10 iun. 2009

Amanta Presedintelui candideaza la presedintie!

Nu la noi… Nu inca! Dar ma gandeam ca poate vreti sa emigrati in Costa Rica… Glumesc. Sa ne mai relaxam.
Laura Chinchilla Miranda are 50 de ani si e cunoscuta in toata Costa Rica drept amanta actualului presedinte, Dr. Óscar Arias Sánchez. Un fel de Elena Udrea, ceva mai trecuta, dar care se tine inca bine, bruneta, si, din cate vad in CV, cu cateva clase peste Duduia noastra. A fost Ministrul Justitiei si Prim Vice-Presedinte. La sfarsitul anului 2008 a demisionat si a anuntat presa ca s-a hotarat sa candideze. Presedintele Sánchez a declarat public ca ii sustine candidatura, ceea ce i-a atras si o sanctiune din partea Tribunalului Suprem. La ei legea electorala e ceva mai severa. Ei, ce ziceti, suntem pregatiti si noi pentru asa ceva? O femeie presedinte? O amanta celebra presedinte? :)

39 de comentarii:

INCERTITUDINI spunea...

Depinde pe cine intrebi..

Lilick Auftakt spunea...

@Incertitudini

Pai cred ca daca ii intreb pe pedelisti ei vor zice ca DA. Ei zic da la orice le impune Traian Basescu.
Daca le intreb pe feministe vor zice DA. Chiar si multi barbati vor zice DA. Am facut o socoteala si cam 50% dintre votanti ar zice DA.

Riddick spunea...

Deoamdata faza cu amanta s-a implementat pentru Bruxelles. Ce-i drept, in primul mandat nu e sigur ca era si amanta... nu dau nume, varianta castigatoare este 1 din 4 ( 5 minus 1 ).

medusa spunea...

Deocamdata sa-l lasam pe amantul Ministrei Turismului sa vedem ce mai face. Ups, vai, ce-am putut sa insinuez!:P

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

Nu stiu ca personajul de care zici sa aiba o amanta. Poate o iubita. Si, din cate stiu, e pe invers in cazul respectiv: Ea l-a saltat pe el. Dar nu dau nici eu nume. Ai dat gres si esti RIDDICK-OL! Hahaha!

Lilick Auftakt spunea...

@Medusa

Hahahahaha! /floor

GS spunea...

Pe mine nu mai pacalit!!! Eu stiam ca la noi presedintele nu are amanta ... La noi, amanta are presedinte :) ))))

Riddick spunea...

Ai dreptate, ea l-a saltat. Totusi, putem spune ca pana la divort (al ei)era amanta ? Vaaai, numai rautati... dar uite ca merge, in Argentina chiar de doua ori, desi sotii : Eva Peron Duarte si mai apoi Cristina Elisabet Fernández de Kirchner. Ambele doua catastrofe.

[D][S][N] spunea...

Stati linistiti, nici peste 200 de ani nu se va intampla asta in Romania, mai repede iese Marean de la 5 decat o femeie !
Asta daca analizati lucrurile serios!
Daca vrem sa ne jucam, da , se poate, in fond, de ce n'am avea un tur doi intre Alina Plugaru si Sexy Braileanca ? Va dati seama ce s'ar intampla in campanie ?...

Anonim spunea...

Sunt si au fost destule femei presedinte in America de Sud. Si nici nu e un mare risc, in Costa Rica mandatul presedintelui este de 3 ani si nu poate fi reinnoit. De aia nu au mai avut vreo lovitura de stat de prin 1880. Daca tipa e ok si are scoala, sa fie presedinte. Mie chiar nu-mi pasa cine a cui amanta e, ma enereveaza doar promovarea pe acest criteriu

Lucia Verona spunea...

Nu m-ar mira.

Lilick Auftakt spunea...

@GS

Ei, atunci tu nu vei fi socat. Eu am zis sa va pregatesc putin sufleteste. :))

@Riddick

Iar vrei sa te faci de ras? Pai de unde stii tu, mai? Esti fostul ei?

@DSN

Cat e Basescu in putere, daca nu reusim sa il dam jos, pun pariu cu tine ca vom experimenta ori o femeie presedinte, ori Rege. Nu se stie care Rege. Poate el. Glumesc, glumesc... dar o sa vezi tu cand o sa glumeasca si el asa cu noi. Tu te gandeai acum 3-4 ani ca isi va impune fata europarlamentar?

@Mihai Voicu

Din ce am vazut eu e capabila. Din cauza asta lumea nu se revolta pentru ca ar fi iubita presedintelui. Si totusi... parca tot e ciudat. Mai ales ca ei sunt si mai credinciosi decat noi.
Insa videoclipurile ei de campanie sunt bunicele.

@Lucia

Nici pe mine nu ma mai mira nimic.

BTW - parca vad ca se vor naste si la noi si vor prinde aripi niste partide extremiste.

Lucia Verona spunea...

Lilick - asta cu partidele extremiste va trebui s-o discutăm serios - pericolul există şi pentru mine e clar din ce direcţie.
Iar în privinţa amantelor prezidenţiale - în Europa nu există niciun precedent. A fost un preşedinte obligat să divorţeze pentru că trăia cu secretara lui, dar s-a însurat cu ea, n-a făcut-o ministru.

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

Stiu. Riddick se referea la Crin... Auzi si tu.

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

Insa e posibil ca noi sa fim prima tara care sa preia modelul sud-american.

Chestia cu partidele extremiste e subiect serios insa, asa e.

INCERTITUDINI spunea...

Lilick!
Pentru ca tot suntem la capitolul " ce-ar fi daca?, lasa-ma , te rog, sa fac o interpretare a fotografiei pe care ai alaturat-o . Titlul- trei pe un balansoar( vrand, nevrand); lupul moralist( fabula de Grigore Alexandrescu), haulita- cantec si joc popular, si cavalerul de onoare, facand o dedicatzie miresei.

Lucia Verona spunea...

Am înţeles ce voia să spună Riddick. Dar nu are dreptate. Chiar şi în România, există în politică şi femei care fac carieră fără să le "ajute cineva", cum spunea independenta lu' tata despre riţipiţi, roberta şi altele.

Lilick Auftakt spunea...

@incertitudini

Tare, tare de tot interpretarea ta. /floor
Si Codeus i-a spus... "haulita" sau cam asa ceva. E clar! :))

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

Daaa.... Pai stie si el dar face atmosfera pe aici. :))

Gheorghe spunea...

Asta cu modelul sud-american in Romania e un subiect mai serios decat cel cu extremismul de pe meleagurile natale.

Extremismul e un pericol la popoarele care au societati civile active, nu la "mamaligari".

YODA spunea...

Ptiu ce m-ai speriat citindu-ţi titlul. Mă gîndeam că Elena Udrea va candida împotriva lui Băselu.

hendrix spunea...

@red dick Rar mi-a fost dat sa vad un JEG mai mare ca tine pe bloguri! Stiu ca esti un admirator al pedeleprelor pe bloguri, un infocat fan basescian pe blogul ultrasului portocaliu @thor, dar MIZERIILE aruncate de tine pe seama lui Antonescu intrec orice limita! Aluziile tale privind viata personala a Adinei Valean ma oripileaza. Tu totusi nu te lasi si plusezi, in stilul revistei securiste romaniamare:,,Totusi, putem spune ca pana la divort (al ei)era amanta ?'' Cat de infect poti sa fii, jeg ordinar ce esti, incat sa PRESUPUI ca ii era amanta inainte de divort? Cat de jos poti sa te cobori? Ai vreo dovada in acest sens? M-ai facut sa-mi pierd ceva timp ci mizeriile tale, ca sa aflu ca Adina Valean este divortata de anul trecut. Ataci in stil eminamente securist, lucru dus la perfectiune in fosta saptamana si actuala romaniamare, intr-un stil abject, fara nicio dovada! Am o singura intrebare pentru un jeg ca tine: CUM TE MAI SUPORTI?

hendrix spunea...

Nu cred ca se poate vorbi de doamna respectiva in termenii astia! Nu rezulta de nicaieri ca i s-ar putea reprosa ceva profesional, ca n-ar fi competenta! Si ce relevanta are faptul ca ar fi amanta actualului presedinte? Chiar nu inteleg...
Nu se poate face nicio paralela cu nutzu curvea a noastra. Absolut niciuna. Ea chiar ca este o parasuta, una de lux, desigur! Parvenirea ei in viata si acum in politica arata totul despre caracterul ei. O tzaranca din plescoi care se crede doamna in Bucuresti si care viseaza sa fie respectata! Nu va fi niciodata si ea stie asta. Acum doar JOACA ROLUL DE AMANTA a lui ba-secu, in realitate ea este un paravan pentru afaceri grase ale sotului ei mafiot si ale altora din anturajul ei! Spuneam ca doar joaca rolul de amanta, intrucat asta l-ar face pe ba-secu mult mai barbat in ochii boborului basescian! Cei care se ocupa de imaginea lui de om popular, adica ,,dintre noi, pentru noi'' ca sa zic asa, i-au fabricat si imaginea de betiv si curvar, care in ochii boborului sunt adevarate calitati pentru un om puternic. Romanii simpli au apreciat intotdeauna genul de sef autoritar, fara caracter, imoral si rapace. Asta vrea poporul, asta le dam! Sunt absolut convins ca toate barfele nascocite pe seama asazisei virilitati a lui ba-secu au avut efect garantat!

Riddick spunea...

@hendrix: Nu am dat niciun nume, vad ca tu faci ''dezvaluirea'', asa ca marsez : se aude ca era ''ceva'' inca de pe vremea Ministerul sporturilor - 1999. Asta bonus pt. ''Udrea - amanta''. Cel putin aici, nicio dovada.

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

Ma faci sa mor de ras. Nicio dovada? Pai au povestit niste baieti din PSD. Vrei sa iti spun ce? :)))

hendrix spunea...

@red dick Aha, n-ai dat niciun nume!!! Ha ha ha ha ha ha (hahait basescian)! Esti foarte subtil, mey draga! Cand spuneai ca ,,Totusi, putem spune ca pana la divort (al ei)era amanta ?'' la cine te refereai, mey jigodie? La ma-ta? Tupeul tau este fara limite, tipic unui securist prin modul in care ataci. N-ai raspuns la intrebarea mea: cum te mai suporti?

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Te rog! Stiu ca te enervezi dar... lasa-i pe ei sa fie marlani. Stai linistit. Riddick e cel mai linistit dintre ei. Daca ai stii ce mizerii scriu unii... Insa nu ii bag pe aici.
Va menajez pe toti. :)

Riddick spunea...

@hendrix : mai usor, tatutule, ca ti se umfla venele la cap si ''poc''...

[D][S][N] spunea...

@ Lilick
Tinem pariul oricand !!!
Eu mai am deja unul care priveste pierderea alegerilor de catre Basescu, asa ca inca unul cu tine, nu strica !
Nu apucam nicunul din noi sa experimentam femeie presedinte !
Deci, astept sa propui miza pariului !!! ;)

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

Tu ar fi bine sa-ti inghiti limba, la cate prostii ai spus.

hendrix spunea...

@Lilick Scuza-ma, dar idiotul asta de @red dick intrece orice limita! Dupa ce varsa aluzii stravezii, dupa ce spune in clar despre cine este vorba, vine cu tupeu si spune ca el n-a dat nume! Zi si tu, cum sa ramai calm in fata unui asemenea specimen? Stiu, eu sunt de vina ca intru in dialog cu astfel de specimene...Dar cand vezi ce mizerii sunt in stare sa spuna nu poti ramane impasibil!

Lilick Auftakt spunea...

@DSN

OK. O sa ma gandesc! :)

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Spune-i orice, dar nu te referi la parinti... Doar atat voiam sa te rog de fapt.. :) Stiu ca te enerveaza la culme.

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Verifica mail, pls.

Lilick Auftakt spunea...

@Gheorghe

Cred ca ai dreptate. :)

@Yoda

Pai asta am si vrut. Sa te sperii. Ca sa nu ai un soc mai tarziu.

hendrix spunea...

@Lilick Ti-am raspuns!

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Merci. Si eu.

Moshul spunea...

"Doamna preşedinte"... ar merita încercat. Dar până una alta, n-am putea avea regină? Mă întrebam şi eu.

Lilick Auftakt spunea...

@Moshul

Hehehe! Ar fi ceva... Pana atunci sa ne imaginam doar ca seara, presedintele, ii spune sotiei, Regina mea. :))