13 iun. 2009

Vechi zvonuri pe jumatate confirmate...


Joi seara, la Sinteza Zilei, au fost difuzate niste clipuri. Filmulete facute cu camera ascunsa cu diferiti politicieni. Nu stiu daca le-ati vazut, dar voiam sa va povestesc despre cel in care protagonist era Traian Basescu, pe vremea cand era primar. O "tanara ziarista" ar fi trebuit sa-l vrajeasca cu neindemanarea si emotiile ei... In fine, n-a reusit. Dar nu asta e important. Important e ca la un moment dat, Basescu, care mirosise ca e ceva necurat la mijloc, o intreaba pe tanara: "Domnisoara, te-a trimis cumva Gusa?" Apoi pomeneste ceva si de Negoita. :)
Va mai aduceti aminte de subiectul asta? Va mai aduceti aminte cand Cozmin Gusa le plasa baietilor din PD, inclusiv lui Basescu... diverse dudui? Mai tineti minte episodul Negoita-Andresanca? Se spune ca si Elena Udrea i-a fost "plasata" lui Basescu asa, tot de Gusa, dupa ce ii fusese acestuia din urma consiliera. Ma rog, lumea barfeste. Dar e pentru prima data cand am auzit din gura lui Basescu confirmarea ca lucrurile astea se intamplau. :)

PS - Imaginea nu e decupata. Am gasit-o postata exact asa, anul trecut, pe pagina Hi5 a Elenei Udrea, astazi desfiintata.

9 comentarii:

Lucia Verona spunea...

Uau!

Liviu spunea...

Asa o fi, n-am de unde sa stiu. Problema e ca asemenea afaceri cu iz de alcov nu numai ca nu stirbesc cu un milimetru prestigiul (!) politicianului implicat, ci, dimpotriva, il sporesc in randul 'maselor'. Cum ar veni, bravo lui ca e barbat bine, bravo lui ca 'poate' (eventual cu un gest complice facut din ochi).

Ultima data cand am controlat nu traiam intr-o tara puritana, ci intr-una mitocaneasca si care isi etaleaza ipocrizia in alte dimensiuni.

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

:)


@Liviu

Asa e. Intr-o vreme credeam ca sunt doar barfe. Acum vad ca nu era chiar asa. Si oamenii astia, inclusiv Gusa, fac pe seriosii acum.

mihai 4 spunea...

Barfe?nu cred.In urma cu vreo 3 luni Vantu spunea in direct la Realitatea tv intr-o emisiune in care se dezbatea si asazisul caz Sterling doua lucruri interesante.1 ca statul este slab si ca nu e el de vina pentru asta chiar daca il calareste.''Intaritiva statul domnilor'',asa spunea. 2 facea o aluzie extrem extrem de fina[doar pentru cunoscatori,adica pentru cine a mai avut-o] la Nutzy cum ca a urcat puternic in cariera trecand prin paturile multora inclusiv al lui. PS.Ati vazut-o ieri pe Nutzy cum trecea cu talpile goale prin nisip?

Liviu spunea...

@ Lilick

Realist vorbind - repet, nu are nicio importanta daca sunt doar zvonuri sau sunt lucruri adevarate :)

Lilick Auftakt spunea...

@Mihai

Vazut! :)

@Liviu

Nu conteaza subiectul in sine. Insa faptul ca anumite zvonuri aruncate de unii se confirma are valoare. Pentru ca se pot face si alte legaturi. :)

Pro DOC spunea...

Aceste metode de-a aduce adversarul la mana ta erau folosite pe scara larga in ceea ce numim regimul trecut. Furnizarea de puicute si imortalizarea unor momente mai mult sau mai putin erotice ca arma de santaj erau mijloace de avansare in cariera. Asta se intampla insa in regimul trecut, cand adulterul era infierat de morala comunista. Astazi, in Romania libertina si de-a dreptul amorala, vorba lui Liviu: dezvaluirea unor picanterii de alcov intaresc cota de piata a politicianului care le practica. Si nici macar nevestele nu mai sunt ce-au fost. Multe se consoleaza imediat in fata aventurilor extraconjugale ale sotilor, ca in bancul in care sotia ii spune sotului adulterin: cel putin amanta noastra e mai frumoasa decat amanta familiei Icsulescu.

Anonim spunea...

Oops, erata!
dezvaluirea unor picanterii de alcov INTARESTE cota de piata etc. Scuze .
Pro DOC (nu m-am mai logat)

Lilick Auftakt spunea...

@Pro Doc

Asa e. :)