12 feb. 2011

Moasele portocalii isi sufleca manecile. Alba ca Zapada trebuie sa se nasca!

Vuvuzelele portocalii au inceput campania pentru partidul Alba ca Zapada. Azi e de serviciu Daaaaan Tapalaaaaaga! Baietii au devenit atat de previzibili… «Alba ca Zapada zace cu marul in gat, tot asteptandu-si printul», scrie sluga basista de la HotNews… Ci’n sa fie printul, ci’n sa fie?

Cititi articolul ca sa vedeti cu cata grija pentru viitorul partid scrie "independentul" Tapalaga... Cum isi cauta argumentele... Ajunge chiar sa citeze din... Dinu Patriciu!!! (Il vedeti pe conu’ Dinu langa Traian, in acelasi partid?) Iar despre Cartarescu scrie astfel: «Comentatori cu seismograf politic sensibil ca Mircea Cartarescu au simtit si ei vibratia». Ce-au facut??? Adevarul e ca, daca ati fi citit editorialul de vineri al scriitorului, in care acesta matura pe jos cu toata suflarea politica si dadea de pereti cu toate partidele, v-ati fi intrebat: e scris cu pixul sau cu… seismograful ?

Tabloul acestor cazne ale portocaliilor arata precum fuga nebuna a unui sobolan prin cusca, prin labirint... Il vezi de sus si te amuzi. Cam asa se pot interpreta zbaterile lui Tapalaga. Cum pipaie el situatia... Zici ca mangaie o piatra pretioasa, sau consulta prin palpare un ficat bolnav... Parca urmeaza sa nasca Regina Victoria! Si, cand colo, omul asta moseste o catea raioasa, cu buzele pline de colagen ale Ebei si parul vopsit al Elenei, care urmeaza sa fete in curte, la Modrogan...

Oricum, o sa fie o nastere profund asistata. Cu vibratii, seismografe si toate cele... Plus ceva ajutor de la serviciile secrete, nu?

P.S. Vad ca si Funeriu isi da cu parerea acum, pe Madam Blogary. Despre ce? Despre Alba ca Zapada, fireste! Mai rasfirati, baieti, mai rasfirati!

24 de comentarii:

transildania spunea...

Citatul cel mai edificator din articolul lui Tapalaga este "partidele actuale trebuie ucise, scoase din joc".

In plus ar trebui facuta o culegere cu citatele acestui ... nu stiu cum sa-i zic ... la adresa lui Patriciu din ultimii trei ani.

Lilick Auftakt spunea...

Ce poti sa mai spui de disperatul asta? Ar vrea el sa moara toate partidele. Siigur. Pana atunci sta cu mainile bagate in catea pana la coate, doar doar scoate de-acolo o Alba ca Zapada.

radu spunea...

Un partid mai curat, mai uscat, fie numele basecului laudat!
Partidul intelectualilor tineri, curati si anticorupti, partidul societatii civile care vrea sa modernizeze statul roman dupa 20, 200, 2000 de ani de politica damboviteana, manca-l-ar tata!
Pun pariu ca Elena Udrea va fi in El, si ca nu va merge cu uratii lui Blaga.
Elena Udrea este principala vulnerabilitate a unui asemenea avorton s(in)ecurist. Corect, Lilick, s-ar putea sa-o vedem si pe botoaxa de Eba pe-acolo.
Important e ca PD-ul sa se rupa si majoritatea parlamentara sa se schimbe in favoarea Opozitiei antibasiste.
Trebuie sa lucram pe toate caile posibile sa-i incaieram.
Dap, Dinu Patriciu pare a fi sponsorul partidului, alaturi de Udrea. In ultimele luni, Adevarul a devenit un poligon de antrnament pt. liberalii, cica, dezgustati de compromisul cu Felix si PSD.

atreides spunea...

Auziti ce zice Preda: ''Eu m-aş bucura dacă ar putea să existe o a treia moţiune care să nu fie nici pro-guvernamentală, o apologie a lui Boc, dar nici una antiguvernamentală. M-aş bucura dacă ar exista resurse în acest moment în PDL pentru o moţiune nonguvernamentală, pentru cetăţean şi împotriva USL, pentru că acesta este adversarul nostru în acest moment, nu Boc sau altcineva din PDL. În ceea ce mă priveşte, mă voi strădui să construim împreună cu alţi colegi o asemenea moţiune, nu împotriva lui Boc, nu o apologie deşănţată a lui Boc, ci o moţiune care să articuleze o viziune politică pentru anii următori şi pentru ce înseamnă interesele dreptei din România”
Cum citesc eu treaba asta: Preda se simte foarte bine la Bruxelles, cu salariul ala nesimtit, si n-are niciun chef sa renunte la el ca sa se cupleze cu Alba ca Zapada. Omul va asista linistit cum se incaiera gastile din PDL, el oricum nu pierde nimic indiferent cine castiga, iar daca va iesi prost pentru PDL dupa alegerile din 2012 abia la congresul de dupa aia va incerca, cu oarecare sanse, sa acceada la putere in partid (dupa cum zicea chiar Preda, in politica e ca la pescuit, trebuie sa ai rabdare). Si atunci va pretinde ca PDL va deveni Alba ca Zapada. Iar noi, desigur, o sa ne grabim sa-l credem :)

Anonim spunea...

@transildania
Nu am uitat de pariu, o sa iau legatura cu Alexandru.
Din pacate am vazut mesajul tarziu si astazi nu e posibil asa ca vor bea suc.

gugu spunea...

O alta vuvuzea portocalie, Stefan Vlaston, scrie acum si el, pe Hotnews, despre necesitatea infiintarii unui nou partid. E clar, asa e ordin!

radu spunea...

Problema in PD e serioasa si ca daca nu ajung la un agreement in mai in favoarea lui basecu, se vor rupe. Deocamdata sunt in plin teasing.
Tipii si-au facut niste calcule Probabil spera sa mai migreze la ei niste anticomunisti frustrati din PNL plus niste alde Dancu din PSD si sa faca in felul asta figura de nou partid al elitelor, directionat de "instinctele" lui basecu.

Lilick Auftakt spunea...

Habar nu au ce sa faca . Sunt absolut bolnavi de disperare. Daca au ajuns ei sa spere si de al Patriciu... Acum e bun. Pana acum plangeau in cor cu Basescu: "Sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu"

Pro atitudine spunea...

Pe masura ce ne apropiem de congresul PDL spectacolul va deveni tt mai interesant. Insa, pana una alta, se pare ca sufera piticii de pe langa Alba ca Zapada. Sa faca oare acestia parte din pierderile colaterale????

Vlad Cel Groaznic spunea...

S-or gasi tampiti sa puna botul la harneala asta securista de ultima speta?

Ceva mai de prost gust n-am mai vazut de mult timp... De cand s-a branduit "cel mai rezistent la bautura dintre toti bisnitarii din port" ca "anticomunist"! E clar, "poate fi vindecat prin impuscare!"

"Daca sticla ar fi de fier/Ce brand aveam!"

Lilick Auftakt spunea...

E acelasi stil scarbos de manipulare. O incercare atat de jalnica incat numai sectantii basescieni ar pune botul, sperand ca mai prostesc pe cineva.

radu spunea...

Oricine se converteste intru basism e "reevaluat" si devine din Rau - Bun. Poa sa fie mafiot, mogul, sef de mafie personala, securist, infractor, orice. basecu insusi e privit de latraii sai ca un om din sistem, dar care-l cunoaste din interior si s-a schimbat in Bine ca sa bata Raul cu armele lui. Superb! Merg beietii pe drumul Damascului, in cautarea lui Hayssam!
Daca azi, acum, Voiculescu s-ar converti la basism, pupincuristii luptatorului de balci l-ar da drept model si i-ar face un lifting de l-ar transforma intr-un Brad Pitt al "dreptei romanesti" ;)
Problema pedelicilor e ca, si daca s-ar transforma in Alba ca Zapada, tot nu vor scapa de udrea. Ba, zic eu, s-a putea ca amanta vopsita sa fie viitoarea presedinta a partidului, cu tinerii pupinbasisti pe post de pitici in jurul ei.

Lilick Auftakt spunea...

Asa e!

transildania spunea...

@Chrythyan

Da, nu-i nimic, se vor bucura tinerii liberali si cu alta ocazie.

A fost insa greu sa dau de tine si pentru ca eu, dar si altii, nu pot posta comentarii la tine pe blog. Te rog sa te uiti pe setarile tale, pentru ca practic doar cineva care are blog pe blogspot sau cont Google iti poate trimite comentarii.

Vlad Cel Groaznic spunea...

Transildania, eu dau pe Nume/URL si merge sa bag comentarii ;)

Uite: BASESCU TREBUIE DISTRUS!

Matilda spunea...

1. Cine a lăsat-o "grea" pe mama Albei ca Zăpada ?
2. Băsescu a dat-o-n bară cu PDL, sunt prea mulţi revoltaţi pe-acolo. UNPR nici el nu se simte prea bine...Şi a mai venit şi pacostea asta de USL pe chelia portocalie !
3. Soluţia : desfiinţăm toate partidele şi înfiinţăm unul nou pentru Băsudrea.

radu spunea...

@Matilda: Alba ca Zapada (udrea) a fost fecundata de Fat-Frumos (basecu) si se pregateste sa avorteze sapte pitici in fruntea unui nou partid curat si placut uscat: bacon-sky, Server Kotoy, Cristi Preda, funebriu, TRU, Alma si Mona Macovei. Pe bok l-am uitat, ca el era piticul de sacrificiu.

Lilick Auftakt spunea...

@radu, haha. Buna de tot!

Anonim spunea...

@Basescu & PDL

Tic, tac, tic, tac...

Anonim spunea...

Sandi :

De cateva zile incoace il vad pe Patriciu ca tot se zburleste la USL. Dar mi-a scapat chestia asta cu Patriciu si avortarea "Albei ca Zapada " ! Ce-a zis conu'? Poate sa ma lamureasca cineva va rog ?

Mersi

Anonim spunea...

Lilick
va inteleg perfect disperarea :D

aparitia unui partid care ar putea ajunge relativ usor la 10%, folosindu-se de nume asupra carora nu apasa suspiciuni de coruptie, s-ar putea sa va mai tina pe bara ceva anisori. stiu, foamea e mare, da asta e.

vorba voastra, cu cat urlati mai tare cat e de naspa, cu atat sunt mai convins ca e o idee buna, si cu sanse de reusita. :D

Dracu

Lilick Auftakt spunea...

@Dracu, disperare? :))))) Tu habar nu ai discutiile noastre. De-abia asteptam! Ne avantajeaza enorm.

Vlad Cel Groaznic spunea...

Postaci basisti p-aci?

Bai, handicapatilor de slugi ale lui Basescu, va ia mama dracului ;) !

Arogantiu' spunea...

@Matilda
1. Numai Lazaroiu stie cine-i fecundoiu', dar la ce harababura e in mintea lui - va avea probleme cu rememorarea.
2. Cam ai dreptate, dar ai uitat ca Ba'secu e doftoriciu' STIE TOT. Acum si-a propus sa repare ce-a stricat (vezi anuntata calcare in picioare a 'constitutiei', cu ocazia instruirii sefilor de filiale PD).
Va fi un fel de NA-TI-O FRINTA, CA TI-AM DRES-O ! :D
3. Aiasta nu se poate - nici chiar in tara lui bambilici-voda-ba'secu !
N-am zis ca n-ar vrea ...
Cred ca gargara cu noul partid este mai mult ca sa-i sperie pe greii din PD.