4 feb. 2011

Elena Udrea: dezinformari si false dezbateri

"Lansăm în dezbatere Legea Capitalei. Există două variante: 6 sectoare sau 22 de unităţi administrative", anunta Elena Udrea. Si completeaza: "Este o variantă împărţirea actuală, în şase sectoare, urmând ca atribuţiile Consiliului general, primarului general şi viceprimarilor de sector să fie altele şi altfel împărţite. Există şi varianta alianţei DA (PNL-PD) din 2004, şi anume varianta cu reîmpărţirea Capitalei în 22 de unităţi administrativ-teritoriale. Ambele variante vor fi în dezbatere publică, iar rezultatul final, ceea ce vom supune Parlamentului, va fi ceea ce vor dori bucureştenii"

Cred ca v-ati dat seama de la bun inceput ca e o pacaleala pentru bucuresteni, mai ales pentru electoratul de dreapta, liberal, care voteaza in proportie de peste 37%, conform ultimelor sondaje, PNL-PC. In primul rand pentru ca ceea ce ne propune Elena Udrea NU e o dezbatere pe o problema reala: adica intre descentralizare si supercentralizare, intre primari de sector alesi de populatie sau viceprimari recrutati dupa diverse interese de gasca si numiti la ordin. Elena Udrea ne propune o dezbatere pe doua variante dorite de ea. O dezbatere autentica, ce se doreste concretizata intr-un referendum, e cea propusa de primarul Chiliman. Las la o parte apelul pe care il face Udrea la nostalgia alegatorilor, prin faptul ca pomeneste de Alianta DA. Si acest apel face parte tot din arsenalul de dezinformari, manipulari, tepe, ametire a electoratului.

Eu am incredere ca bucurestenii stiu ce vor. Ca nu am ajuns de tot rasul sa ne prosteasca o tzatza din Plescoi. Spunesitu va invita la dezbatere cu intrebarea: "cine are de câştigat dacă Bucureştiul revine la centralizare?"

7 comentarii:

Vlad Cel Groaznic spunea...

Mie mi-e foarte frica de reactiile cetatenilor romani, in general (fie ei bucuresteni sau cisnadieni)!

Vezi cine sunt primarii "alesi" in fiecare sat sau oras din tara :( . Vezi cum a fost ales Baselu' drept primar al capitalei, dupa prestatia de la transporturi! Si mai dihai, dupa ce a facut in primul mandat la capitala, a fost reales?! Iar cand si-a pus palma-n cur si s-a dus sa se faca el presedinte, hoarde de bucuresteni s-au dus sa-l voteze! Si dupa ce a facut si la Presedintie, s-au gasit totusi niste gunoaie de oameni sa faca spume la bot si la vot pentru scursura asta sinistra (stiu ca au fraudat votul, dar in mod normal nici EBa nu trebuia sa dea cu stampila pe tac-su'!) :(

Bravos, natiune, halal sa-ti fie!

nic spunea...

Daca dezbaterea propusa de Chiliman nu va fi bine mediatizata si nu se va incheia printr-un referendum atunci ce va vrea Udrea asa se va face. Si ce vrea Udrea se vede din ambele variante. Ca toti banii din Bucuresti sa fie intr-o singura mana. Si mana aia sa fie a ei. Ca daca pierd alegerile generale sa le ramana ca vaca de muls cel mai mare oras, Bucurestiul.

Lilick Auftakt spunea...

Corect!

dominic spunea...

22 de "sectoare" ar mai lipsi... Si asa exista persoane din doua sectoare diferite care impart acelasi pat. Poate suna un pic pervers, dar cum ar fi sa fie in acelasi pat persoane din patru sectoare? :))

Anonim spunea...

jos laba de pe BUCURESTI!!!!!!!

Anonim spunea...

JOS LABA DE PE BUCURESTI HOARDA PORTOCALIE!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

JOS LABA DE PE BUCURESTI HOARDA PORTOCALIE SI UDREA!!!!!!!!!!!!!!