23 iun. 2009

Ridzi, da-ti mai repede demisia!

24 de comentarii:

mirko spunea...

care demisie, madam bara de inox vrea sa dea in judecata pe cei ce i-au adus atingere. undeva intr-un loc ascuns presupun. o sa fie o gramada ordonata de procese.

Lilick Auftakt spunea...

@mirko

cu cat se incapataneaza mai mult aduce prejudicii mai mari partidului si basescului. ceea ce nu poate decat sa ne bucure. insa presiune trebuie sa facem. pana innebuneste taranca parvenita. sa dea in judecata pe cine vrea. sunt probe clare.

http://www.badin.ro/2009/06/probele-care-o-nfund-pe-monica-iacob-ritzi.html?lsid=3FCAC6D6AF99799B5AE21AC398A113AE

atreides spunea...

Da, madama trebuie presata la maxim, si cu cat va rezista mai mult cu atat va fi mai rau pentru pdl, deja vad ca si portocalii maraie impotriva ei, iar pe eba deja o injura pe fatza. In ritmul asta, s-ar putea sa-i vedem peste cateva luni ca incep sa il injure si pe insusi Zeus, in fond cate broaste pot inghiti bietii oameni fara sa li se aplece? Astia au fost indoctrinati cu ideea ca toti ceilalti sunt rai numai ai lor sunt buni, si prevad ca trezirea la realitate va fi cumplita pentru ei-nu ca mi-ar fi mila de ei, si-o merita pe deplin, papagalii...

beatris spunea...

Demisie, adica cum, crezi ca in Romania zilelor noastre exista macar un om politic cu onoare care sa faca asa ceva......sa fim seriosi!! Scuze a fost unul....daca nu am uitat cu totii si ala a fost baselu si spun asta NU pentru ca tin cu el dar asta a fost si NU cred ca acum ar mai face-o....

Alin Farcas spunea...

Sa ma scuze Chilian ca ma bag peste el, dar am si eu un "The ridzi-ridzi song" de dedicat fetitei cu codite Monica Iacob Pitzi. Il puteti gasi si nara daca dati un clickuletz pe numele meu. Cu alte cuvinte "Click (say) my name bitch! :D

Anonim spunea...

Nu doar prestaţia ei e deplorabilă. Lista se poate extinde:)

Lilick Auftakt spunea...

@atreides

Ridzi si altii ca ea din pacate sunt doar paratraznete.

@Betris

Citeste te rog si asta:
http://lilick-auftakt.blogspot.com/2008/09/demisia-lui-basescu-din-parlament.html
Ca sa te lamuresti ce a fost cu demisia Baselului.

@Alin Farcas

Iti multumesc. O sa intru la tine sa vad. :)

@Dan Chichernea

Sigur, sigur! Dar ei nu cad nici cate unul. Speri intr-o demisie in bloc? :)

Anonim spunea...

@ Lilick,

Nuuuu, clar nu. Mai ales după "paravanul" ce l-au făcut pedeleii în jurul ei...ce să mai sper ? Nu mai sper de multă vreme la ce-mi vând politicienii dâmboviţeni (şi nu numai)

dramoleta spunea...

Sper sa fie prima actiune reusita, in 20 de ani de democratie, a societatii civile.

Sa vedem.

Pro DOC spunea...

Lilick,
Ai intrat acum pe blogul lui Patrasconiu? Au iesit ONG-urile la atac, Basescu trebuie sa vina cu o replica. Pana si GDS-ul cere demisia cotofenei. Si, cireasa de pe tort, si a Nutzcai Udrea!

P.S. Daca "i se inchide gura cotofenei" poate chiar reusesti sa iti iei si tu un relache. :)

Draghi spunea...

Nu o sa-si dea demisia. Iti dai seama ce obraz gros si ce caracter trebuie sa aiba o tipa care dansa la bara in fatza unor burtosi alcoolizatzi pentru cativa dolari bagatzi in chilotzi. Dar cum spui Lilick, cu cat intarzie mai mult cu atat erodeaza mai mult din imaginia portocaliilor si a asimetricului. Care o vor arde pe rug pentru asta. Daca ar fi avut cap, si-ar fi dat demisia si s-ar fi multumit cu rolul de fata in casa la familia Basescu. Sau mai stii, ca nud in urmatorul clip a lui Chilian.

alex.dumitrascu spunea...

1- Nu-si da demisia
2- Primeste NUP de la parchet
3- O sa uitati peste o saptamana

tony spunea...

Alina Mungiu a mai facut o mutare extraordinara:a reinviat societatea civila.De acum incep problemele adevarate pentru Basescu!

Tud spunea...

Ridzi a fost atat de impresionata de serenada, incat le-a promis baietilor ca, dupa ce nenea procurorul ii va repera onoarea, ii va da in judecata pentru denunt calomnios. Apriga muiere!

Gheorghe spunea...

Voi nu v-ati lamurit ca tupeistii se simt cu "spatele asigurat?"

Eu m-am lamurit din '92.

Stevie the LightningRod spunea...

eu am gasit o melodie, (e drept, nu foarte culta, dar pe intelesul monicai ridzi pitzi), pe care i-o dedic din suflet: Spitalul de Urgenta - "Lasa-ne". desi nici eu nu cred ca toate aceste eforturi comune vor avea vreun efect. din pacate, in Romania ONG-urile nu au putere.

Paratraznetul Fanica spunea...

oops! na ca m-am si devoalat! :) nu ca tineam neaparat la anonimitatea mea. :))

Lilick Auftakt spunea...

@kalugare teofil


Sunt absolut de acord cu tine, dar nu pot sa public mesaje cu limbaj obscen. :)

hendrix spunea...

Ce nu intelege ritzi-pitzi si ba-secu, care o gireaza in functie, este faptul ca nu este judecata pemtru nelegalitate ci pentru IRESPONSABILITATEA CHELTUIRII BANILOR PUBLICI!!! Mai ales acum, cand criza economica afecteaza grav veniturile bugetare, tot mai firave, cheltuirea iresponsabila a peste 600.000 de euro este o SFIDARE! Cum sfidare a fost si modul in care a inteles sa raspunda acuzatiilor, spunand cu mult tupeu ca ,,n-o intereseaza''!!! Numai si pentru acest tupeu de a sfida pe contribuabilii onesti din banii carora a cheltuit fara rusine ar trebui DEMISA! Va face asta slugoiul boc? Doar daca ii va cere ba-secu! Iar ba-secu nu cred ca are de gand sa fie responsabil. Va trage de timp, va tergiversa ancheta tzulushilor din dotare, in speranta ca scandalul va fi aplanat. Daca va vedea ca scandalul va lua amploare, o va suspenda pe tupeista, fosta dansatoare la bara! Evident, cu tot ,,spectacolul'' de rigoare, ca un exemplu de puritate a pedeleprelor!
@Beatris Ti-am spus si luna trecuta ca esti o fana basesciana cu mult tupeu! Atunci te-a aparat gazda blogului, cum ca n-ai fi! Tie chiar nu-ti este rusine sa faci din securistul ba-secu un MODEL DE VIRTUTE, care chipurile si-ar fi dat demisia in 95? Esti o basesciana tupeista, tu nu poti fi naiva! Madam, du-te si povesteste basmele astea cui are chef sa te asculte, ai inteles? Pe blogul asta te faci de ras, chiar n-ai priceput?

Draghi spunea...

A fost reactivat kalugarul teofil? Interesant...

mirko spunea...

vezi si comm de calugar la sutu, merde alors

Lilick Auftakt spunea...

@Draghi, Mirko

E simpatic, nu va speriati. Numai ca pune peste tot acelasi mesaj si e plin de obscenitati. Daca nu era, bagam.:)

Anonim spunea...

Io am prezumtia de nevinovatie? Ca a invocat-o Mitza.
Intreb si io ca cetateanul, io o am?
Da'ceaveti cu ea, a semnat si ea ca primaru', ce mare lucru?

atreides spunea...

@Chrysthyan Ca care (sic!) primar? Ca Videanu? :)