28 iun. 2009

Datornicul


In ultimii ani Basescu s-a indatorat peste masura celor din PD-L. De la Videanu-Berceanu, cei care controleaza finantele partidului la nivel inalt, pana la ultimul membru, obligat sa aduca votanti EBa la ultimele alegeri, tuturor le este dator Traian Basescu pana peste cap. Si nu-i mai poate rasplati pe toti dupa pretentii.

Ma gandeam zilele trecute ca va sosi si momentul cand vor incepe sa maraie portocaliii. De jos, din filiale. Si uite ca n-a trecut mult timp si unul dintre ei a glasuit pe tema banilor. Multi, multi bani. Cititi aici.
Astazi insa aud ca William Branza a declarat la Antena 3 ca
« PD-L nu si-a desemnat candidatul la prezidentiale... Poate fi Emil Boc, poate fi Elena Udrea ».

Cum comentati? Strategie electorala? Presiune si santaj asupra lui Traian Basescu din partea unui sponsor important?
Cu siguranta un motiv in plus in toamna sa scapam de un om, care, pentru o a doua alegere in functia de presedinte, se va indatora si mai tare, si care, timp de 5 ani, nu va face decat sa-si plateasca datoriile.

27 de comentarii:

gugu spunea...

Da, s-a indatorat mult partidului, mai ales cu EBa. Pedelistii au devenit lipitori de afise pentru fica-sa, au decartat un vot din zece etc.

Totusi el are tupeu, stie ca e dator dar... nu plateste! Si le aminteste constant ca au ajuns ceea ce sunt datorita lui.

Si cine sa maraie? Astia noi? Ridzi, TRU, Voinescu, Anastase, Udrea? Toti sunt in functii exclusiv datorita lui. Cei vechi au cam fost anihilati, doar cativa mai sunt la varful partidului. Oricum, si ei stiu ca ii sunt datori lui Basescu.

Iar lor, celor vechi, Basescu le poate reaminti ca, pe vremuri, in perioada Roman, PD-ul era un partid de cinci la suta, care se caznea de fiecare data sa treaca pragul electoral.

Stiu ca unii maraie, dar n-au ce face. Ei maraie la el, el maraie la ei si caruta merge mai departe.

Asta e un partid de concubinaj si santaj, fiecare depinde de celalalt. Caruta se rupe intr-un singur mod: daca pierde Basescu alegerile.

Lilick Auftakt spunea...

@gugu

Partid de concubinaj si santaj, ca bine zici. Dar acest concubinaj, si santajele pe masura, ies din ce in ce mai bine la suprafata in acest partid al mafiei.

Lulutza spunea...

Am vazut cu totii ca Nutzi e "pe cai mari" si in continua campanie electorala, asa ca... Hai sa-i dau idei, ca tot o ia Bosu' peste tot cu el prin cele strainataturi! Sooooo... Base candideaza ca "independent" si pentru Nutzi sa se infiinteze functia de vicepresedinte. Asa va fi cu Nutzi mereu la "pravalie" si o mai scoate si pe Doamna Maria prin lume. Ca tot e acum mai muta decit o statuie si s-o fi plictisit si ea de stat tot la cratita...

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza

Ar fi o idee. Duduia vice. :))

Lucia Verona spunea...

Deci e interesul pedeleilor ca Băsescu să fie reales, altminteri rămîn şi... cu banii luaţi.

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

Daca le intrerupem afacerea sunt morti. Mult prea mult au investit in ea.

Lilick Auftakt spunea...

Un Basescu "independent" in alegeri ar fi numai pentru prostanaci ca votantii PD-L, care se plang toata ziua ca nu face si partidul portocaliu o televiziune "independenta". Bani sunt, desigur, si inca multi, dar nu pentru pleava. :)

mirko spunea...

will i am(dupa model black eyed pees)nu e singurul care se pipi-di contra curentului. mai sint bull-dogi s.a.care se vor alege doar cu dust in the wind, daca se re-alege ochiosu'

Lilick Auftakt spunea...

@Mirko

Hihi. Frumos spus. Nu, nu-i va putea multumi pe toti pe masura investitiei. De aia si batalia dintre ei care a avut ca scop trimiterea fetitei in PE. De aici intrecerile socialiste.

A propos: nu ar trebui investigat si Fluture? S-a agitat cam mult. Probabil a si furat pe masura.

tony spunea...

Daca va pierde alegerile,sunt sanse mari sa fie rasplatiti toti.As vrea sa-i vad pe toti mafiotii portocalii tremurand de frica sa nu vina mascatii sa ii ridice !

Anonim spunea...

Cineva facea un calcul simplu: Potrivit lui Pacepa, avem 12 mii de SRI-isti, impreuna cu familiile lor vreo 60 de mii de votanti, poate dublu. Deisgur, nu toti sunt pro-Basescu, dar majoritatea cred ca sunt, avand in vedere ca le-a dat niste legi de functionare avantajoase. Avem sase servicii secrete, prin aproximare vom avea vreo 360.000 de votanti pro-Basescu. Diplomatia cred ca este tot pro-Basescu, avand in vedere ca a trimis nenumarati fosti (actuali?) securisti pe la ambasade. Impreuna cu familiile mai formeaza cateva sute de mii. Mai avem nenumaratii membri PDL ai guvernului (nu doar ai cabinetului), care, la randul lor au neveste, amante, parinti, copii, frati, surori, nepoti si nepoate. La fel e cu directorii de deconcentrate. La fel si cu familiile "filosofilor", asfaltatorilor si dezvoltatorilor prezidentiali. Basescu va primi usor vreo 3 milioane de voturi. Mai are, apoi, electoratul captiv, inert, care crede ce spune popa si nu vede cum incalca popa zilnic sfintele scripturi. Probabil inca vreun milion, poate doua. Avand in vedere ca vreo 8-10 milioane de romani sunt prea dezgustati pentru a mai merge la vot si ca in cursa prezidentiala vor intra tot felul de "iepuri", incep sa ma indoiesc tot mai mult de faptul ca vom scapa de Basescu. Dupa 11 ani de Ilici, inca 10 de Basescu si suntem terminati. Deja eu nu mai intrezaresc pentru Romania perspective de redresare economica, morala, culturala etc.
Sa nu uitam ca in 1996 schimbarea s-a facut pentru ca a vrut-o si serviciile. (Exista nenumarate 'probe: in acest sens.). Nu ca ar fi tinut ele mortis la Constantinescu (dimpotriva, as spune), dar n-au avut incotro. Romaniei i se cerea imperios sa dovedeasca faptul ca e apta pentru o alternanta la guvernare, ca e, adica, o tara democratica. Cred ca soarta alegerilor prezidentiale atarna tot in mana Occidentului (SUA plus puterile europene) si, implicit, in mana serviciilor. Sunt ele destul de presate si suficient de motivate pentru inca o schimbare? Cat despre cracnelile din PDL, multi cracneau si importiva lui Ilici, dar erau constienti ca nu exista altulcare sa le apere mai bine interesele de haita.

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Cred ca de mafiotii astia care au pus mana pe putere nu mai scapam decat cu o revolutie.

@Anonim

Foarte interesante calculele, dar si foarte sumbre previziunile.

Matilda spunea...

Domnul din Olt care doreste sa i se restituie banii, a PLATIT o favoare ce nu i s-a facut. Nu donatie, ci MITA. Pentru donatii se elibereaza chitante ! Pentru luare de mita plateste cineva ?

Lilick Auftakt spunea...

@Matilda

Prin toate partidele sunt corupti, dar PD-L e partidul care promoveaza Coruptia cu C mare. In PD-L nu poti nici macar sa bati la usa fara ceva in portofel.

Draghi spunea...

Eu daca as fi creditor a lui Basescu, in sensul articolului, as avea foarte mari rezerve in ce priveste bonitatea lui. Oare in acveste conditzii nu va fi nevoit Basescu sa scoata la lumina din banii pusi pentru zile negre prin Luxemburg si alte oaze fiscale?

dramoleta spunea...

Bine ai revenit! :)

Poate vor realiza ca nu-si mai pot scoate banii nici cu Base, nici fara el, si renunta la serviciile lui pana in toamna:))

Lilick Auftakt spunea...

A propos, Draghi...

Voi stiti de procesul pe care l-a avut cu Mihai Stanescu pe care nu il platise pentru campania din 2004? Oare cum s-a incheiat?

Anonim spunea...

Viata are niste legi ciudate si nu cred ca "Zeus" va scapa de nota de plata. PDL are si oameni cu mandrie si putere. Daca vor fi inlaturati, inainte de a-si reprimi investitia asistam la al 9-lea congres, daca nu ma insel, in care Ceausescu le-a dat flit celor care investisera in el.
Eu chiar nu pot sa concep ca PDl e plin de fraieri.

codeus spunea...

'Neata Lilick. tic tac se aproprie revenirea

beatris spunea...

Bine ai revenit Lilick, eu zic ca ar trebuii intii ARESTATI cei care ( sunt NULITATI d.p.d.v profesional )isi platesc posturile pentru ca dau banii cu buna stiinta si apoi cei care i-au luat. Crezi ca daca primeau postul promis mai strigau ?? Astia care si-au platit sunt niste JEGURI care au ajuns sa ne conduca destinele iar noi ne lamentam peste tot......pe asta se bazeaza JEGOSII, pe lipsa noastra de reactie FERMA....

Draghi spunea...

Nu stiam de Mihai Stanescu, multumesc pentru info. Am gasit aici o relatare: http://www.evenimentul.ro/articol/un-caricaturist-ii-cere-presedintelui-basescu-sa-si-plateasca-datoriile.html

alina spunea...

"Competentii" Boc, Pogea, Videanu etc. costa... EBA - ingroapa! Sau conform proverbului: cei ce multe garduri sar, vor sfarsi cu dosu'n par"

Lilick spunea...

Salutari tuturor! Revin maine seara!

alex.dumitrascu spunea...

Stie cineva cu il chema pe nasul de botez al domnului Basescu?

Lilick Auftakt spunea...

@Alex

NUU!!

Lilick Auftakt spunea...

Da de ce? :)

Draghi spunea...

Fiindca Basescu nu e botezat crestineste? Nu m-ar mira...