28 feb. 2011

Deconspirarea lui Ducu Bertzi nu pare intamplatoare...

"Credeţi că au stat de vorbă cu Ducu? Niciodată nu a fost chemat la discuţii sau audieri. Analiza lor s-a încheiat acum 5 luni şi dintr-o dată, vineri după-amiază, ne trezim cu o scrisoare, că au trimis decizia la Curtea de Apel." Spune Theodora Bertzi intr-un interviu pe dcnews, referindu-se la CNSAS.

Totusi, aceasta deconspirare a lui Ducu Bertzi, caci despre asta e vorba, nu pare sa fie chiar atat de intamplatoare. In urma cu doua saptamani, Theodora Bertzi a semnat un memoriu initiat de Militia Spirituala, adresat CNSAS-ului. Il redau mai jos, in scribd, cu tot cu semnaturi. Totodata va invit sa cititi si acest articol, care se pare ca a tulburat cu adevarat apele la CNSAS. Militia Spirituala va initia curand o dezbatere prin care doreste sa modifice legea de functionare a CNSAS. Ceea ce e, poate, si mai interesant, e faptul ca la cateva zile dupa ce semnasera pe lista, alte doua persoane au suportat presiuni si au fost nevoite sa-si retraga sustinerea. Dar sa vedem despre ce e vorba in memoriu:

Memoriu CNSAS

3 comentarii:

Anonim spunea...

Mai avem inca mult pana departe...

Lupus spunea...

Se impune de urgenta modificarea Legii accesului la dosarele securitatii gestionate de CNSAS, astfel incat sa fie sanctionata penal divulgarea de catre salariatii CNSAS sau de catre cercetatorii arhivelor a vietii private a celor urmariti de securitate.
S-ar preveni aparitia in mass media a atator picanterii despre viata intima a celor urmariti... situatii ramase totusi secrete... si pe care nici securitatea nu si-a permis sa le faca publice.

Costin Comba spunea...

Nimic nu e intamplator, nimic nu e lasat in voia hazardului. Totul este controlat si corijat. Pai daca doamna bertzi nu era parlamentar al opozitiei, mai interesa pe cineva de sotul dansei? Ma intreb si eu ca ala prostu', doar.