Lilick Auftakt spunea...

Lasa ca nu am disparut cand au vrut ei, si i-am mai molipsit sa se doreasca si de dreapta. Peste cativa ani ii vad si pe PSD batand la usa PPE. :))

ADRIAN spunea...

:))))
asta imi aduce aminte de scheciul ala cu "Zgabeartza Iftode sa traiti!" in care Dem Radulescu colecta banii baietilor de la internat si cand a venit inspectorul scolar i-a scapat din palaria in care-i indesase spunand : "... sa nu-i fure altii!" :)))
Cea mai tare declaratie ever! :)))

Lilick Auftakt spunea...

Vaaai, Adrian. :))) Doamne, la fix ti-a venit comparatia asta. :)))

codeus spunea...

bine macar ca recunsc ce au vrut. deocamdata au reusit sa confiste Romania, pana cand? vom vedea

Adrian Stoica spunea...

Individul e complet idiot, a dovedit-o deja. Dar, asta nu inseamna ca nu spune adevarul, dimpotriva.
De fapt, in legatura cu alianta DA, lucrul asta a fost vizibil inca de la inceput.
In ceea ce priveste USL, prefer sa ma abtin. Eu nu am incredere in nicio alianta. Si, imi suna si urat. Mai bine i-ar zice "uniune pragmatica" sau altcumva.
Totusi, eu zic ca, acum, nu exista riscul asta. Fiindca, pana una-alta, PNL si PSD sunt singurele partide reale pe coridoarele ideologice respective. Cum un partid nu poate acoperi tot spectrul ideologice, daca, prin absurd, PSD ar inghiti PNL, ar aparea un alt partid pe dreapta, si asta ar fi tot.

Anonim spunea...

M-a parasit, da-o naibii, e o tarfa. :))
PDL incepe sa semene a barbat frustrat. Dupa chipul si asemanarea...

Wilkins Micawber spunea...

Superba mecla i-ati gasit ca ilustrare.

radu spunea...

Hehehe, gura pacatosului adevar graieste!
Vorba lui Petrica Roman, in 1990, "ei s-au demascat!" Daca mai era nevoie.
Surpriza, draga soricarule Toader: s-ar putea ca, pana la urma, PSD sa fie cel inghitit de PNL!
In al doilea rand: spre deosebire de voi, care voiati fuziune ca sa ne anihilati, astia sunt, de bine de rau, parteneri loiali, capisci? Datorita PSD, PNL a avut numai de castigat: sustinerea guvernului Tariceanu impotriva chelului, iar acum, doborarea autoritarismului basist si dobandirea unei forte electorale la care inainte nici nu visa. De-asta suferiti, ca n-ati putut sa ne eliminati! S-ar putea ca acum sa fie invers. Hasta la vista, baby, cine ridica sabia de sabie va pieri!
Nu mor caii PNL cand vor javrele ordinare ale PD! PNL e, va place sau nu, brandul politic nr. 1 al Romaniei moderne, nu un avorton de conjunctura ca voi!

Vlad Cel Groaznic spunea...

Asta e cretinu' care le face cu degetelul lui puhavel semne in parlament?!

Cand s-o renunta la tampenia asta, cu "dreapta" si "stanga"?! NICIODATA astea in ROMAnia n-au avut nici o relevanta, nu au insemnat decat niste stereotipii golite de sens, ca formulele de salut. Basistii sunt cei mai bolsevici posibili, sunt criptocomunisti de cea mai joasa speta, din toate punctele de vedere, si o ard cu "dreapta" lor in stil barbar!

Lucia Verona spunea...

De ce vor unii neapărat ca un partid să înghită alt partid? Nu e obligatoriu, să ştiţi. Iar ideologia, doctrina, contează foarte mult. USL are şanse tocmai pentru că e format dintr-un partid de stînga şi unul de dreapta, bine definite. Deci amîndouă ştiu pînă unde pot să meargă, ce compromisuri pot să facă şi ce nu.
Sigur, cînd te defineşti doar ca "partidu' lu' cutare", orice derapaj este posibil.

Lilick Auftakt spunea...

Tendinte canibale. :)

Vlad Cel Groaznic spunea...

E unu' cu privire dubioasa, din haita basista... unu' nasos, alb in cap, cu niste ochi de oblete fiert... ala e doctor in canibalism :D !

Gabriela spunea...

Gura pacatosului, adevar graieste!

Anonim spunea...

,,, om batran si fara minte ,,,