30 iun. 2009

PD-L incearca din rasputeri sa o disocieze pe Elena Basescu de scandalul Ridzi


"Ca să o protejeze pe fiica preşedintelui, parlamentarii PDL au fost instruiţi să recite: „Elena este fan Voltaj. Mai mult, nu a urcat pe scenă”.
Marea preocupare internă a PDL după izbucnirea scandalului Monica Iacob Ridzi nu a fost atât imaginea ministrului acuzat că a risipit banii publici, cât cea a Elenei Băsescu, indicată în presă drept beneficiarul electoral al cheltuielilor de la Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS). Liderii şi parlamentarii PDL au fost instruiţi, prin mesaje interne transmise prin e-mail începând cu 20 iunie, să facă tot posibilul pentru a o scoate pe EBA din scandal. Strategia de comunicare dictată direct de Monica Iacob Ridzi, prin „curierul” Ada Meseşan - oficial, consilier de imagine al PDL - in cludea, printre altele, demonstraţia că „EBA este nevinovată”."
EVZ

Scriam saptamana trecuta despre tehnica disocierii. Si iata, gasesc chiar azi un exemplu din care am citat mai sus: PD-L e mai putin interesat de imaginea Monicai Ridzi decat de cea a Elenei Basescu, si implicit a presedintelui Basescu. Intregul partid se afla intr-o intensa campanie de disociere.

27 de comentarii:

Lulutza spunea...

Ridzi pitzi s-a comportat cu banii publici la MTS la fel ca Necolaiciuc la CFR. Si daca despre Necolaiciuc aflam abia acum ca era membru PD si platea devize umflate si paraumflate in folosul unui Bucsaru... apolitic - ha ha ha! - despre Ridzi pitzi stim ca este... ce este si plateste in folosul prietenilor politici...

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza

Absout. I-a platit EBei campania.

Lulutza spunea...

Putea sa plateasca din banii personali, ca are destui, nu sa devalizeze banii publici, prin umflarea devizelor si fraudarea banilor publici... Cred ca a avut o intelegere pe sub masa cu firmele alea din acelasi apartament. Poate da vina pe aia si-i scoate de pe piata... Sau poate arunca vina in spinarea vreunui acar Paun din MTS...

Anonim spunea...

COMUNICAT DE PRESA
(30 iunie 2009)

In temeiul prevederilor art. 100 alin. 1, art. 109 alin. 2 din Constitutia Romaniei, republicata si art. 21 din Legea nr. 115/1999 privind responsabilitatea ministeriala, republicata, preşedintele României, Traian Basescu, a semnat, astazi, 30 iunie a.c., decretul de suspendare a doamnei Monica Iacob-Ridzi-Pitzi din functia de ministru al Tineretului si Sportului.


Presedintele Traian Basescu considera necesara suspendarea doamnei Monica Iacob-Ridzi-Pitzi din functia de ministru pentru a indeparta orice suspiciune de influentare a anchetei avand in vedere declansarea procedurii de urmarire penala impotriva doamnei Iacob-Ridzi-Pitzi.

Procedura de urmarire penala ar putea implica audierea unor persoane din cadrul Ministerului Tineretului si Sportului, aflate in subordinea ministrului, fapt ce ar putea conduce la o influentare a demersului procedural.

Dupa ce va fi spalata, uscata si parfumata de draga de Codruta si dragul de Tzulush, doamna Iacob-Ridzi-Pitzi va fi repusa in drepturi la Ministerul Tineretului si Sportului sau la orice alta structura blagoslovita de bugetul de stat va vrea ea.

Departamentul de Comunicare Publică
30 iunie 2009

mirko spunea...

popo-viciu bun de plecat afara, aferim si jiji,eba translator de lb. romana pt. ultimul,nuti,vb ta , si a lu moi, turista spatiala purtatoate de cioareci, pitipoanca sotie de telegondoliero-edil... ce mai vrem?
land of boi-S, ca boii e consecventi (citat din clasici)
lmfao

mirko spunea...

base tocmai le zice constructorilor, pe a3, ca au de recuperat tva, se pare ca a uitat de bucsaru!
popo-viciu liber la mers afara, ca doar vinzarile anterioare tre' sa ramina cu garsoniera de 400 mp.
oare ioana, nu se inscrie si la prima casa, ca sor-sa e pe traiectoria stabilita! flasnetar stricat ot basesti! f..k!

Gheorghe spunea...

Pana si un fan Basescu, de talia lui Tom Gllagher, isi arata ingrijorarea, si considera ca suspenrdarea M Ridzi nu-i sufiecienta !!

In cautarea adevaratului PDL
"Primele reactii ale PDL nu sugereaza ca partidul ar fi inteles dimensiunea prejudiciului adus imaginii sale.
Iar daca seful de stat crede ca o simpla suspendare a doamnei Ridzi va fi suficienta pentru a calma indignarea publica, ma tem ca se insala amarnic. Nefasta, dar asidua implicare a ministrului Ridzi in campania electorala a domnisoarei Basescu – pornita, conform propriilor declaratii, sa cucereasca un fotoliu de europarlamentar in calitate de "independenta" – permite o singura concluzie: anume ca atat fiica presedintelui, cat si arivistii de provincie s-au folosit, pur si simplu, de partid ca de o trambulina pentru a-si atinge fiecare scopurile proprii.
Traian Basescu ar (re)castiga simpatiile destulor cetateni daca si-ar ruga mezina, chiar si acum, sa se dedice unei alte cariere profesionale pe parcursul urmatorilor cinci ani."

codeus spunea...

poate reusim si noi la toamna sa ne disociem de TARTOR. Ca deja mi-e scraba,nu am avut asemenea sentimente de repulsiela adresa autoritatilor nici macar la inabusirea revoltei din piata universitatii in 1990

gugu spunea...

Stirea asta mai inseamna ceva. Inseamna ca deja Ridzi e cu capul pe butuc. Si ca va fi decapitata imediat, in caz ca interesele partidului (si ale familiei) o cer.

De altfel inteleg ca Ridzi a iesit de la audiari si a spus ca va demisiona daca se incepe urmarirea penala in cazul ei. Si aceasta a inceput, dim moment ce ministerul public a anuntat-o deja pe ministreasa - vedeti finalul stirii din EVZ - ca ancheta penala a inceput.

Cade un cap, dar n-are importanta! Disocierea e clara. Poti sa injuri, in calitate de comentator, orice: partidul, oamneii din PD-L, apucaturile lor etc. Dar sa nu te atingi de el, de fata sa sa si de sansele de realegre. Ceilalti pot fi oricum, important e ca EL sa scape.

Pentru ca daca scapa, si va fi reales, le va tine spatele tuturor!

agaX spunea...

azi e ziua de nastere a lui ridzi ... nu fiti rai, poate si-a luat si ea un cadou mai frumusel din banii aia de 2 mai, ca e prima ei aniversare la minister

Lucia Verona spunea...

O vor "executa" pe Ridzi şi se vor lăuda cît de anticorupţi sunt ei. Mă tem că ăsta e scopul.

tony spunea...

riiiiiiiidzi,ridzi,
la multi ani!
ridzi,ridzi,pitzi! :)

Lilick Auftakt spunea...

@Mirko

Am citit la tine si am si postat. :)

@Gheorghe

Ups, pana si el? Haha. Merci.


@Codeus

Ca adevarat graiesti. :) O sa ne disociem. Si inca ce o sa ne disociem. :))

@Gugu

Si eu cred ca e cu capul pe butuc.

@AgaX

Daaa. Un cadouas. Mic, mic. :))

@Lucia

Si eu cred exact la fel.

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Muuulti. De puscarie! :))

tony spunea...

Intr-o reclama turistica englezeasca,despre Elena Udrea se scrie ca este "pitzipoanca in chief".
E minunat!

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Unde, unde? :)

tony spunea...

Am vazut la Cretuleasca!

Cristina spunea...

Mda...o vor da la o parte, marinaru' va iesi "mai curat, mai uscat", fie-sa la fel...traim in Romania. Si la toamna un nou mandat pentru big father. Mi-e atat de scarba ca nici nu gasesc cuvinte.Numai asa puteam emigra in Canada la 37 de ani...mai bine citesc pe net mizeriile lor, decat sa le si traiesc...

alina gorghiu spunea...

Sunt de acord ca incearca, chiar au si reusit, sa o disocieze pe Ridzi de Elena Basescu, dar nu s-a reusit disocierea PDL de Ridzi. Cel putin nu azi la audieri.

Lilick Auftakt spunea...

Buna, @Cristina!

Noi le traim in fiecare moment. :)


@Alina

E bine. Dar, ti-am scris pe blog, se pare ca se urmareste gasirea acarului Paun (vorba Lulutzei), vreun functionar angajat de liberali, ceva. :)

Chat Noir spunea...

Alina îţi ţin pumnii !

codeus spunea...

'neata Lilick

Lilick Auftakt spunea...

@Chat Noir

Buna! I-am spus Alinei ca ii tinem pumnii, dar vad ca azi a avut loc un scandal. Cu scarba aia de Boureanu, care nici nu inteleg ce cauta acolo, deoarece nu are nici macar din punct de vedere moral dreptul, el fiind la randul lui deosebit de suspect in legatura cu afacerile cu terenuri in sect 3/Negoita.


@Codeus

Buna dimineata!

Cristina spunea...

Lilick, din pacate INCA traiesc in Romania.Sper ca la anu' (cel tarziu!) sa nu mai fie cazul.
Mi-a venit greu sa-mi cred urechilor cand am auzit atacurile lui Boureanu.Nu-mi inchipuiam ca poate fi un politician atat de mitocan , la modul gratuit. Insa, din pacate, nimic nu e gratuit, ci comandat. Si, intr-un partid de chelneri, comenzile trebuie onorate...

alinagorghiu spunea...

@Chat Noir
Multumesc mult

Lilick
Si nu e suficient. Ai citit Curentul de azi? Inteleg ca imi sunt dedicate inca vreo doua articole, poate-poate preiau si celelalte ziare.

Lilick Auftakt spunea...

@Cristina

Bine zici: "partid de chelneri" :)


@Alina

Am vazut acum ca mi-ai spus. Nu mai citeam Curentul portocaliu. Stai linistita. Individul care scrie e specialist in mancat rahat. Sa manance.

tony spunea...

http://www.u7.ro/elena-udrea-pitzipoanca-inchief-intrun-ghid-al-bucurestiului.html