26 iul. 2009

CITROËN - Masina oficiala a Festivalului International George Enescu


“CITROËN Romania este in 2009 partener al Festivalului International George Enescu, modelul CITROËN C5 fiind masina oficiala a prestigioasei manifestari culturale. Asftel, o flota de CITROËN C5 va fi la dispozitia organizatorilor, in perioada 30 august – 26 septembrie, pentru a transporta invitatii de marca si artistii la locatiile de desfasurare ale concertelor din cadrul Festivalului.” – anunta citroen.ro

Firma CITROËN si-a anuntat colaborarea imediat dupa ce o alta reprezentanta a unei firme de prestigiu in domeniul auto, Mercedes Benz, si-a anuntat retragerea, ceea ce a atras nemultumirea organizatorilor: “Considerăm că decizia acestei companii dovedeşte o totală necunoaştere a importanţei şi renumelui acestui eveniment organizat de România.”

“CITROËN este un sustinator la nivel international al artei in toate formele sale de manifestare, Marca asociandu-se Saptamanii Creatorilor de Moda de la Paris, Festivalului liric Aix en Provence, precum si la numeroase festivaluri de film.” – precizeaza cei de la CITROËN.

5 comentarii:

Lulutza spunea...

Astepta cineva vreun sprijin pentru muzica buna de la carpanosul ala care vinde Mercedes in Romania? O utopie! Zgircenia lui este deja le-gen-da-ra! Atit de le-gen-da-ra, incit nu m-ar mira, pe criza asta, daca-si aranjeaza si el o pensioara si/sau un salariu de la stat...

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza

Hai, mai... Hahaha! Ar fi in stare carpanosul. :))

Mihai4 spunea...

Pai, Lulutza, vila de unde ma-sa o are? Ca tot veni vorba de zgarcenie: cum i s-a marit chiria la Balc, cum i-a lasat in pace pe mistreti[hi hi]!

Draghi spunea...

Citroën prefere Total... :P

Lilick Auftakt spunea...

@Draghi

:):P