14 feb. 2011

Maimutele portocalii cer mai mult spatiu pe televiziunile mogulilor

"Democrat-liberalii propun, printr-un proiect de lege, paritate între Putere şi Opoziţie la dezbaterile de pe micile ecrane. Jurnalele de ştiri vor fi realizate ţinând cont de ponderea partidelor parlamentare. Un grup de patru parlamentari PDL - Raluca Turcan, Cezar Preda, Brânduşa Novac şi Doiniţa Chircu -a iniţiat un proiect de modificare a legii audiovizualului." - Adevarul

Va imaginati ce ar insemna sa vedem aceste maimute portocalii mai mult decat oricum le vedem astazi la TV?

13 comentarii:

lucian burjuiul spunea...

E chiar foarte bine. Sa avem PDL pe saturate!
Lilick, am mai spus-o. Cateva emisiuni vibrante cu Basescu, in care actorii sa-i recite ode... eu as merge si mai departe si i-as pune si pe Badea, Gadea si prietenii sa faca macar o emisiune pe saptamana.

Marieta spunea...

Tălmăceanu e de departe favoritul meu :))

radu spunea...

Ssst! Horcaie! basecu ii tine lumanarea piticului de sacrificiu. Portoclcalezii s-au dus dupa coliva. udrea aduna bocitoarele, dar ii face loc stafiei la partid, ca alt cretin n-au sa puna in fruntea partidului aluia de 2 lei.
Vorbim mai incolo :)
Cat priveste proiectul de lege al tutelor alora, nu mor caii cand vor cainii, pardon, javrele ordinare.

Adrian Stoica spunea...

Da, da, da ... Vreau mai mult Alin Popoviciu, vreau mai mult Hoara. Ce Lazarescu si Muraru, ce Tociu si Palade, vreau pe Hoara si Popoviciu. Si pe Andreea Pora, of course.
Da, da, da ... Uite si programul TV al zilei:
ora 6.00: Deschiderea programului. Zana surprizelor (Andrea Pora) va spune: mai traiti? Bine ...
ora 6:15: Astrele vorbeste. Emisiune de elevate predictii economice, sociale, politice, realizate de cele mai cunoscute cititoare in ghioc. Realizator si moderator: Alin Popoviciu
ora 6:45 Noi crestem odata cu tara. Montaj literar-artistic pe versuri de Traian Basescu. Recita Emil Boc, prim-ministru.
ora 8:00 Breaking-news: Guvernul majoreaza punctul de penis. Prezinta Elena Udrea si Roberta Anastase
ora 9.00: Economia in 60 de minute. Talk-show. Astazi despre transformarea combinatelor cocsochimice in unitati chixocomice. Moderator: Marcel Hoara
ora 10.00: Campionatul mondial de fotbal cu nasturi. Transmisiune directa de pe Stadionul Olimpic din Rachitele, ctitorie a epocii Basescu-Udrea-Boc
ora 11.00: Partidul minte ...
Partidul minte ...
Partidul minte luminata
Program artistic prezentat de soimii patriei, in frumosul lor costum portocaliu
ora 12.00: Nestirea zilei. Principala emisiune informativa a zilei.
Ora 13.00: Concurs cu premii. Telespectatorii sunt rugati sa raspunda, in direct, la o intrebare, mereu aceeasi, si anume: Cati pedelisti fura in nestire (e vorba de emisiunea precedenta). Cei care dau raspunsul corect ("toti") primesc premii importante constand in: zile libere (neplatite), excursii cu elicopterul (la DNA) etc.
Ora 14.00: Telescoala. Fenomene mecanice. Calculul fortei si al vitezei. Prezinta Daniel Petru Funeriu
Ora 15.00: Medicina in familie. Emisiune de arte frumoase. Astazi: arta fugii
Ora 16.00: Film artistic: Mizerabilii. Copro-ductie PDL, UNPR, UDMR. Interpreti: cu nemiluita. Astazi, episoadele 3789 si 3790
Ora 18.00: Falci (sau Falca?) - Film documentar despre viata rechinilor si a altor creaturi subacvatice
Ora 19.00: Film artistic: Atunci i-am condamnat pe toti la moarte. Cu si despre pensionari, copii, bolnavi etc. Scenariul si regia: Traian Basescu si Jeffrey Franks
Ora 20.00: Program special de Sf. Valentin. Emisiune distractiva, prezentata de HR Patapievici
Ora 22.00: Filmul de Oscar: Oscar nu (mai) avem, dar avem William. William Branza
Ora 23.00: Traian Basescu. Film istorico-documentar despre viata presedintelui Romaniei. Regia: Traian Basescu. Dialoguri: Traian Basescu Decoruri, costume: Traian Basescu. Sunet: Traian Basescu. Lumini: traian Basescu. In rolul lui Traian Basescu: Elena Udrea
Ora 24.00: Film porno (interzis minorilor): Cum sa futi un miliard. In rolul principal: Elena Udrea

Lilick Auftakt spunea...

@Lucian, trebuie cineva mai credibil. Badea izbucneste in ras. :))

@Marieta, mie imi plac toti. :))

@radu, am auzit ca Basescu totusi s-a hotarat pentru Udrea. Au lasat portocaliii niste zvonuri de la intalnirea cu Basescu.

@Adrian, Hahahaha! Ce n-as da sa vad macar o zi programul asta. :))

codeus spunea...

io imi imaginez chiar si timpul cand nu vom vedea decat "maimute" la televizor si sa stii ca ma ia cu frisoane

Lilick Auftakt spunea...

@Codeus, nu numai pe tine o sa te ia. Ma bazez pe asta. Ca toata lumea se va convinge cat de prosti si tupeisti sunt pedelistii.

EPISTOLEpentruZEUS spunea...

pe la televiziunile mogulilor mi se pare ca au parte de chiar PREA MULT timp, pedeleprele! ca numai despre ei vuieste toata programa.
la paritate, am vrea si noi timp pe masura la televiziunea nationala... dar crezi ca ni-l da culcer? :(

Lilick Auftakt spunea...

@Epistole, aa, nici gand. Nu ne da.

radu spunea...

Atacul impotriva presei ostile nu e semn de fortza, ci de slabiciune. Nastase isi aduce aminte de ce.
basecu si ai lui ar trebui sa stie ca, atunci cand castigau, castigau in pofida ostilitatii media. Cand e sa piarda, pierd, oricat ar vrea sa puna pumnu-n gura presei, iar represiunea impotriva televiziunilor ostile li se poate intoarce in nas, prin efect de bumerang.
Daca in viitorul imediat Opozitia va sti sa se aseze intr-un context extern favorabil, printr-o politica inteligenta de aliante internationale, serviciile vor trada partidul de guvernamant. Asa a fost si in 1996, si in 2004.
@Lilick: basecu cica are deja premierul "independent", dar nu ni-l spune inca. Asta inseamna ca fie vor lasa cadavrul ambulant al lui bok in fruntea partidului, ca sa stea Udrea si pupincuristii telectualo-basisti sub el (hehe), fie bok pierde tot, ceea ce nu cred. Piticul de la aparate e paratrasnetul perfect. Vom vedea.

Anonim spunea...

Lilick, cica treaba ar fi mai perversa de atat.

Una dintre modificari prevede scoaterea obligativitatii cablistilor de a transmite posturile romanesti. Unii zic ca se umbla la scoaterea din grila a RTV & Antene...

Vlad Cel Groaznic spunea...

Eu nu inteleg de ce ii primesc astia in emisiuni pe sclavii lu' Basescu! Pur si simplu, nu va chem pentru ca-mi scadeti rattingu'! Adica, du-te dracu'! Ce-o fi asa greu, frate, in economia de piata de astazi?! Orice lege care ar incerca sa forteze contrariul nu poate fi decat anticonstitutionala - deci, bagam la CE si da-i in pastele ma-sii! Direct realizatorul sa faca plangere, ca persoana fizica! Chiar n-o exista nici un mod de a opri oranjgutanii?!

Mihaela spunea...

Lasa sa ii lase sa apara cat mai des, poate asa vad si cei care mai cred in ei, cat de "corecti" sunt. Ar fi bine insa sa fie confruntari, ca daca sunt doar ei, va dati seama ca numai de bine vorbesc. Trebuie sa fie cineva care sa ii confrunte si sa arate lumii intregi ca nu sunt buni de nimic.